Sevgili dostlarım merhaba,
Yeni iş yoğunluğum sebebiyle foruma gün içinde eskisi gibi sık girmesem de bulduğum ilk fırsatta siteye girip, hepinizin süreçlerini yakından merak ve heyecanla okuyorum😊🥰 Çok şükür sayfamız yine tatlı heyecanlarla bekleyişlerle güzel umutlarla yeniden dopdolu, yine hareketlendik bin şükür 🧿🧿🧿🙏 🙏 okudukça; her anlattığınız gözümün önünde canlanı veriyor, öyle heyecanlanıyorum kii 👍😂 kalbim sizlerleee...
Şuan Kiev'e ön görüşmeye giden ya da gidecek olan arkadaşlarım süreciniz bir an önce başlasın ve su gibi kolay geçsin, tedaviniz hayırlı olsun inşallah🙏🙏💖
Yine şuan Kiev'de transfer için olan arkadaşlarım 💖🥰 Duruball Duruball D Deniz5506 B bir hayalim var Z Zumrom ve diğer arakadaşlarım; Rabbim güzel haberlerle hepinizin yüzünü yüreğini müjdelendirsin, işleriniz yolunda gitsin ve sonunda içinizde kendine de yer açmaya tutunmaya çalışan kıpır kıpır bebişlerle evinize dönün inşallah🤲🤲😂
Yüreğim oralarda 🥰💖 .. inanın heyecan içinde, güzel haberlerinizi paylaşımlarınızı bekliyorum🥰🐣🐣
Dualarımdasınız, bu attığınız adımları Rabbim hayırlara vesile etsin🙏🙏🙏 hepinizin yar ve yardımcısı olsun 🤲🤲🤲.. sevgilerimleee...
Canım ablam güzel duaların için çok teşekkür ederim.♥️💙

Annem boşansın onun gibi bir adama ihtiyacı yok demiş yanimdalar eminim sperm ve yumurta donasyonu yapmamı da kabul ederler çok iyi bir baba olacak biri ama onunla çocuk yapmam ne kadar mantıklı olur emin değilim zaten evliliğimiz iki kişilik değilmiş hiç bir özelimiz yok
Canım yorum yapıp akıl vermek haddimize değil ama naçizane fikrim bugün den sonra donasyonu olumlu baksa bile eşinle yapma bugün böyle çok hassas bir konu için böyle yapan yarın azbir şeyde zora gelirse neler yapmaz. Bence iyi düşün duygularını sevgini saygini ondan önce sen karar ver onunla bu hayatı devam etmeyi istiyormusun. Hayatının bu evresi için bir karar ver bosanacakmisin yada evliliğinizi kurtaracak misiniz sonra yaşın genç eğer boşanma kararı alırsan 1sene bir kendini topla hayatını tek başına aslarlar gibi düzene şok git kieve embriyo donasyonu yap çocuğunu büyüt derim.bir ömür yipranacagina bir kere yipranirsin🥰🥰🤲🤲

Harikaa, zumrommm 👍🥰 41 kere maşaallah 👌🧿🧿 hadii artık ayın 19'u bir an önce gelsin 😂🙏🙏 💖
Sağol sibracim evet artık biran önce gelsin hayırlısıyla 19 Ağustos 🤲🤲🤲🥰🥰🥰
Yeni iş yoğunluğum sebebiyle foruma gün içinde eskisi gibi sık girmesem de bulduğum ilk fırsatta siteye girip, hepinizin süreçlerini yakından merak ve heyecanla okuyorum😊🥰 Çok şükür sayfamız yine tatlı heyecanlarla bekleyişlerle güzel umutlarla yeniden dopdolu, yine hareketlendik bin şükür 🧿🧿🧿🙏 🙏 okudukça; her anlattığınız gözümün önünde canlanı veriyor, öyle heyecanlanıyorum kii 👍😂 kalbim sizlerleee...
Şuan Kiev'e ön görüşmeye giden ya da gidecek olan arkadaşlarım süreciniz bir an önce başlasın ve su gibi kolay geçsin, tedaviniz hayırlı olsun inşallah🙏🙏💖
Yine şuan Kiev'de transfer için olan arkadaşlarım 💖🥰 Duruball Duruball D Deniz5506 B bir hayalim var Z Zumrom ve diğer arakadaşlarım; Rabbim güzel haberlerle hepinizin yüzünü yüreğini müjdelendirsin, işleriniz yolunda gitsin ve sonunda içinizde kendine de yer açmaya tutunmaya çalışan kıpır kıpır bebişlerle evinize dönün inşallah🤲🤲😂
Yüreğim oralarda 🥰💖 .. inanın heyecan içinde, güzel haberlerinizi paylaşımlarınızı bekliyorum🥰🐣🐣
Dualarımdasınız, bu attığınız adımları Rabbim hayırlara vesile etsin🙏🙏🙏 hepinizin yar ve yardımcısı olsun 🤲🤲🤲.. sevgilerimleee...
Çok teşekkürler güzel dileklerin için evet burası kıpır kıpır çok varız ama birbirimizden bedenen ayrıyız ama hepimizin kalbi birbirimiz için en güzelleri için atıyor🤲🤲🤲. Sonrada durubalimla zirkacigimizi karşılayıp🥰🥰🥰 burayı ona devredip yeni heyecanlara umutlara bırakip gideceğiz ☺️☺️☺️🥰

