İyiki varsın iyiki bizleri orayla tanıştırdın sen olmasan biz bildiğimiz halde oraya gitmeye cesaret edemezdik Allah sana da hepimizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin ilk kez eşim bile olacak gibi rahat,evet stress hep var ama güzel haberler geldikçe insanın umudu artıyor , artık hepimizin evleri şenlensin kendi derdimiz yetmiyor maddi manevi sıkıntımız bitmiyor , bide kötü niyetli fesat kişilerle uğraşıyoruz , Allah kötülere fırsat vermesin inşallah artık hepimiz hep mutlu olalım

Amiiin Maşallah , Allah Sana ve tüm Anne Adaylarına Bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin , Dularımız seninle ve diğer anne Adaylarıyla

Amin canım benim

Eylül tedavisinde az şekerim ve Beyzoşum var
Benim biliyorsunuz eylül 8 yumurta toplama,embriyo oluşturma ve ngs genetik testim var
Transferim her halde ekimi bulur
Eylül tedavisine gidenler lütfen yazın
Bir birimize duacı olalım
Mıtivasyonumuz artsın lütfen

Çünkü ince eleyip sık dokuyorlar rabbiminde izniyle inan cok arastiriyorlar bunu cok iyi anladim gercekten sen olmasaydin tek düz gidiyordum ben gözümde bir at gözlüğü saf saf kibrisa gidip gelicek yine elde var sifir donecektim bu sefer senin sayende i cim rahat ❤❤❤❤iyiki varsin canim benim sen bizlere vesile oldun ya rabbimde senin yüzünü güldürsün ❤❤❤❤

Amiiiiinnn

yazın yazınn dedirtmekten yordunuz kadını ayooll yazın iste,herkese umut olsun motivasyon olsun bilelim ogrenelim dua edelim
gercii ben safiye soyman gibi geziyorum ortaliktaa; bi kafa dağinikligi bi saflik beyzoş oralarda sacmalarsam durdur beni

Benimde senden bir farkim yok neyseki zaza denk geliyor bize durdurur bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…