- 12 Şubat 2020
- 69
- 334
- 43
- 39
Evet canım benim dişi olan kedim :)Profilde ki kedi senin mi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım benim dişi olan kedim :)Profilde ki kedi senin mi canım
İlaki kıbrıs istiyorsan ozaman British tüp bebek merkeziyle iletişime geçKızlar Kıbrıs ‘da önerebileceğiniz doktor var mı?Ben de 3 defa tüp bebek yaptım biri tutmadı diğeri de kimyasal gebelik,doktorumuz genetik olduğunu düşünüyorum dedi.Donasyondan başka çaremiz kalmadı.
Zaza seni de takip ediyorum ,7 denemeniin neden olumsuz olduğunu açıkladılar mı?İlaki kıbrıs istiyorsan ozaman British tüp bebek merkeziyle iletişime geç
Doktor Hasan Bankeroğlu yaz goolgleye çıkıcak British tüp bebek merkeziBritish Tüp Bebek Servisi’nin sayfasını bulamadım ,acaba linkini atabilir misiniz?
Kıbrıs araştırma yapmıyorZaza seni de takip ediyorum ,7 denemeniin neden olumsuz olduğunu açıkladılar mı?
Maşallah çok tatlı mıncık mıncık sevmelikEvet canım benim dişi olan kedim :)
Bende oyle vallahiiii❤❤❤❤❤CanımsınvAllahi çoğu akrabamdan daha çok seviyorum sizi
![]()
Canim kievin bu yönü cok guzel iste ince eleyip sık dokuyor bakıyor iyice kibrista gercekten dogru incelenmiyoruzKıbrıs araştırma yapmıyor
Şimdi kievde araştırmadayım bakıcaz
Cok tatttttliiiii amaaaa❤❤❤❤Evet canım benim dişi olan kedim :)
İnşallah canım,bizim burda bir tanıdık var 14 kere tüp Bebek yapmış,14.de olmuş.Allah nasip ederse olurKıbrıs araştırma yapmıyor
Şimdi kievde araştırmadayım bakıcaz
Akraba ne olaki kizzzCanımsınvAllahi çoğu akrabamdan daha çok seviyorum sizi
![]()
Kibris zaten bizleri kabul etmiyokiCanim kievin bu yönü cok guzel iste ince eleyip sık dokuyor bakıyor iyice kibrista gercekten dogru incelenmiyoruz
Aynen canim benim esimin kuzenide bize kibrista tup bebek yaptirdik dedi mersinden kibrisa gidiverdik dedi tabi ben anladim donasyon oldugunu o soylemiyorda haftaya doğuma giricek insallahhh darisii hemizin basinaaaaaEşimin kuzeni gitti geçen yıl Kıbrıs a hamile kaldı hemen,tabii söylemiyorlar donasyan olduğunu bence donasyonla oldu,soramıyorum da ona anlar diyeBen de olursa donasyonla olduğunu söylemem açıkcası.
Kibris zaten bizleri kabul etmiyokikendimi kabul ettirene kadar canim cikti sonra pes dedim. Onlar baska ülkelerdeki hastlariyla mesgüller .Arastirmaya zamanlari yok
![]()