Ne alaka ya alla alla aşılıyız zaten üstelik andrenin yolladıklarından bana bir örnek atarmısınız onlarınkinde covid yazıyor mu?birde ne kadar ödediniz 10 gün için 😡😡😡😡 yaptığımın çöp olma ihtimaline sinir oldum
İst da yaptırdığımızda (dsö pandemi olarak kabul ettiği tüm hastalıklar )yazıyordu burdakinde covid yazıyordu bundan sebep geçersiz olabilir diyince sen yaptır dedik … ilisinde de covid bölümğnü ekledim

Eklentiler

• 8C75629A-6E48-433E-A82C-52CA6944B7A0.jpeg
    8C75629A-6E48-433E-A82C-52CA6944B7A0.jpeg
    145,4 KB · Görüntüleme: 58
  • 2242A1E9-EEB7-4B66-AB4A-B2B4677CD6CF.jpeg
    2242A1E9-EEB7-4B66-AB4A-B2B4677CD6CF.jpeg
    91,1 KB · Görüntüleme: 56
1629098461091.png

Ne alaka ya alla alla aşılıyız zaten üstelik andrenin yolladıklarından bana bir örnek atarmısınız onlarınkinde covid yazıyor mu?birde ne kadar ödediniz 10 gün için 😡😡😡😡 yaptığımın çöp olma ihtimaline sinir oldum

İst da yaptırdığımızda (dsö pandemi olarak kabul ettiği tüm hastalıklar )yazıyordu burdakinde covid yazıyordu bundan sebep geçersiz olabilir diyince sen yaptır dedik … ilisinde de covid bölümğnü ekledim
3 gün için böyle bişii var bilet alırken onaylayayım mı acaba ?

Canımm ben 50 uah ta değilim aynen sadakam olsun isteyiş biçimleri yaklaşımları çok çirkindi Türk olduğumuzu anladı yani turist öyle bir ablukaya aldılar ki ona sinir oldum … Ben dün gece baktım sen söyledikten sonra ama haritada bulamadım kreşatike yakınsa giderim valla acaba başka bir ismi mi var google da çıkıyor ama haritada bulamıyorum maps.me de yani
Andreye sor yolu tarif etsin

Eklentiler

• 62871D87-4ADE-478B-9C45-178A6A2BFEA9.png
    62871D87-4ADE-478B-9C45-178A6A2BFEA9.png
    579,6 KB · Görüntüleme: 48
  • EC04A516-644B-4170-B01C-FEB199EE0819.png
    EC04A516-644B-4170-B01C-FEB199EE0819.png
    565,8 KB · Görüntüleme: 48
  • DCA54FA1-F04D-4080-850C-7259C2838B54.png
    DCA54FA1-F04D-4080-850C-7259C2838B54.png
    334,9 KB · Görüntüleme: 56
Zirkaa bir aya 7-8 euro ödüyorsun
Sen ilk kieve giderken kendinmi yaptın?
O ilk gideeken kiev pasaport kontrolden geçtiyse sorun yok

Ben sabah doktora gittim 7 mm ama ortalama 6,5 mm dedi.tertemiz yapışıldık falan yol üç katlı ve kistimde gitmiş Hatta bir tane yumurta göründü
Abla maşallah, islerin şu gibi aksın bebisler canına sıkıca yapışsın işallah, sana erkek evlât olsunlar ,sağlıkla ,istedigin sayida🤲💙💙

Ben sabah doktora gittim 7 mm ama ortalama 6,5 mm dedi.tertemiz yapışıldık falan yol üç katlı ve kistimde gitmiş Hatta bir tane yumurta göründü
Ohh süper
İnşallah bu iş tamam
Gelsin ikiz erkek çocuklarımızzzz😂😂😂🤲🤲🤲💋

Sevgili I Ideal anne , ilk zamanlarda gruba sorununu yazdığında da sana eşinle evliliğiniz netleşmeden tedaviyi ertelemen konusunda tavsiye vermiştim.Demekki yanılmamışım , bahsettiğin olaylar eğer bu adamla evliliğine devam edersen ileride çocuğuna yansıyacak, çocuğuna sürekli dışardan bir cisim muamelesi yapılacak ve bu da seni bir anne olarak daha fazla yıpratacak.Ayrıca yaşın çok genç ilerleyen zamanlarda seninle bu yola yoldaş olacak birisi de karşına çıkabilir yani hemen hayatı tek başıma omuzlarım moduna girme bence.Bazen hayat insanlara ikinci şansla da gülebiliyor.Çocuğu büyütmek sıkıntı değil tekte olsan ailenle de olsa problem olmaz doğan büyür, önemli olan büyüyen o yavruya ilerde sağlıklı açıklamalar yapabilmek.Onun da bir yetişkin olacağını unutmamak gerekiyor hiçbirimiz doğurmuş olmak için doğurmuyoruz.Gönlünü kırmak için yazmıyorum öyle anlaşıldıysam özür diliyorum ben yan dal psikoloji mezunuyum biraz açık konuşmak istedim. Umarım yaşayacağın her ne var ise hayırlısı ile su gibi geçer .
Çok kafam karışık bı tarafım pes etme diyor esin seni hep sevdi. Gece konustuk inanın ne konuştuğumuz okadar bulanık ki ne yapacağımı bilemiyorum arabayı satip Eylül'de ön muayene gidelim dedi ama olmayacak falan diyor. Psikiyatriden randevu aldım beraber gidelim dedim benim bir sorunum yok sen git dedi bu sabah beni seviyorsun biraz hatrim varsa benimle gelirsin dedim gelicem ama odasina gelmem dedi ben gelmesini birlikte konuşalım benim bu halde olmam senin yüzünden dedim sende sorunumuzun ne olduğunu anla dedim