Kızlar tatildeyiz sahildeki bütün yabancı genç kızlara donör gözü ile bakıyorum.Bundan güzel çocuk olur, bunun gözleri güzel ötekinin ağzı diğerinin bacakları diye diye denizi değil kızları seçiyorum.Eşimde yeter yeter gözün doysun yüzlerce kız sunuyorlar sana diyor😂😂👍

Kızlar tatildeyiz sahildeki bütün yabancı genç kızlara donör gözü ile bakıyorum.Bundan güzel çocuk olur, bunun gözleri güzel ötekinin ağzı diğerinin bacakları diye diye denizi değil kızları seçiyorum.Eşimde yeter yeter gözün doysun yüzlerce kız sunuyorlar sana diyor😂😂👍
Hele buraya gelince var ya zirkam bütün kızların yüzüne bakıyorum nasıl çocuk olur diye dönörleri öyle bakmışım ki herkes tanıdık gibi geliyor 🤣🤣🤣hele bebekleri görünce içim kaynıyor benim ki böyle olur mı diye 🤣🤣🤣

Allahım izni ile olur canım alasını yaparız.ilk görüşmeden sonra orda akşam dışarda da gözüm dönmüştü kızların hepsi sadece donördü benim için
Hele buraya gelince var ya zirkam bütün kızların yüzüne bakıyorum nasıl çocuk olur diye dönörleri öyle bakmışım ki herkes tanıdık gibi geliyor 🤣🤣🤣hele bebekleri görünce içim kaynıyor benim ki böyle olur mı diye 🤣🤣🤣

Teşekkür ederim canım 🙏🥰güzel dileklerin duaların için 🙏🙏Hepimizin işleri güzelliklerle yolunda gitsinn 🙏🙏çok çok amin🤲🤲🤲❤️

Aynı durum bendede oluyor🤣

Kızçelerim size kirvdeki üçüncü günümdeki deneyimlerimi söyleyeyim iyi ki buraya gelmişim herşey sistematik ilerliyor yabancılık hiç hissetmiyorum bir Türk’le muhakkak karşılaşıp iki lafın belini kırıyoruz 🤣🤣🤣 otel olarak 365 oteldeyim otel çok güzel tertemiz odalar ferah valla evimizden temiz o kadar söyleyim ben gelirken ne olur ne olmaz diye havlu falan getirdim çok gereksiz ama şampuanınızı falan alın yanınıza burada marketten de alırsınız ama gelince hemen yanınızda olması iyi ben sanki tarzanya ya geliyormuşum gibi yanımda kurabiye bisküvi nodol bile getirdim 🤣🤣 çok gereksiz markette hepsi var ve fiyatlar uygun tek sıkıntısı yemek kültürü hiç yok ilk başta baya sıkıntı yaşadım ama bir iki gün içinde alışıyorsunuz ve muhakkak yiyeceğiniz birşey oluyor makarna patates pilav falan çünkü çeşit fazla idare ediliyor yani bu otelle de alakalı degil dışarı çıktığınızda da aynı gene Türk lokantasına gidiyorsunuz 🤣🤣🤣 gezme olayına gelince biz çok tembel bir çiftiz yatıyoruz bol olarak bir çarşısına gittik o kadar ama hal über uygulaması ile kolay araç gelip gideceğiniz yere uygun fiyata götürüyor internet içinde bir yerden bağlana biliyorsunuz yada Türk lokantalarından rica ediyorsunuz çagrıyorlar son olarak ben bir gezgin yuotuberdan duydum maps.me. Diye bir uygulamayı indiriyorsunuz gideceğiniz şehrin haritasını kaydediyorsunuz internet olmadan kullanılabiliyor 🥰🥰

Canım çok şzüldüm yazdıklarına ne diyeceğimi bilmiyorum yanlış birşey söylersem affet boşanmak istiyorsa bu sebeple ama önce kendisiyle konuş böyle durumlar da arada laf büyür eşin böyle düşünüyorum derse hiç uzatma boşan hayat sadece omdan ibaret değil ki bu resmen kalpsizlik sende böyle sevgisiz kalpsiz adamdan çocuk yapıp ne yaparsın haystın boyunca üzülesiye şimdi üzülmen daha iyi
İnan ne yapacağımı şaşırdım 🤦🏻‍♀️

İnan ne yapacağımı şaşırdım 🤦🏻‍♀️
Kolay degil kuzum ama bu hayata sende bir daha gelmeyeceksin ve hiç birşey insanın kendinden kıymetli degil evlilikte ki amaç nedir birlikte bir hayat geçirmek ama bu hayatı geçirirkende birbirini yormadan birimin yükünü alıp kolaylaştırmak amaç sende kendini yorma karşında ki anlamıyorsa 😘

