• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kizlar rabbim tüm isteyenleri mujdelendirsin ins benim tutunmuş kuzum yada kuzularim hayırlısı bakalim bugün 10.gün 12
Gün-de kan vericem ins saglikla devam eder 🤲💜
Caniiiimm hadi insalllahhhhh tutunmustur bebislerin bebislerin diyorum bak yeminlen icimden oyle geçiyor

Caniiiimm hadi insalllahhhhh tutunmustur bebislerin bebislerin diyorum bak yeminlen icimden oyle geçiyor
Ayy hadi ins tek çift bizim ya ins Hayrilisi bakalim darısı başınıza ins canmm hep derdim hamilelelerin dualari kabul olur herkesten dua isterdim.simdi inananiyorum bende edicem herkese🤲💜💕

Kibris zaten bizleri kabul etmiyoki🤣kendimi kabul ettirene kadar canim cikti sonra pes dedim. Onlar baska ülkelerdeki hastlariyla mesgüller .Arastirmaya zamanlari yok🤣
Bizi kabul edemediler beyzosumm vallahi 😁😁😁 bizim gittigimiz sene irlandali bir cift vardi cok tatliydilar yaaaa 2 gun vakit gecirdik onlarla digerleriyle merkez bunlarin onunde bir edilmediği kalmisti😁😁😁 bende zannettimki bu aile irlandada ünlü falan zannettim kari koca bankaciymis kadin cinsiyetine kadar secip gitti irlandaya

A az sekerli heycan varmi 😀 yarin büyük gün ☺️ Bebislerimize kavusmaya günler kaldiiii🐣🐣❤️
Ben daha bavul hazirlicam🙄
Beyzossumm sizler adina cok heyacanliyimm vallahhiiii hadi insallahhhhh transferleriniz su gibi aksin guzel haberleriniz olsun insalllahhhhhhhhh🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤

Bu hafta baya bir dolu benim vallahi sali disci randevusu var tekrar o bitmez surer gider artik persembe kan vericem kan degerlerime bakilacak biraz halsizim cuma günü burda bir kadin dogumcu buldum kadin arkadasimin doktoruymus gelsin bir bakalim konusalim yardimci olurum demis ona gidicem kieve gitmeden hicbir detayi atlamak istemiyorum iyice eksik bisey kalmasinki gonul rahatlığıyla tedaviye gideyim istiyorum artik .ama inanin icim rahat andreye korkularimi anlatiyorum sabirla dunliyor doktorla konusup cevap veriyor o yuzden icim cok rahat.kurban olduğum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hepinizi seviyorummmm❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋
Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm dogru yerdeyiz Allahin izniyle Rabbim nasip ederse bizde yavrularimiza orada kavusagiz😘

A az sekerli heycan varmi 😀 yarin büyük gün ☺️ Bebislerimize kavusmaya günler kaldiiii🐣🐣❤️
Ben daha bavul hazirlicam🙄
heyecaandan cok stres var ya bende🤭rüyadaa gibiyim bide,inanamiyorum o günün geldigine..

aynen daha bavul hazirlamadim bende😂zaten ara mevsimde yolculuk yapmayi sevmiyorum.hicbir fikrim yok ne götürcem🥴

heyecaandan cok stres var ya bende🤭rüyadaa gibiyim bide,inanamiyorum o günün geldigine..

aynen daha bavul hazirlamadim bende😂zaten ara mevsimde yolculuk yapmayi sevmiyorum.hicbir fikrim yok ne götürcem🥴
Stress yokk😘😘Hersey güzel olacak Allahin izniyle🥰
Benimki bana diyoki hep son dk ya birakiyorsun bavulu 🤣 bütün hafta ne yaptin diyo🤣
Pcr sonucumuzda geldi simdi ☺️
Sigortayida andrey halletcek
Bavulu da yaparsam ucusa hazirim🤣

Merhaba canım inşallah herşey gönlünce olur bende 2. Tedavimi orda olucam yaşadığın süreci benimlede paylaşırsan sevinirim 💞
Daha kimyasal gebeliği yeni öğrendim aslında psikolojim çok kötü ,anti deprasana başladım o derece,şu an araştırma aşamasındayım ,zaten iki ay beklem gerekiyor ama karar verdiğim yeri mutlaka paylaşırım.

Daha kimyasal gebeliği yeni öğrendim aslında psikolojim çok kötü ,anti deprasana başladım o derece,şu an araştırma aşamasındayım ,zaten iki ay beklem gerekiyor ama karar verdiğim yeri mutlaka paylaşırım.
Melekcim cok gecmis olsun canim ya kolay deil anliyorum seni .insallah bundan sonra hersey guzel olsun senin icin biraz dinlen kendini toparlarsin canim benim gelmis gecmis olsun. kurban oldugum rabbim büyüktür insallah bundan sonra hersey guzel olucak 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💋💋💋💋💋

Ayy hadi ins tek çift bizim ya ins Hayrilisi bakalim darısı başınıza ins canmm hep derdim hamilelelerin dualari kabul olur herkesten dua isterdim.simdi inananiyorum bende edicem herkese🤲💜💕
Pankekk gözün aydın kuzum
Sonucun çıktımı?
Beta değerin kaç çıktı 10 gün
12 yazmışın anlamadım
12 ne?

Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm dogru yerdeyiz Allahin izniyle Rabbim nasip ederse bizde yavrularimiza orada kavusagiz😘
Amiiinnnnn canim insallahhh dogru yerdeyiz bundan eminimm artik. Bak bisey anlatayimda gulelim o kadar heyacanliyimki ne yaptigimi sasiriyorum ben kibrisa giderken valiz hazirlamadim. bu sefer koca koca valizleri cikarmisim bes valiz oluvermis benimki gorunce valizleri ufak bir şok gecirdi valizleri görünce adami zor ayillttim😁😁😁 oraya tatilemi gidiyoruz bu nee diye napiyim elim ayagima dolasti bir valize indirdim tabi adami oyle gorunce korkudan😁😁😁

Çok geçmiş olsun canım anliyorum seni bende aynı durumdayım güçlü olmaya çalışıyorum bizde maddi manevi toparlanmak için birkaç ay beklicez mücadeleni sakın bırakma çok zor ama sonucu güzel olcak ben inanıyorum bu kadar emeklerimizin karşılığını alıcaz belki geç olacak güç olacak ama sonunda biz kazanıcaz 💞

Canm cok tşk ederim 10.gun 575
12.gunde kan vericem yazdm
Çok güzel sonuç maşallah
Pankekk her zaman dua ederken sana hem evlat hemde sağlık diledim kuzum
İnşallah kolay taşı,rahat doğur ve çok güzel,sağlık dolu ömür yaşa evlat(evlatlarınla)❤️💋
Çok sevindim🌹

Canım benim hayırlı olsun inş sağlıkla kucağına alırsın 🥰😘❤️👏👏

Back