Canım çocuk doğduktan sonra orda aile adına doğum belgesi düzenlenecek sonra o belge ile baba türkiyede kimlik çıkartacak o kimlikle Ukrayna’ya gelip bebeği alacaklarTasiyici annelik ile turkiyede nasil cocuga kimlik cikartilacak? Tasiyici annelik konusunda turkiyede Zor diye biliyorum.
Canım Allah yar ve yardımcın olsun bebişlerin canına yapışsın inşallahhhhGunaydin can yoldaşlarım. Bugun saat 11.30 da transferim var. Hepinizden dua bekliyorum. Nolur beni de unutmayın dualarınızda.
Çok sevindim canım en azından tarihlerin belli ve yakın artık gün saymaya başlayabiliriz senin içindeGünaydınlar bizde dün muayne olduk tedavi başlattık ilaçları aldık ,inşallah 21 eylül de tekrar gelicez 28 eylül galiba transfer dediler , Allah hayırlısıyla bizede nasip eder inşallahhepimiz bebişlerle döneriz buralardan …
Amin inş herşey çok güzel geçsinGünaydınlar bizde dün muayne olduk tedavi başlattık ilaçları aldık ,inşallah 21 eylül de tekrar gelicez 28 eylül galiba transfer dediler , Allah hayırlısıyla bizede nasip eder inşallahhepimiz bebişlerle döneriz buralardan …
Guzel duan için Allah razı olsun eksik olma canım. AminnnAllah sağlıkla hayırlı evlatlar versin , tutsun büyüsün şifa olsun ,evinizi şenlendirsin inşallah
Amin canım çok sagolasinCanım Allah yar ve yardımcın olsun bebişlerin canına yapışsın inşallahhhh
Rabbim kucağını istediğin sayıda bebe ile doldursunGunaydin can yoldaşlarım. Bugun saat 11.30 da transferim var. Hepinizden dua bekliyorum. Nolur beni de unutmayın dualarınızda.
Cumartesi açıklar bence kabul ederler ama yinede siz klinikle görüşseniz daha uygun olurGünaydın hanımlar hafta sonu ön görüşmeyi kabul ediyorlar mı Kiev ' de bilginiz var mı ??
Abla tedavin hayırlı olsun,mucize ile sonlansin inşallahGünaydınlar bizde dün muayne olduk tedavi başlattık ilaçları aldık ,inşallah 21 eylül de tekrar gelicez 28 eylül galiba transfer dediler , Allah hayırlısıyla bizede nasip eder inşallahhepimiz bebişlerle döneriz buralardan …
Amin canım çok teşekkürler cümlemizin inşallah herkesin gönlünden geçenin oldu müjdelerini duyalım burdaAbla tedavin hayırlı olsun,mucize ile sonlansin inşallah
Rabbim yuzune baksin tatlim hayirli olsun bebislerini al da gel guzelim sagliklaGunaydin can yoldaşlarım. Bugun saat 11.30 da transferim var. Hepinizden dua bekliyorum. Nolur beni de unutmayın dualarınızda.
Rabbim yardimciniz olsun canimGunaydin can yoldaşlarım. Bugun saat 11.30 da transferim var. Hepinizden dua bekliyorum. Nolur beni de unutmayın dualarınızda.
Masallah cnm Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah kuzeninekızlar daha öncede yazmıştım kuzenim yumurta donasyonuyapmak istiyor diye bize kışın gidicez diyip gitmişler bile 8 haftalık hamile şimdi darısı sizlerin ve benim başıma inşallah
Haftasonu aciklar cnm mutlaka oluyordurGünaydın hanımlar hafta sonu ön görüşmeyi kabul ediyorlar mı Kiev ' de bilginiz var mı ??
Ne güzel yaa Allahim yüzlerini güldürsün , bu tasiyici annelikte baska bir duygu, orda gözümle sahit oldum . Bir cift geldi bekleme salonuna ayni masadaydik biraz beklediler ve gencecik bir kiz iceri girdi hamileBir de urfadan gelen bir çift vardıEşim eşiyle konuşmuş bayan sürekli hamile kalıyor fakat karnında ölüyormuş taşıyıcı annelik programı için gelmişler Diğer arkadaşla adamı çok takdir ettikk Valla doğuda çocuk doğurmayan kadına yaklaşımı biliyorsunuzdur helal olsun dedik karısını da almış taa buralara gelmiş Baldızı sayesinde haberleri olmuş klinikten
Kizz profil fotonu gorunce korktum once sonra şoktan ciktimGünaydın hanımlar hafta sonu ön görüşmeyi kabul ediyorlar mı Kiev ' de bilginiz var mı ??
Rabbim yuzunu güldürsün insanlah su gibi gecsin herseyGunaydin can yoldaşlarım. Bugun saat 11.30 da transferim var. Hepinizden dua bekliyorum. Nolur beni de unutmayın dualarınızda.
AmiiiiiiinnnnnnNe güzel yaa Allahim yüzlerini güldürsün , bu tasiyici annelikte baska bir duygu, orda gözümle sahit oldum . Bir cift geldi bekleme salonuna ayni masadaydik biraz beklediler ve gencecik bir kiz iceri girdi hamileo kadinin bebegini tasiyirdu kadin onu görünce okadar heycanlandiki bir kere dokunabilirmiyim dedi karnina ve sarildilar ben bir agladimmmm Allahim nasil bir duyguydu ben bile hissettim yaaa benim adam disari cikardi beni o günü hic unutmuyorum, Rabbim bizlerede mucizesini yasatsin kizlarr bizlerde insallah bebislerimizi kucaginiza aliriz insallahhh hepimizin icin mutlu günler yakindirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?