Ya gözünü seveyim dünyaya bir kere geliyorsun 1-erkek dediğin ağır olur her bokunu anlatmaz
2-erkek dediğin karısına sahip çıkar ortaya atmaz çiğ çiğ yesinler diye
3-Hatta abinle konuşmak ne ya.Sana niye söyleyemiyorlar
4-Bunların topu sinsi canım hep bir iş çevirme.Anlattığın şeyleri genelde kadınlar yapar siz rolleri değişmişsiniz Hatta o rol karmaşası yaşıyor.
5-En önemli nokta şu “ULU SÖZÜ DİNLEMEYEN ULUR” tecrübe ile sabit.Anneni dinle.
6- Boşanırsan asla ama asla hiç bir hakkını bırakma.Yaşadıklarının ve çektiklerinin bir bedeli olmalı( altın tazminat varsa evin yarısı düğünde takılanlar vs vs) bir çok kadın sinirle vazgeçiyor sonrada pişman oluyor keşke alsaydım diye.Kuruş hakkını bırakma
7-Bu saatten sonra asla kemiğini kemirtme,ne derlerse dönder, dolaştır kapak yap, bok altında kal laf altında kalma.
Valla altina imza atilacak sekilde yazmis bacim...👏👏👏👏 I Ideal anne canim yasadiklarin cok zormus helal olsun nasil guclu bir kadınsın ki sabretmissin ..Ama hayata bir kere geliyoruz..Ve bu kadar kirilmaya degmez...Kesinlikle birak ne halleri varsa gorsunler ...Evet uzuleceksin ama hayat boyu olmayacak cok sukur... bu kadar seye adilik denir cok ozur dilerim...Koca degil SIRTLAN....Affetme bu yapilanlari...Merak etme zaman ilacin olacak Allah in izni ile bu acilar gececek emin ol...Vallahi bosa bu adami asla degismez omur boyu burnundan gelir...

Sağol sibracim evet artık biran önce gelsin hayırlısıyla 19 Ağustos 🤲🤲🤲🥰🥰🥰

Çok teşekkürler güzel dileklerin için evet burası kıpır kıpır çok varız ama birbirimizden bedenen ayrıyız ama hepimizin kalbi birbirimiz için en güzelleri için atıyor🤲🤲🤲. Sonrada durubalimla zirkacigimizi karşılayıp🥰🥰🥰 burayı ona devredip yeni heyecanlara umutlara bırakip gideceğiz ☺️☺️☺️🥰
Ilk gidisiniz mi sizin 19 agustos transfer dedinizde

Merhaba Hanımlar,
Uzun zamandır başlığa gelemedim.
Pandemi şartları da uzayınca iyice uzaklaştık bu konudan eşimle.
Şimdi bir baktim ki herkes Kiev'de. Hepinize cani gönülden pozitif sonuclar ve tatli bebisler diliyorum🤗🥰
Tek tek tum sayfalari okuyacagim. Herkes nasil merak ediyorum.
Ama oncelikle eşime hizlica aktarabilmem için bana durumu ozetlerseniz sevinirim.
- neden kibristan vazgecildi?
- kievde hangi merkez?
- yumurta donasyonu icin donor secimi nasil?
- burdaki turkiyedeki takibmizi hangi doktor yapiyor?
- ucret ne kadar?

Su an kievde olanlara bol sanslar diliyorum. Insallah bebislerinizi alip dönün. Dualarım sizlerle🙏❤❤

Merhaba Hanımlar,
Uzun zamandır başlığa gelemedim.
Pandemi şartları da uzayınca iyice uzaklaştık bu konudan eşimle.
Şimdi bir baktim ki herkes Kiev'de. Hepinize cani gönülden pozitif sonuclar ve tatli bebisler diliyorum🤗🥰
Tek tek tum sayfalari okuyacagim. Herkes nasil merak ediyorum.
Ama oncelikle eşime hizlica aktarabilmem için bana durumu ozetlerseniz sevinirim.
- neden kibristan vazgecildi?
- kievde hangi merkez?
- yumurta donasyonu icin donor secimi nasil?
- burdaki turkiyedeki takibmizi hangi doktor yapiyor?
- ucret ne kadar?

Su an kievde olanlara bol sanslar diliyorum. Insallah bebislerinizi alip dönün. Dualarım sizlerle🙏❤❤
Öncelikle canım tedavin hayırlı olsun kararın ne olursa olsun sonu bebek olsun inş 🥰🥰🙏🏻Kıbrıs’tan vazgeçilmedi canım hala giden baya arkadaşımız var sadece Kiev’i tanıdık ona göre neresi uygun gelirse orası seçiliyor kievdeki kliniğin adı biotex com donör seçimini resimlerini görerek seçiyoruz özellikleri yazıyor ayrıca videoları da var fiyat olarakta üç paket var içerikleri farklı en düşük 4900 euro’luk paket var içlerinde şehirde hava alanı otel klinik transferi otel yeme içme ilaçlar dahil sen ama sitesine gir paketleri bir incele seçimine göre değişiklikler var bunları ben sana kafanda ön düşünce olsun diye yazdım

Back