• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az önce baktım sen benimle özelden yazışmıştın ve beni çok mutlu etmiştin desteğinle
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
İnşallah kiev sana uğurlu gelir😂🤲❤️
Evet evet cookkk mutlu olmustum guzel sonucunla bilmeni istemistim cookkk ennn cokkkk hakediyorsun mutlu sonu insallah en kisa zamanda tekrar mutlu olacagiz guzel haberlerinle🙏🏻🙏🏻
umarim hepimize ugurlu gelir

Nes6373 Nes6373 merkezde ısrarcı olma canım. Lütfen merkezi değiştir sende baştan başla. Kiev’de şansını dene lütfen 🙏
Canım omayra, baştan başlamaya maddi gücümüz yok maalesef. Tek çarem ikinci denemede 5 günlük embriyo için diretmek. Ve bu da son olur herhalde. 😔

Arkadaşlar ben transfere hazırlanıyorum yarın Kiev e uçacağız benden geçen pazartesi ultrasyon istemişlerdi ultrasondan sonra iki gündür açık kırmızı akıntı ile kan geliyor normal mi korkuyorum benim ilk transferim çok tecrübesizim böyle bir durum yaşayan oldu mu

Yazarım canım sende bizi bol bol sula😂😂😂

İbiş otel 🙈🙈merkezdeymiş azıcık yürüyüş yaptık çok yorgun ve uykusuzuz akşam yemekten sonra keşfe çıkıcaz 👍Ama ben oteli sevmedim

Ahh keşke azıcık daha erken gelebilseydin de biraz vakit geçirebilseydik 🙏🙏Bekliyorum gelmeni diliyorum karşılaşır tanışırız 🙏🙏🙏🙏
Ay canım dualarım sizinle yazacaktım telefon değiştirmiş .evet keşke daha erken gelebilseydim ama şartlar işte

Herkes gonlundeki muradina kavusur umarim.Bunca emek veren herkes in yuzu gulsun, kucagi dolsun insallah.
pandemi doneminde ulkeden cok cikmak istememistik ayrica Ukrayna Dan Ingiltere ye donuslerde 10 gun ev karantinasi vardi is durumlarindan bunu yapamiyorduk o yuzden sadece transfere gelmeyi istemistik. ilk gorusme ama Ben femostonla start vermistim 19. Gun Ultrasound da yaptirdim rahimde bir sorun cikmadi. Ama ilaclari tedarik edemedigim icin (yabanci receteleri asla yazmiyorlar),Andre sagolsun Ilaclari Turkiye ye gondermeyi bile teklif etti ordan Gelen biri varsa diye ama kirmizi listede Turkiye giden gelemiyor o da olmadi Bende hem yerinde bir kontrol,hem ilaclarimi aliyim diye tekbasima ciktim geldim. Eylul un ikinci yarisindan sonra transfer istiyoruz zaten hersey yolunda olursa ,yillik iznimizde cunku ordan Turkiye ye gecicem. Ingiltere de ne igne vurdurabiliyorum,ne serum taktirabiliyorum ne de acil bir durumda doktora ulasabiliyorum malesef.
Dert Gebermiyesiceler ne var yapsalar ellerine mi yapışır yakın olsam valla hepsini sana yapardım canım seve seve.

D diyarree canım en doğru kararı vermişsin hayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah doğru karardır andrey beyle görüştük ilk görüşmeye en yakın zaman da gideceğiz inşallah olur herkesin gönlündeki hep dua ediyorum herkes için her olumlu habere allahım tamamına erdir diyorum buraya sonuç yazanlar emin olun kalbim hep dua içinde sizler için 🙏

Canım omayra, baştan başlamaya maddi gücümüz yok maalesef. Tek çarem ikinci denemede 5 günlük embriyo için diretmek. Ve bu da son olur herhalde. 😔
İnşallah ikinci denemen başarıyla biter Nes
Bunu çok istiyorum
Rabbim duysun 🤲🤲🤲

Arkadaşlar ben transfere hazırlanıyorum yarın Kiev e uçacağız benden geçen pazartesi ultrasyon istemişlerdi ultrasondan sonra iki gündür açık kırmızı akıntı ile kan geliyor normal mi korkuyorum benim ilk transferim çok tecrübesizim böyle bir durum yaşayan oldu mu
Kuzum kieve söyledinmi
Eğer rahimden geliyorsa bu transferi iptal et

Kuzum kieve söyledinmi
Eğer rahimden geliyorsa bu transferi iptal et
Yok canım söylemedim söylesem bile burdan anlamazlar ki yarın muane olacam orada söylerler herhalde olur olmaz diye ama ben çok korkuyorum zaten heyecanda bastı

Güzel haberlerini bekliyoruuuzzz😍😍❤️
guzel bir baslangic olsun🤗
Canımmmm🥰🥰inşallahhhh🙏🙏😘
Ibis Railway Station da kaliyorum ben. Merkezin biraz disinda ama otelle ilgili bir sikinti yasamadim. Temiz ,personeli guleryuzlu ve Ingilizce biliyor 😁
Hımm aynı yerde değiliz sanırım biz merkezdeyiz aslında şimdi biraz araştırdık merkeze yürüme mesafesi 50 dk diyor 🙈🙈Çok ta merkez sayılmıyor bence 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Burdaki personel de İngilizce biliyor ama biz bilmiyoruz 🤣🤣🤣Çeviri uygulamam sağolsun 🙏🥰

Back