Günaydınnnn son olarak seyahat sigortasını biletleri alırken mi yoksa andrey den rica etmek mi daha mantıklı ??
Canım bende kendim yaptım burada duymuştum visit Ukrayna diye bir sayfa covid 19 içerikli hiç sıkıntısız geçtim ama fiyatı sanki biraz yüksekti burada yaptıranlarınkini duyunca bizim ki kişi başı 30 Euro ydu

Canim sen egitimli,bu toplum icin ogrenci yetistiren bir ogretmensin. sana saygim sonsuz çünkü benim annem,amcalarim ve 3 teyzem öğretmen.sen ayaklari ustunde duran bir kadınsın . Cok zor durum biliyorum ama en dogru karari verecegine inaniyorum. Biraz kafani dinle kafanin karisik olmasi normal bir durum biraz kendinle basbasa kal canim duygularinni dusuncelerini bir tart kendi icinde esinin iyi kötü yonlerini yaz bir yere. Akil vermek gibi algilama olurmu. bu hayatta onemli olan sensin. Biz kadinlar her güçlüğün hakkindan geliriz bunu unutma. Gazi mustafa kemal atatürk un cok sevdigim bir sözü vardir: Ey Türk kadini Sen yerde sürüklenmeye değil omuzlar üzerinde göklere çıkarılmaya layıksın... der rabbim her daim seninle olsun hic üzülme sensin onemli olan hayatta unutma... ne karar verirsen ver herzaman dualarim seninle
Çok teşekkürler yazdıkların beni çok mutlu etti uzun zamandan sonra ağır bir depresyon geçiriyorum bir tarafım ayrıl hakkını ona bırakma diyor diğer taraftan da tekrar dene o seni çok sevdi diyor hala beni sevdiğini de söylüyor

Çok teşekkürler yazdıkların beni çok mutlu etti uzun zamandan sonra ağır bir depresyon geçiriyorum bir tarafım ayrıl hakkını ona bırakma diyor diğer taraftan da tekrar dene o seni çok sevdi diyor hala beni sevdiğini de söylüyor
tatlıımmm kaç gündür hepimiz seni düşünüyoruz hepimizin duasındasın inan. Yapma güzelim seven insan bile bile üzer mi ?? İlla dilinde mi olmalı sevgi ? çevremde o kadar çok erkek var ki daha karısına bir kez seni seviyorum dememiş ama görsen nasıl korumacılar. Pişman olmamak için elbette kendi kararını kendin vereceksin vermelisin de. Ayy nolur kanma 2 tatlı söze

Canım bende kendim yaptım burada duymuştum visit Ukrayna diye bir sayfa covid 19 içerikli hiç sıkıntısız geçtim ama fiyatı sanki biraz yüksekti burada yaptıranlarınkini duyunca bizim ki kişi başı 30 Euro ydu
Offfff canımm yaa sen ne yaptın öyle 5 eu heryerde fiyatı bizim yaptırdığımız da andreyin yaptığıda 👍çok fazla ödemişsin ama olan olmuş 🤷🏻‍♀️👏

tatlıımmm kaç gündür hepimiz seni düşünüyoruz hepimizin duasındasın inan. Yapma güzelim seven insan bile bile üzer mi ?? İlla dilinde mi olmalı sevgi ? çevremde o kadar çok erkek var ki daha karısına bir kez seni seviyorum dememiş ama görsen nasıl korumacılar. Pişman olmamak için elbette kendi kararını kendin vereceksin vermelisin de. Ayy nolur kanma 2 tatlı söze
Bukadar zayıf olmak normal düşünememek beni çok üzüyor evet okadar korumacı değil bende hissediyorum herşey normalken bir ayda dünyam allak bullak oldu resmen dün boşanicam diyordum bugün ne tekrar tedaviyi deneyelim dedik ama sonuç olmuşuz olursa şu an söylemese bile boşanacağımız kesin gibi

Evet canım kaynağımız çok sağlam bilgi doğru
Slm canım Ben hangi paketi alma konusunda biraz tereddüt ediyorum bu bilgi doğrultusunda tekli paket de alsak şansımız aynı gibi anladım napıcam bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Covid19 kapsıyor görünüyor içeriğimde de yazıyorsa bence uygundur ama en doğrusu siz andreye atın o onaylasın 👍
Merhabalar 1 aylık olması gerekiyor dedi bize 3 gün değil Усі види страхування онлайн з гарантованою підтримкою | Страхова компанія «Місто» Bu siteden yapın bunu kabul ediyorlar Andrey attı bu linki bana burdan yaptım ben
Slm canım sizinki 1 yıllık olabilir tarihine bakın bizde kendimiz yaptık 15 dolar 2 kişi için ödedik
bu siteden Andrey attı linki bana dili ingilizceye çevirip covid 19 yazan sigortayı seçip yaptım

Bukadar zayıf olmak normal düşünememek beni çok üzüyor evet okadar korumacı değil bende hissediyorum herşey normalken bir ayda dünyam allak bullak oldu resmen dün boşanicam diyordum bugün ne tekrar tedaviyi deneyelim dedik ama sonuç olmuşuz olursa şu an söylemese bile boşanacağımız kesin gibi
Yarın bu tedaviden anne olursun çocuğunu bile elinden alır
Bu adam seni sevmiyor nakadar acı olsada söyliyecem
Gençsin,ömrünü sana değer vermeyene harcama
İyi düşün,çocuk için acele etme
Çocuk aileyi kurtarmıyor

Back