Bir güzel haber daha Cok guzel kalinlasmis harika bak hersey yolunda gidiyor cok sevindim
Evet canımın içi.içimi öyle bir heyecan ve sevinç dolduki sabırsızlıkla bekliyorum . Bugün durubalimla seni andık ama kısa sürdü umarım tekrar biraraya geliriz

Tanisamasakta aynı yoldan kalplerimiz geçiyor hem kendimiz hemde birbirimiz için umarım seninde tedavin hayırlı olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Maşallah Allah yardımcın olsun isin su gibi aksın gitsin inşalalh sansın bol hayırlı haberlerin olsun canım

Oyy güzel kalpli arkadaşım seninde inş tedavin çok güzel geçer

Ay canım bu çok güzel bir haber ilaç dışında bişey kullandın mı

Tedaviniz hayırlı olsun size
tarihler belli olunca yaz bize
ekleyelim listemize
Şair oldum şimdide

Hayırlısı olsun inşallah

Ay canım bu çok güzel bir haber ilaç dışında bişey kullandın mı
Aynı şeyi Andrey de sordu verdiğimiz ilaçlar dışında birşey kullandı mi diye evet canım nar suyu içtim su dimesin cam şişesinde ki 1 sabah dolu olmadan 1 akşam bilemiyorum artık onun faydası olduğu

Ağlatın beni
İnşallah tez bir zaman senin güzel haberinle sevinç göz yaşım olsun

Ohhh misss
Süper bir kalınlık
Mıklatıs gibi yapışsın sapa sağlam embriyolar

İşiniz rast gitsin
inşallah güzel sonuçla bitsin kiev transferiniz

Ohhh şahaneee çok sevindimmmmmaşallahhh canımm
Sormaa bende çok üzgünüm arkama baka baka bindim minibüse Doyamadım muhabbetine çok çok isterdim bir arada olalımm ama bu gidişle sadece klinikte bir araya gelicez Canı gönülden diliyorumm innnşallah transfer gününde yanyana olalımmm

Evet canımın içi.içimi öyle bir heyecan ve sevinç dolduki sabırsızlıkla bekliyorum . Bugün durubalimla seni andık ama kısa sürdü umarım tekrar biraraya geliriz
Evet S sadesutlu canımm sen transfere geldiğinde Z Zumrom ilk görüşmeye gelmiş unutmuşum ama burda eşimle sizi çok andıkk

Bukadar mı denk gelmez yaamesajını okuduğumda saat 21:25 civarıydı hatta hemen saate baktım Evet lütfen güzel haberlerini mutlu gelişmelerini bizlerle paylaş merakta bırakma bizi .. herşey yokunda gitsinn su gibi aksınn işlerin isteklerinn inşşş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…