Sevgili B bir hayalim var ın bugün saat 13:00 de transferi vaaaaarrr🙏❤️❤️❤️Bol bol dua edelim güzel arkadaşımıza ben yanındayım ama benim de emb glue yapılacak bugün diliyorum çakışmaz onu dualarla gönderirim transfere 🙏🙏🥰🥰Çoook heyecanlı ve çok güzel bir kardeşimiz🙏🙏🙏❤️❤️Herşey gönlünce olsunnn sağlıkla bebekleri sımsıkı tutunsunn canına🙏🙏❤️🤲🤲🤲

Sevgili B bir hayalim var ın bugün saat 13:00 de transferi vaaaaarrr🙏❤️❤️❤️Bol bol dua edelim güzel arkadaşımıza ben yanındayım ama benim de emb glue yapılacak bugün diliyorum çakışmaz onu dualarla gönderirim transfere 🙏🙏🥰🥰Çoook heyecanlı ve çok güzel bir kardeşimiz🙏🙏🙏❤️❤️Herşey gönlünce olsunnn sağlıkla bebekleri sımsıkı tutunsunn canına🙏🙏❤️🤲🤲🤲
Allahim onun yüzünü güldürsün canimmm hayirlisiyla transferini ol bebislerine kavus insallah😍😍

Kizceler yurt dışı pcr devlet hast yapıyor mu kibris icin esim gidecek cmt yoksa ozelde mi yapmak lazim
Yurt dışı cikisi diyince devlette de yapılıyor ama en az48 saatte sonuç geliyor ozellerde 24 saatte sonuç çıkıyor fiyat hepsinde aynı özelde yaptırmak daha mantıklı

Rabbim hayırlısıyla transferini gerçekleştirsin gönlünde kaç yatıyorsa o kadar bebişi olsun dualarımız B bir hayalim var ile hayali de gerçek olsun :dua::dua::dua:

Canım transferin şimdiden hayırlı olsun önce pozitif haberlerine sevinelim sonra kalp atışını duyarak sevincimiz katlansin . 9 ay sonrada sağlıkla kucağına almak nasip olsun. İsteyen herkesin. Klinikteki herkese bol sans
Ay canım çooook teşekkür ederim inş hep birlikte 🥰🙏🏻

B bir hayalim var rahat ol, kendini iç huzurla tamamen Dr'una teslim et ve sonrasında sana söylenenleri eksizsiz yap. takdir Yaradanın. Rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🤲🤲💖sağlıklı ve güzel tutunsun bebişlerin inşallah🙏🙏🙏🥰 yüreğimiz seninle ve bebişlerinlee 🤞💖💖🐣🐣

Back