• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben az önce alelacele yazdım odaya çıktığım sırada andrey aradı birazda onun ricasıydı detayları paylaşmam çünkü çok yoğunmuş eşim aşlağıda beni bekliyordu bavulları bile açmamıştım 🥰neyse şimdi ferahladım .Yarın sabahtan kliniğe gidicez ve start verilecek inşşş🥰🥰Yarın 5 çift olacakmış klinikte 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Beklediklerim dışında ne çok kişi varmış 😉Lütfen dualarınızda bize de yer verin🙏🙏Sağlıklı mutlu huzurlu bebeklerimiz olsunn hepimizin inşş
Duruball heyecan beni bastı yemin ederim
Doktor çıkışı haber ver💋

Duruball heyecan beni bastı yemin ederim
Doktor çıkışı haber ver💋
Veririmn canımmm 🥰🥰Bende de 2/3 gün kalasıya kadar yoktu bugün bi değişikimm 🥰🥰Şu aşamada bile duacınım senşn sayende buralardayımm 🙏🙏🙏inşşş bebeklerime kavuşursam bu hayrat meselesini ciddi ciddi düşünücemm😂😂😂

Veririmn canımmm 🥰🥰Bende de 2/3 gün kalasıya kadar yoktu bugün bi değişikimm 🥰🥰Şu aşamada bile duacınım senşn sayende buralardayımm 🙏🙏🙏inşşş bebeklerime kavuşursam bu hayrat meselesini ciddi ciddi düşünücemm😂😂😂
İnşallah her şey güzel olucak🤲❤️

Güzel haberlerini bekliyoruuuzzz😍😍❤️
guzel bir baslangic olsun🤗

Çok fazla giremesem de okuyorum sizleri kızlar 🥰🥰
İnşallah hepinizden ayrı ayrı güzel haberleri alacağız..
Ne güzel yaa bizde burda heyecanlanıyoruz sizlerle birlikte..
Allah gönlünüzden geçeni sizlere nasip etsin canlar 🙏🥰

Chlorideli seninde tedavin hayırlı olsun kuzum
İyiki paylaştın
Rabbim yüzünü güldürsün
İlk görüşmenmi?
Bizede haber ver doktor tedavini😀👍❤️
Herkes gonlundeki muradina kavusur umarim.Bunca emek veren herkes in yuzu gulsun, kucagi dolsun insallah.
pandemi doneminde ulkeden cok cikmak istememistik ayrica Ukrayna Dan Ingiltere ye donuslerde 10 gun ev karantinasi vardi is durumlarindan bunu yapamiyorduk o yuzden sadece transfere gelmeyi istemistik. ilk gorusme ama Ben femostonla start vermistim 19. Gun Ultrasound da yaptirdim rahimde bir sorun cikmadi. Ama ilaclari tedarik edemedigim icin (yabanci receteleri asla yazmiyorlar),Andre sagolsun Ilaclari Turkiye ye gondermeyi bile teklif etti ordan Gelen biri varsa diye ama kirmizi listede Turkiye giden gelemiyor o da olmadi Bende hem yerinde bir kontrol,hem ilaclarimi aliyim diye tekbasima ciktim geldim. Eylul un ikinci yarisindan sonra transfer istiyoruz zaten hersey yolunda olursa ,yillik iznimizde cunku ordan Turkiye ye gecicem. Ingiltere de ne igne vurdurabiliyorum,ne serum taktirabiliyorum ne de acil bir durumda doktora ulasabiliyorum malesef.

Cok geçmiş olsun
Canim hayalcim🌹🌹Allah razi olsun.Yarina haber bi bilgi vericek mi bakicam...Elimden geleni de yaptim ne bileyim bakayim canim😔.Rabbim sizlerin kiev yolculugunda sorunsuz mutlu mesut gidip donmeyi guzel haberler almayi kucaklarinizin tezden evlatlarla dolmasini nasip eylesin birtanem...Artik dualarim sizinle...

Süper hadi Allah rast getirsin canım bekleyin beniiiiiii
Tesekkur ederim abla.gorusmek uzere♥️💙

İbiş otel 🙈🙈merkezdeymiş azıcık yürüyüş yaptık çok yorgun ve uykusuzuz akşam yemekten sonra keşfe çıkıcaz 👍Ama ben oteli sevmedim
Ibis Railway Station da kaliyorum ben. Merkezin biraz disinda ama otelle ilgili bir sikinti yasamadim. Temiz ,personeli guleryuzlu ve Ingilizce biliyor 😁

Herkes gonlundeki muradina kavusur umarim.Bunca emek veren herkes in yuzu gulsun, kucagi dolsun insallah.
pandemi doneminde ulkeden cok cikmak istememistik ayrica Ukrayna Dan Ingiltere ye donuslerde 10 gun ev karantinasi vardi is durumlarindan bunu yapamiyorduk o yuzden sadece transfere gelmeyi istemistik. ilk gorusme ama Ben femostonla start vermistim 19. Gun Ultrasound da yaptirdim rahimde bir sorun cikmadi. Ama ilaclari tedarik edemedigim icin (yabanci receteleri asla yazmiyorlar),Andre sagolsun Ilaclari Turkiye ye gondermeyi bile teklif etti ordan Gelen biri varsa diye ama kirmizi listede Turkiye giden gelemiyor o da olmadi Bende hem yerinde bir kontrol,hem ilaclarimi aliyim diye tekbasima ciktim geldim. Eylul un ikinci yarisindan sonra transfer istiyoruz zaten hersey yolunda olursa ,yillik iznimizde cunku ordan Turkiye ye gecicem. Ingiltere de ne igne vurdurabiliyorum,ne serum taktirabiliyorum ne de acil bir durumda doktora ulasabiliyorum malesef.
Az önce baktım sen benimle özelden yazışmıştın ve beni çok mutlu etmiştin desteğinle
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
İnşallah kiev sana uğurlu gelir😂🤲❤️

Gulensi Gulensi ile aynı bizim merkez. Bakalım 5 güne gelen olacak mı hey gidi Zazam. 😔 Diyeceğim ama bana 3 günlüklerle bir travma yasattınız, 5 güne gelmiş 2 embriyo istiyorum diycem. Offf başımız belada bizim.
Gulensi Gulensi ile aynı bizim merkez. Bakalım 5 güne gelen olacak mı hey gidi Zazam. 😔 Diyeceğim ama bana 3 günlüklerle bir travma yasattınız, 5 güne gelmiş 2 embriyo istiyorum diycem. Offf başımız belada bizim.
Nes6373 Nes6373 merkezde ısrarcı olma canım. Lütfen merkezi değiştir sende baştan başla. Kiev’de şansını dene lütfen 🙏

Back