Bende size son 3 günümü anlatayım non stop gezmece😅😅ilk gün bağımsızlık meydanı , st michael golden manastırı(ayinlerine denk geldik muhteşemdi) andrevsky yokuşu girişinde birşeyler içtik ve sokak çalgıcısı iki amca türk olduğumuzu öğrendikten sonra beni aralarına alıp türkçe şarkı söylediler muhteşemdi🥰🥰andrevsky kilisesi ,globus avm 2. Gün yine metroyla ardanalya metro istasyonu dünyanın en derin 105,5 mt istasyonu ve ordan Mariyinsky park ve sarayını gezdik sonrasında biraz çılgınlık yapıp hydropark adasına kadar yürüdük burası metro (kırmızı hat)durağı aynı zamanda 👍 nehirin ortasında adalar var sanırım 3 tane biz buna gitmek istedik çok güzel biryer sonra merroyla döndük 👍3. Gün yani bugün meşhur st. Sophias katedraline gittik aslında ilk gün önünden geçtik (michael golden karşısı) kapandığı için gidememiştik 18 e kadar açık girişte ki çan kulesine çıktık şehri tepeden görmek için kişi başı 60 uah sonrasında kreşatik cad boydan bıya gezdik bağımsızlık heykelini sağınıza alıp nehire dığru yürüdüğünüzde cad sonunda kreshchatiy parka gittik küçğk bir konser alanı vardı bisiklet,kaykay gösterileri yapılıyordu aşşağısına indiğinizde muhteşem nehir manzarası 🙏Sokaklarda dans edenler pandomim yapanlar bateri çalan şarkı söyleyen koro vs çok fazla çok eğlenceli bir şehir ama ‼️ufak 1 uyarı ; meydanın karşısında su havuzlarının bulunduğu küçük bir meydan daha var orada bugün dolandırıldık diyebilirim ayı ve köpekti sanırım kostümlü iki kişi bizi görünce yanımıza geldi ve beni aralarına aldılar fotoğraf çekti biri sohbet muhabbet türk olduğumuzu öğrenşnce fener cimbom muhabbeti felan sonra teşekkür ettik gidicez elindeki paraları gösterip para istedi kişi başı 50 uah istedi ama ne istemek😡😡eşim yok diyor anlamıyorlar dilde yok ama çarpat ing konuştuk ben neden diye soruyorum foto içinse silelim dedim biri daha ılımlıydı da diğeri pislik 🤬 eşimde şanet olsun dedi 50 uah ve 15 tl verdi zor kurtulduk polis bakındım ama yoktu şikayet edicektim eğer gider ve görürseniz onları uzak durun👍Buranın insanları dolandırıcıymış tabi genellemek doğru değil ama burda klinikleri olan dr larla tanışmış eşim otelde onlar söylemiş bunu 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Biraz uzun olmuş ama özelden de soranlar oluyor bilgi vermek yardımcı olmak için yazdım 🙏🙏kiev de metro ile gezmek çok kolay ve ucuz 8 uah 👍Biz eşimle şöyle bir matematik yaptık diyelim 30 uah birşey aldınız tl karşığını öğrenmek için 3 e bölün 👍markette alışveriş yapıp bazen kartla ödüyoruz bakıyoruz ekstra da ne kadar diye 3/1 i ödenmiş oluyor 👍Mastercard çoğu yerde geçiyor katedralde bile geçiyordu👍Kıyafet bir tık daha pahalı türkiyeden ve turistik yakınında ki mekanlar (türkiyede de böyle)onun dışında herşey uygun bence 👍

Bende size son 3 günümü anlatayım non stop gezmece😅😅ilk gün bağımsızlık meydanı , st michael golden manastırı(ayinlerine denk geldik muhteşemdi) andrevsky yokuşu girişinde birşeyler içtik ve sokak çalgıcısı iki amca türk olduğumuzu öğrendikten sonra beni aralarına alıp türkçe şarkı söylediler muhteşemdi🥰🥰andrevsky kilisesi ,globus avm 2. Gün yine metroyla ardanalya metro istasyonu dünyanın en derin 105,5 mt istasyonu ve ordan Mariyinsky park ve sarayını gezdik sonrasında biraz çılgınlık yapıp hydropark adasına kadar yürüdük burası metro (kırmızı hat)durağı aynı zamanda 👍 nehirin ortasında adalar var sanırım 3 tane biz buna gitmek istedik çok güzel biryer sonra merroyla döndük 👍3. Gün yani bugün meşhur st. Sophias katedraline gittik aslında ilk gün önünden geçtik (michael golden karşısı) kapandığı için gidememiştik 18 e kadar açık girişte ki çan kulesine çıktık şehri tepeden görmek için kişi başı 60 uah sonrasında kreşatik cad boydan bıya gezdik bağımsızlık heykelini sağınıza alıp nehire dığru yürüdüğünüzde cad sonunda kreshchatiy parka gittik küçğk bir konser alanı vardı bisiklet,kaykay gösterileri yapılıyordu aşşağısına indiğinizde muhteşem nehir manzarası 🙏Sokaklarda dans edenler pandomim yapanlar bateri çalan şarkı söyleyen koro vs çok fazla çok eğlenceli bir şehir ama ‼️ufak 1 uyarı ; meydanın karşısında su havuzlarının bulunduğu küçük bir meydan daha var orada bugün dolandırıldık diyebilirim ayı ve köpekti sanırım kostümlü iki kişi bizi görünce yanımıza geldi ve beni aralarına aldılar fotoğraf çekti biri sohbet muhabbet türk olduğumuzu öğrenşnce fener cimbom muhabbeti felan sonra teşekkür ettik gidicez elindeki paraları gösterip para istedi kişi başı 50 uah istedi ama ne istemek😡😡eşim yok diyor anlamıyorlar dilde yok ama çarpat ing konuştuk ben neden diye soruyorum foto içinse silelim dedim biri daha ılımlıydı da diğeri pislik 🤬 eşimde şanet olsun dedi 50 uah ve 15 tl verdi zor kurtulduk polis bakındım ama yoktu şikayet edicektim eğer gider ve görürseniz onları uzak durun👍Buranın insanları dolandırıcıymış tabi genellemek doğru değil ama burda klinikleri olan dr larla tanışmış eşim otelde onlar söylemiş bunu 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Kuzum geçmiş olsun
Genelde ukrayna milletinde dolandırıcı az
İnan istanbulda böyleleri adım başı😂
Enerjin kaldıysa Anne Alipia monastırına git
Orasıda çok güzel
Orada dua et
Değilene göre Alipia Anne çok mübarek biri olmuş ve ömrünü hep duayla geçirmiş

