pankekk pankekk canım sen kievde yumurta donasyonu olmayacakmıydın? kendi yumurtanla mı denenecek? yumurtan var mı?
türkiyede kendi yumurtanı aldılar diyelim. embriyo oluştu ama üçüncü günden öteye gidemedi.tedavi orda bitiyor.Ve sana cazgırlık yapmazsan iade yapmıyorlar.kadıköy Acıbadem bana şöyle yaptı.embriyo 3. günde durdu büyümedi.tedavi bitti dediler.sonra iade istiyorum dedim.Biz ilaç kullandık hastane şartları vs.ama transfer olmadı ben sizin olmayan transfer paranızıda ödedim dedim.9000 tl ödeme yapmıştım. 1000 tl sini zor ödediler.Kievde de farklı olacağını sanmıyorum ama yinede en iyisi andreye sormak lazım.
Eğer kievde donasyon ise zaten bu sebeple sana farklı paketler sunuyorlar.Tekli pakette tek deneme şansın var.
ikili pakette daha garanti 2 defa deneme şansın var.
Garanti pakette 5 deneme şansın var.zaten oda olmazsa hepsini iade ediyorlar.Diğer paketlerde iade olduğunu sanmıyorum.Çünkü otel, ilaçlar, tahliller vs zaten kendileri yapıyor.Yani donasyonda ve garantili pakette ücret iadesi var bence.
Zikra kuzum pankek eski nili naineb
Kiev malesef tedaviye almadı
Gynolifede tedaviye başladı

Sanki hep başıma geleceğini çocukluğumda hissetmisim tek hayalim hep meslek sahibi olup kendi parami kazanıp kendi ayaklarim üzeride durmaktı. 6 yıllık kadrolu öğretmenim ama şu an maddi olarak borç altındayım tedavi için çektiğim kredileri ödüyorum şu an boşanıp ayrılsam ev tutacak param yok açıkçası onun evden gitmesini istiyorum çünkü daha önce altın kolyem ve gümüş kemerim çalınmıştı ondan şüphelenmeye başladım kendi ceyizime aldığım herşey pahalı ve marka şeyler onu bile çalabilirler
Bende kadrolu öğretmenim ve eşim bu tedavi için evimizi satışa çıkardı sen neden kendini bu kadar değersizleştiriyorsun hangimiz bu durumu isterdik ki mesele çocuk değil ki bu insan bu aile sana sadece üremesi gereken bir memeli gözüyle mi bakıyor bak kuzum sen çok değerlisin önce bunu kendine anlat okumanın ne kadar zor olduğunu bir noktaya gelmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim bunu başaran insan herşeyi başarır senin kafanda şüphe var zaten Zinet eşyanın çalınmasını ondan biliyorsun o insanla zaten aynı alanda durman yanlış olur bilmiyorum belki de ben bu konu da çok hassasım ondan bu kadar tepkiliyim dilerim sözlerim yanlış anlamana sebep olmaz ben insanları anlamıyorum madem öyle eşimin söylemi ile sana şöyle diyeyim herkes eğer çocuk için evleniyorsa evlenmeden önce çocuk olabilirliğine dair evrak alsın ya sen o adamla ortak bir hayat için evlendin tabiki Allah hepimize evlat nasip etsin ama olmazsa da yapacak birşeyimiz yok bence sen kendini iyice dinle yüreğini iyice dinle bir arkadaş yazmıştı burda hatırlamıyorum kimdi ama inanılmaz güzel bir laftı abdeste şüphe düştü mü bozulur demişti gerçekten öyle evlilikte onun gibi bu çocuk işinden önce sen kendinin ne yapmak istediğine karar ver canım

KIZLAR HADİ LİSTEMİZİ GÜNCELLEYELİM BİLGİLERİNİZİ VERİN YAPAYIM
Günler geçmiyor sanki Zirka keşke yeni bir bilgi verebilseydim 🤦🏻‍♀️ Sizleri heyecanla takip ediyorum inşallah hepiniz benden önce alacaksınız güzel haberlerinizi, buralar bayram yeri olacakk 🙏🏻
2 ay geçici menapoz beni bitirdi ya. 15 gün sonra ilaçlara başlayacağım daha..

