Evet canımın içiBir güzel haber dahaCok guzel kalinlasmis harika bak hersey yolunda gidiyor cok sevindim
Tanisamasakta aynı yoldan kalplerimiz geçiyor hem kendimiz hemde birbirimiz için umarım seninde tedavin hayırlı olur sağlıkla bebeğini kucağına alırsınMerhabalar arkadaşlar dün benimde kievde görüşmem vardı tedavi planımızı yaptık ekim ayı için transfer planlandı ve bugün döndük. klinikte buradan arkadaşlarla tanıştım @anneadayi1974 @Deniz5506 B bir hayalim var ve iyikide tanıştık
Duruball ve Z Zumrom ile bi rastlasamadik , klinikte işler hızlı ilerliyor bir günde bitiriyorlar:)) tanıştığım tanışamadığım bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımızın bebekleri tutunsunn , Rabbım hayırlısı ile evlat sahibi yapsın bizleride herkesin yolu açık olsun
Canlarım benimde muayenem iyi geçti. Endometrium 11 olmuş embriyo hazır olsa yarın transfer yapabilirdik demiş Elena çim. Embriyo glue de yapıldı bugün progesteron larim başladı hayırlısıyla 19 ilk transfer olacak
Oyy güzel kalpli arkadaşım seninde inş tedavin çok güzel geçerMerhabalar arkadaşlar dün benimde kievde görüşmem vardı tedavi planımızı yaptık ekim ayı için transfer planlandı ve bugün döndük. klinikte buradan arkadaşlarla tanıştım @anneadayi1974 @Deniz5506 B bir hayalim var ve iyikide tanıştık
Duruball ve Z Zumrom ile bi rastlasamadik , klinikte işler hızlı ilerliyor bir günde bitiriyorlar:)) tanıştığım tanışamadığım bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımızın bebekleri tutunsunn , Rabbım hayırlısı ile evlat sahibi yapsın bizleride herkesin yolu açık olsun
Ay canım bu çok güzel bir haber ilaç dışında bişey kullandın mıCanlarım benimde muayenem iyi geçti. Endometrium 11 olmuş embriyo hazır olsa yarın transfer yapabilirdik demiş Elena çim. Embriyo glue de yapıldı bugün progesteron larim başladı hayırlısıyla 19 ilk transfer olacak
Tedaviniz hayırlı olsun sizeMerhabalar arkadaşlar dün benimde kievde görüşmem vardı tedavi planımızı yaptık ekim ayı için transfer planlandı ve bugün döndük. klinikte buradan arkadaşlarla tanıştım @anneadayi1974 @Deniz5506 B bir hayalim var ve iyikide tanıştık
Hayırlısı olsun inşallahMerhabalar arkadaşlar dün benimde kievde görüşmem vardı tedavi planımızı yaptık ekim ayı için transfer planlandı ve bugün döndük. klinikte buradan arkadaşlarla tanıştım @anneadayi1974 @Deniz5506 B bir hayalim var ve iyikide tanıştık
Aynı şeyi Andrey de sordu verdiğimiz ilaçlar dışında birşey kullandı mi diyeAy canım bu çok güzel bir haber ilaç dışında bişey kullandın mı
Ağlatın beniBu sitenin canı gozbebegi ablası anası doktoru herbiseyi. Senin duan cok özel. Allah bir kere değil bin kere razı olsun herkese yetisiyorsun koca yürekli insan. Ya sen anne değilsin belki (şimdilik yani) ama var ya dünyadaki milyonlarca kadından daha da annesin benim gözümde. Allah senin gibi yüreği anne olmayı nasip etsin herkese. Umarim senin de bu yoldaki savaşın zaferle sonuçlanır zazacim
Cumartesi evetGünaydın hanımlar hafta sonu ön görüşmeyi kabul ediyorlar mı Kiev ' de bilginiz var mı ??
Kızzz bu ne Allah seni var yaKızlar ben bu arada Peryy yeni üyelik yeni ben q
Evettt çok kafiyeli olmuş :) tesekkurler sizlerinde tedavileri hayırlı olsun .tamam yazarımTedaviniz hayırlı olsun size
tarihler belli olunca yaz bize
ekleyelim listemize
Şair oldum şimdide
AmiiinAmin canım çok teşekkürler cümlemizin inşallah herkesin gönlünden geçenin oldu müjdelerini duyalım burda
Durubalım her halde rahmin çok iyi onunçin tekli transfer demişÇok teşekkür ediyorum canlarTüm güzellikler iyilkler kolaylıklar hepimizle beraber olsunnn
Ohhh misssCanlarım benimde muayenem iyi geçti. Endometrium 11 olmuş embriyo hazır olsa yarın transfer yapabilirdik demiş Elena çim. Embriyo glue de yapıldı bugün progesteron larim başladı hayırlısıyla 19 ilk transfer olacak
İşiniz rast gitsinMerhabalar arkadaşlar dün benimde kievde görüşmem vardı tedavi planımızı yaptık ekim ayı için transfer planlandı ve bugün döndük. klinikte buradan arkadaşlarla tanıştım @anneadayi1974 @Deniz5506 B bir hayalim var ve iyikide tanıştık
Amin ablam AminAğlatın beni
İnşallah tez bir zaman senin güzel haberinle sevinç göz yaşım olsun
Ohhh şahaneee çok sevindimmmmCanlarım benimde muayenem iyi geçti. Endometrium 11 olmuş embriyo hazır olsa yarın transfer yapabilirdik demiş Elena çim. Embriyo glue de yapıldı bugün progesteron larim başladı hayırlısıyla 19 ilk transfer olacak
Sormaa bende çok üzgünüm arkama baka baka bindim minibüseBu arada durubalimla da tanıştım çok candan cok tatlı kalbi yüzlerine vurmuş bir çift. Ama ne yazikki tanışır tanismaz ben muayene ye gittim ve isim bittiğinde gitmişlerdi. Biz klinikte işimiz bitince otele geldik ama tekrar bir araya gelmek sohbeti derinleştirmek çok isterim.. Allah'ım buradaki insanlar ne kadar güzel iyi candan Allah hepinizden razı olsun daha aileme söylemedigim herşeyi önce size söylüyorum hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum
Evet S sadesutlu canımm sen transfere geldiğinde Z Zumrom ilk görüşmeye gelmiş unutmuşumEvet canımın içi.içimi öyle bir heyecan ve sevinç dolduki sabırsızlıkla bekliyorum . Bugün durubalimla seni andık ama kısa sürdü umarım tekrar biraraya geliriz
Umuyorum canımmDurubalım her halde rahmin çok iyi onunçin tekli transfer demiş
Bukadar mı denk gelmez yaaMerhabalar arkadaşlar dün benimde kievde görüşmem vardı tedavi planımızı yaptık ekim ayı için transfer planlandı ve bugün döndük. klinikte buradan arkadaşlarla tanıştım @anneadayi1974 @Deniz5506 B bir hayalim var ve iyikide tanıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?