Kuzum geçmiş olsun
Genelde ukrayna milletinde dolandırıcı az
İnan istanbulda böyleleri adım başı😂
Enerjin kaldıysa Anne Alipia monastırına git
Orasıda çok güzel
Orada dua et
Değilene göre Alipia Anne çok mübarek biri olmuş ve ömrünü hep duayla geçirmiş
Teşekkür ederim 🙏🙏çok evsiz gördük ve birşey satmaya çalışanlar biraz fazla bizi buldu demek ki yardım etmeye fotoğraf çekmeye geldiler sanmıştım ama isteme tarzları da hoş değildi yani öecbur bıraktılar yapıştılar ben vermezdim de eşime dua etsinler 😡o yeri hiçbir yerde okumadım günler web sitelerine bakıyorum nereye gitsek diye ama Pecherks lavra yani mağara manastırı kaldı birtek görmek isteyip te gitmediğimiz bunu duymamıştım ni bakarım canımm sağ ol🙏😘😘

Sevgili I Ideal anne , ilk zamanlarda gruba sorununu yazdığında da sana eşinle evliliğiniz netleşmeden tedaviyi ertelemen konusunda tavsiye vermiştim.Demekki yanılmamışım , bahsettiğin olaylar eğer bu adamla evliliğine devam edersen ileride çocuğuna yansıyacak, çocuğuna sürekli dışardan bir cisim muamelesi yapılacak ve bu da seni bir anne olarak daha fazla yıpratacak.Ayrıca yaşın çok genç ilerleyen zamanlarda seninle bu yola yoldaş olacak birisi de karşına çıkabilir yani hemen hayatı tek başıma omuzlarım moduna girme bence.Bazen hayat insanlara ikinci şansla da gülebiliyor.Çocuğu büyütmek sıkıntı değil tekte olsan ailenle de olsa problem olmaz doğan büyür, önemli olan büyüyen o yavruya ilerde sağlıklı açıklamalar yapabilmek.Onun da bir yetişkin olacağını unutmamak gerekiyor hiçbirimiz doğurmuş olmak için doğurmuyoruz.Gönlünü kırmak için yazmıyorum öyle anlaşıldıysam özür diliyorum ben yan dal psikoloji mezunuyum biraz açık konuşmak istedim. Umarım yaşayacağın her ne var ise hayırlısı ile su gibi geçer .

Tüm tedaviye gidenlere, transferlere ve unuttuğum varsa herkese selam olsun☺️ Hepiniz güzel sonuçlarla gebeler kervanına bekliyorum gelin de biraz siz bulantı çekin ayol 😂
Bulantı kısmı hoşuma gitmese de 😅😅çok çok aminnnnnn diyorummm🤲🤲🤲 hepimize 🤲🤲🤲❤️

Tek koydurma
İki goy garantili olsun
Malesef embriyo oluşmazsa gynolifede yarı para çöp oluyor
Ama bazende kişiye göre davranıp yardım ederler
İnşallah siz sıkıntısız bu tedavide evladınıza kavuşun
Ins canm bugun soracagm bu detaylari neden aklima gelmemis anlamadm