Son düzenleme:
Daha önce Kıbrıs’taki tedavi olumsuz oldu. hatta embriyolarım bütün kromozomlarına baktırdım netice negatif.sonra tesadüf buraya girdim ve çok sevdiğim Z Zaza74 mın yazdıklarını okudum aklıma uydu ilk görüşmeye gittim.sen sadece uçak biletini alıyorsun geri bütün tahlilleri vs herşeyi kendileri yapıyor.dışardan yemek istersen o sana ait.klinik otel ile klinik arasındaki transferleri her şeyi ayarlıyor.gezmeye gitmek istersen o kısım sana ait.uber çağırıp geziyorsun.Donörleri görerek seçiyorsun.eğer başkasının tedavisinde değilse ve kan grubu uyuşmazlığı yoksa dr ok diyor ve senin için hazırlanıyor.donörlerin hepsi genç ve bir tane sağlıklı bebek doğurmuş genç kadınlar.Türkiyede takip için doktora falan yönlendirmiyorlar.Sen kendin istediğin doktora gidiyorsun.İlk görüşmeye Gidersen folik asite varana kadar bütün ilaçlarını veriyorlar gidemezsen sana ilaç protokolünü gönderiyorlar sadece adetten sonra bir defa rahim ultrasonu istiyorlar.ona göre ilaç zamanını ve dozlarını ayarlıyorlar.Eğer kievde olursan bunlarıda kendileri yapıyor.Hamile kalmazsam seni tedavi eden dr klinikten kuruş alamıyor bu yüzden gebe kalman için herşeyi yapıyorlar.Ayrıca türkiyede mor reçeteli olan be doktorların yazmak istemediği serumdan 2-3 tane yapıyorlar.zaten tanesi 2700-3000 TL arası fiyatı var.Parasını versende yazmıyor adamlar.Transfere gittiğinde serumların odanda takılıyor.Hemşire iğneni klinikte yada otelde yapıyor.Yani hizmette her türlü konforun düşünülmüş.Ayrıca orda andre isminde çok tatlı bir arkadaşımız var o bize sürekli bilgi veriyor ve sorularımızı yanıtlıyor gittiğimizdede tercümanlığımızı yapıyor.Ücrette 3 paket var sen hangisini seçersen ona göre ödeme yapıyorsun.Oraya gidipte hamile kalamayan sadece bir arkadaşımız oldu.Oda klinikle alakalı bir durum değildi.İşte bu sebeplerden hiç aklımda yokken rotamı kiev e çevirdim ve keşke daha önce gitseymişim diyorum.Bu klinik bizi diğer klinikler gibi yürüyen banknot olarak görmüyor anne olmak isteyen kadınlar olarak görüyor.İşin en güzel yanıda bu işte
Zirka gerçekten doktor hamile birakamazsa ücret alamıyor mu ???

ben yanlış anlamışım hayatım.Bence sen iki tane istiyorum diye diret mutlaka.Şansını artırırsın.Öyle sabit bir protokol olmaz.protokol hastanın durumuna göre olur.Buda zaten kliniğin başarı oranını artırır.eftalios murat bey kimse onda tedavi olmuştu ve yeni donör bakıyorlardı sonrada 1000 eurosunu geri almış.Bence bunu baştan konuş sonra klinikler yan çiziyor.
Canm zirkacim cok tsk ederm evet benimde murat bey bakalim goruselim yarin rahim kalinligini ogreneyim ondan sonra goruselim

Günler geçmiyor sanki Zirka keşke yeni bir bilgi verebilseydim 🤦🏻‍♀️ Sizleri heyecanla takip ediyorum inşallah hepiniz benden önce alacaksınız güzel haberlerinizi, buralar bayram yeri olacakk 🙏🏻
2 ay geçici menapoz beni bitirdi ya. 15 gün sonra ilaçlara başlayacağım daha..
Olsun canım Buda bişey bak zoru gitti azı kaldı

Merhabalar herkese bizde Tedavi için evimizin satılmasını bekliyorduk şükür şatış işlemimiz bu hafta tamamlanıyor sonra biz de Kiev’e gideceğiz lütfen beni de dularınıza ekleyin o kadar çok duanın güçüne inanıyorum ki hele ki tanımadığımız insandan gelen duanın güçü bambaşka ben herkese çok dua ediyorum sizlerde duanıza katın beni lütfen 🙏
Canım bu tedavin seni istediğin kadar çocukla odullendursin inşallah ♥️💙

Zirkacim canm sanirim karisik yazmisim benim yumurta donasyonu olacak gynolife da yarin kalinliga bakilacak acaba bizlerinde tüp bebek gibi mi oluyr diye merak ettm yani ark sin daha önce hic gebeliği olmamis ve yasi kucuk diye tek yumurta koymuşlar. Bizim tedaviler de nasil oluyor o aklima.geldi ve olurya embriyolar kalmazsa nasil yol.izliyorlar merak ettm
Tek koydurma
İki goy garantili olsun
Malesef embriyo oluşmazsa gynolifede yarı para çöp oluyor
Ama bazende kişiye göre davranıp yardım ederler
İnşallah siz sıkıntısız bu tedavide evladınıza kavuşun

Back