• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecmis olsun canim😘😘
Kiew de görüsürüz insallah😍
Cok saol canim nenim bu dis iskence yemin ederim aci cekiyoooorummmm dis cekilsin rahatliycam . insallah görüşürüz 🙏🙏🙏🙏🙏💋💋💋💋💋💋. Bende biletlere baktim dün bodrum kiev 1632 lira fiatlar eylulun ortasina kadar degisir 850 tl ye bilet var. 1500 tl yede

Bıgün muayene günümdü herşey yolunda çok şükür kalınlık gayet iyi dedi elenacık🥰ama kaç ml olduğunu söylrmedi 3 kat olmuş 🙏👍Pazartesi progesteran ve 21 nde tek transfer 3 embriyo ya karar verdi 🙏🙏ilk önce 2 demişlerdi hatta bir önceki muayenede de 2 dendi ama bu sefer tek e düşürdü nedenini bir sonraki buluşmada sorucam 👍👍

Bıgün muayene günümdü herşey yolunda çok şükür kalınlık gayet iyi dedi elenacık🥰ama kaç ml olduğunu söylrmedi 3 kat olmuş 🙏👍Pazartesi progesteran ve 21 nde tek transfer 3 embriyo ya karar verdi 🙏🙏ilk önce 2 demişlerdi hatta bir önceki muayenede de 2 dendi ama bu sefer tek e düşürdü nedenini bir sonraki buluşmada sorucam 👍👍
Ohh canım gözün aydın çok sevindim 🥰🥰

Hayırlısı olsun inşalalh bebislerin sımsıkı tutunsunlar herşey yolunda ilerlesin bol şans 🙇‍♀️🌸🤗

Rabbim kucağını istediğin sayıda bebe ile doldursun♥️💙
Dualarimiz seninle🤲

Rabbim yuzune baksin tatlim hayirli olsun bebislerini al da gel guzelim saglikla

Rabbim yardimciniz olsun canim 🥰🥰Allahin izniyle hersey cok güzel olacak dualarimiz seninle haydi bismillah😍😍🐣🐣Rabbim kucagini doldursun yüzünüzü güldürsün insallah🙏❤️
Rabbim
Rabbim yuzunu güldürsün insanlah su gibi gecsin hersey
Kizlarrrrrr kader arkadaşlarım iyi dilekleriniz dualarınız için sagolun. Allah hepinizden razı olsun. Hepimiz için dua ettim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲🤲

Ohh süperr hayirli haberlerinizi bekliyoruz hepinizin insallahh❤️❤️

Kizlarrrrrr kader arkadaşlarım iyi dilekleriniz dualarınız için sagolun. Allah hepinizden razı olsun. Hepimiz için dua ettim. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🤲🤲
canım insallah bugun başlangicin olsun yeni hayatin icin🤲tutunsun can olsunlar sana 🥰🍀

Oh harika haber🧿❤️
hadi bakalim durubalmmmm😍🥰🥰
Güzel haberler katlanarak artsin🐣🐣🐣

Bu arada durubalimla da tanıştım çok candan cok tatlı kalbi yüzlerine vurmuş bir çift. Ama ne yazikki tanışır tanismaz ben muayene ye gittim ve isim bittiğinde gitmişlerdi. Biz klinikte işimiz bitince otele geldik ama tekrar bir araya gelmek sohbeti derinleştirmek çok isterim.. Allah'ım buradaki insanlar ne kadar güzel iyi candan Allah hepinizden razı olsun daha aileme söylemedigim herşeyi önce size söylüyorum hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum 🥰🥰🥰🤲🤲🤲😘

Canlarım benimde muayenem iyi geçti. Endometrium 11 olmuş embriyo hazır olsa yarın transfer yapabilirdik demiş Elena çim. Embriyo glue de yapıldı bugün progesteron larim başladı hayırlısıyla 19 ilk transfer olacak
Bir güzel haber daha ☺️ Cok guzel kalinlasmis harika😍 bak hersey yolunda gidiyor cok sevindim🧿

Merhabalar arkadaşlar dün benimde kievde görüşmem vardı tedavi planımızı yaptık ekim ayı için transfer planlandı ve bugün döndük. klinikte buradan arkadaşlarla tanıştım A anneadayi1974 D Deniz5506 B bir hayalim var ve iyikide tanıştık
Duruball Duruball ve Z Zumrom ile bi rastlasamadik , klinikte işler hızlı ilerliyor bir günde bitiriyorlar:)) tanıştığım tanışamadığım bu yolda emek veren tüm arkadaşlarımızın bebekleri tutunsunn , Rabbım hayırlısı ile evlat sahibi yapsın bizleride herkesin yolu açık olsun 😘

Back