Sabah konuştuk kesinlikle donasyonla bile olmayacak diyor ama yinede istersen deneriz dedi anneme söylüyorum ben çocugum olsa yine boşanasım geliyor artık ama ne bileyim kafam çok karışık
Canim sen egitimli,bu toplum icin ogrenci yetistiren bir ogretmensin. sana saygim sonsuz çünkü benim annem,amcalarim ve 3 teyzem öğretmen.sen ayaklari ustunde duran bir kadınsın . Cok zor durum biliyorum ama en dogru karari verecegine inaniyorum. Biraz kafani dinle kafanin karisik olmasi normal bir durum biraz kendinle basbasa kal canim duygularinni dusuncelerini bir tart kendi icinde esinin iyi kötü yonlerini yaz bir yere. Akil vermek gibi algilama olurmu. bu hayatta onemli olan sensin. Biz kadinlar her güçlüğün hakkindan geliriz bunu unutma. Gazi mustafa kemal atatürk un cok sevdigim bir sözü vardir: Ey Türk kadini Sen yerde sürüklenmeye değil omuzlar üzerinde göklere çıkarılmaya layıksın... der rabbim her daim seninle olsun hic üzülme sensin onemli olan hayatta unutma... ne karar verirsen ver herzaman dualarim seninle

Biraz uzun olmuş ama özelden de soranlar oluyor bilgi vermek yardımcı olmak için yazdım 🙏🙏kiev de metro ile gezmek çok kolay ve ucuz 8 uah 👍Biz eşimle şöyle bir matematik yaptık diyelim 30 uah birşey aldınız tl karşığını öğrenmek için 3 e bölün 👍markette alışveriş yapıp bazen kartla ödüyoruz bakıyoruz ekstra da ne kadar diye 3/1 i ödenmiş oluyor 👍Mastercard çoğu yerde geçiyor katedralde bile geçiyordu👍Kıyafet bir tık daha pahalı türkiyeden ve turistik yakınında ki mekanlar (türkiyede de böyle)onun dışında herşey uygun bence 👍
Günaydınnnn son olarak seyahat sigortasını biletleri alırken mi yoksa andrey den rica etmek mi daha mantıklı ??

Ins canm bugun soracagm bu detaylari neden aklima gelmemis anlamadm
Canim lutfen transferin boyunca takip et surekli sormazlarsa hergun sor . lutfen bak masaya yumruğunu bastan vurmazsan herdediklerini yapmak zorunda kalirsin sekil a bir ben.

Zirkacim canm sanirim karisik yazmisim benim yumurta donasyonu olacak gynolife da yarin kalinliga bakilacak acaba bizlerinde tüp bebek gibi mi oluyr diye merak ettm yani ark sin daha önce hic gebeliği olmamis ve yasi kucuk diye tek yumurta koymuşlar. Bizim tedaviler de nasil oluyor o aklima.geldi ve olurya embriyolar kalmazsa nasil yol.izliyorlar merak ettm
Amaaan diyeyim bastan konus canim bogun eyme benim gibi he he deme asla ve asla magdur olmani istemem . Hersey istedigin gibi olsun 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Teşekkür ederim 🙏🙏çok evsiz gördük ve birşey satmaya çalışanlar biraz fazla bizi buldu demek ki yardım etmeye fotoğraf çekmeye geldiler sanmıştım ama isteme tarzları da hoş değildi yani öecbur bıraktılar yapıştılar ben vermezdim de eşime dua etsinler 😡o yeri hiçbir yerde okumadım günler web sitelerine bakıyorum nereye gitsek diye ama Pecherks lavra yani mağara manastırı kaldı birtek görmek isteyip te gitmediğimiz bunu duymamıştım ni bakarım canımm sağ ol🙏😘😘
😂😂😂 50 grivni sadaka düşün boş ver
Alipia Ananın mezarında dualar kabul olurmuş
Çocuk isteyenler hep ora gider dua etmeye
Öyle duymuştum

Günaydınnnn son olarak seyahat sigortasını biletleri alırken mi yoksa andrey den rica etmek mi daha mantıklı ??
Andreye rica edin o yaptırsın 👍Biz yükünü hafifletmek için ist da kendimiz yaptırdık ama covid yazmıyor diye andrey “sanki geçerli olmaz”dedi çöp oldu ona yaptırdık yeniden👍👍ukrayna covid yazmasını istiyor👍

😂😂😂 50 grivni sadaka düşün boş ver
Alipia Ananın mezarında dualar kabul olurmuş
Çocuk isteyenler hep ora gider dua etmeye
Öyle duymuştum
Canımm ben 50 uah ta değilim aynen sadakam olsun isteyiş biçimleri yaklaşımları çok çirkindi Türk olduğumuzu anladı yani turist öyle bir ablukaya aldılar ki ona sinir oldum … Ben dün gece baktım sen söyledikten sonra ama haritada bulamadım kreşatike yakınsa giderim valla acaba başka bir ismi mi var google da çıkıyor ama haritada bulamıyorum maps.me de yani

Andreye rica edin o yaptırsın 👍Biz yükünü hafifletmek için ist da kendimiz yaptırdık ama covid yazmıyor diye andrey “sanki geçerli olmaz”dedi çöp oldu ona yaptırdık yeniden👍👍ukrayna covid yazmasını istiyor👍
Ne alaka ya alla alla aşılıyız zaten üstelik andrenin yolladıklarından bana bir örnek atarmısınız onlarınkinde covid yazıyor mu?birde ne kadar ödediniz 10 gün için 😡😡😡😡 yaptığımın çöp olma ihtimaline sinir oldum

Back