• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen doktor kontrolünde dikkatli ol
Endometriumdan geliyorsa acele etme
Embriyoları dondursunlar
Bizede yaz
Merak edicem seni
Tabi yazarım canım herşeyi yazarım inş doktor söyler herhalde öyle birşey olursa beklerim tabi doğru zamanda olsun

Kızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür 🙏🙏(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah 🙏🙏🙏
Sen icini ferah tut .saglicakla kuvagina almayi nasip etsin rabbim🙏🙏🙏

Yok canım benim daha kabul ermeyeceğim böyle bir şeyi. 😠
Aynen kabul etme . Bana ilkinde 3. Gun embiriyosunu kakaladılar sonra yine aynisini yapmaya calistilar adim gibi eminim eger buseferde kabul etseydim donor bulsalardi yine bana aynisini yapacaklardi beni saftirik buldular ya aptal yok artik karsilarinda. Bugun butun ilesimi kestim yazdim mesaj ben artik tedaviye devam etmiyorum diye kendileri bilir valla artik ugrasamam .

Bilmiyorum ki canım ya benim önceki ultrasonlarım da da olmuştu ama bu sefer süre uzun oldu o korkutuyor beni yarın anlaşılır artık
İnşş güzel sonuçlanır 🙏🙏çözüm bulur elena inşş 🙏🙏yarın siz direkt kliniğe gelirsiniz bende muhtemelen orda olucam 👍❤️

Kizlar ben artik kibris defterini tamamen kapattim artik son buldu.kievde tedaviye karar verdik eşimle. Hatta islerimizi ayarlarıyım kieve ön görüşmeye gidecez insallah.
Senin adına öok çok sevindim canımm🥰🥰🥰İnşallah burda kavuşacaksın bebeğine ben inanıyorum 🙏Bence kıbrıs bitmiş artık yaa

Senin adına öok çok sevindim canımm🥰🥰🥰İnşallah burda kavuşacaksın bebeğine ben inanıyorum 🙏Bence kıbrıs bitmiş artık yaa
Canim insallah burasi hayirli olacak bende inaniyorum. Kibris bitmis gercekten cok dogru bu paraya doymuslar zaten tek istedikleri para. hasta hamile kalmis kalmamis hicbirinin umrunda deil.

Canim insallah burasi hayirli olacak bende inaniyorum. Kibris bitmis gercekten cok dogru bu paraya doymuslar zaten tek istedikleri para. hasta hamile kalmis kalmamis hicbirinin umrunda deil.
canımm cook cok sevindim bu kararınıza.
hepimiz inaniyoruz ki burda bebeğine kavuşacaksın.kader ördü ağlarını😄♥️

Vdoma uygulamasını indirdikten sonra bayrağa tıklayıp kendi ülkesini seçiyor ve ülke kodu otomatik geliyor sonrasında soyisim/isim/baba adı ve tc kimlik no yazıyorsunuz sonra yes diyorsunuz ve 72 saatlik bir süre başlıyor ben ona hiçbişey yapmadım (çünkü andrey merkeze gelince pcr yapıcaz ve sağlık bakanlığına işeticez dedi) ve pasaport kontrol noktasından sorunsuz geçtim 👍👍Sormak istediğiniz birşey olursa özelden de yazabilirsiniz 🥰 Tek aşılı olanlar negatif pcr / sigorta / girişteki form / bioyex davetiyesi / vdoma uygulaması 👍Aşı kartı olanların uygulamayı indirmesine gerek yok pcr gerek yok ve pasaport la giriş yapanların form doldurmasına gerek yok
Merhabalar
Vdoma uygulamasini kiev havaalindami yspiyoruz,bilgi verir misiniz

Back