Tasiyici annelik ile turkiyede nasil cocuga kimlik cikartilacak? Tasiyici annelik konusunda turkiyede Zor diye biliyorum.
Canım çocuk doğduktan sonra orda aile adına doğum belgesi düzenlenecek sonra o belge ile baba türkiyede kimlik çıkartacak o kimlikle Ukrayna’ya gelip bebeği alacaklar

Çok sevindim canım en azından tarihlerin belli ve yakın artık gün saymaya başlayabiliriz senin içinde

Amin inş herşey çok güzel geçsin

Abla tedavin hayırlı olsun,mucize ile sonlansin inşallah

Gunaydin can yoldaşlarım. Bugun saat 11.30 da transferim var. Hepinizden dua bekliyorum. Nolur beni de unutmayın dualarınızda.
Rabbim yardimciniz olsun canim Allahin izniyle hersey cok güzel olacak dualarimiz seninle haydi bismillahRabbim kucagini doldursun yüzünüzü güldürsün insallah

kızlar daha öncede yazmıştım kuzenim yumurta donasyonuyapmak istiyor diye bize kışın gidicez diyip gitmişler bile 8 haftalık hamile şimdi darısı sizlerin ve benim başıma inşallah
Masallah cnm Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah kuzenine Darisi hepimizeee insallahhhhh Rabbimm bu mucizeyi bizlerede yasatsin

Ne güzel yaa Allahim yüzlerini güldürsün , bu tasiyici annelikte baska bir duygu, orda gözümle sahit oldum . Bir cift geldi bekleme salonuna ayni masadaydik biraz beklediler ve gencecik bir kiz iceri girdi hamileo kadinin bebegini tasiyirdu kadin onu görünce okadar heycanlandiki bir kere dokunabilirmiyim dedi karnina ve sarildilar ben bir agladimmmm Allahim nasil bir duyguydu ben bile hissettim yaaa benim adam disari cikardi beni o günü hic unutmuyorum, Rabbim bizlerede mucizesini yasatsin kizlarr bizlerde insallah bebislerimizi kucaginiza aliriz insallahhh hepimizin icin mutlu günler yakindirr

Amiiiiiiinnnnnn cocuk icin uzayda tedavi desinler ona bile giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…