• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayirli olsun insallah.bizde orda kalmistik.ben sevmistim yaa,bahcesi falan keyifli☺️yemekleri iyiydi diyemem,ama genel olarak oralarla bi damak uyuşmazligimiz var bence.cunku her otel icin arkadaslar oyle soyluyor.
umarim keyifli gecer sizin icinde☺️🍀
Bizde sevdik cnm sessiz ve yesillik icinde 😊 balkonda kafami dinliyordum🤣

Bize balkonlu odamiz yok dediler ya :))
Var cnm 🤭 biz kaldik , hatta orda arkadaslarla sohbet ederken , onlar bizdede balkon yok dediler, eminmisiniz demistim iyi bakin🤣 her odada yokmus bizim kaldigimiz siradaki odalarda hep var , bahceyi dolasinca görebilirsin😘

kizlar selam ,bir konuda danışmak istiyorum size.
eşim talasemi (akdeniz anemisi) tasiyicisi.ve donorunde taşiyici olmamasi lazim.aksi halde cocugun hasta dogma olasiligi cok yuksek.
biz bu konuyu andreye ilettik.fakat boyle bir testin kendilerinde olmadigini,ztn ordaki kadinlarda akdeniz anemisi cok gorulmedigini soylemis.ancak ben bunun ayri bir test olmadigini anlatamadim.normal kan testinden anlasiliyor.hatta donorun kan sayimi sonuclarini yollasa biz bile anlariz.zaten italyadan fln okdr cok gelen var.onlarda da goruluyor bu
nasil test yapilmioyr anlamadim.fakat bunu kulak arkasi yapmak istemiyorum.cunkuneolursa olsun boyle bir risk var.malum birde andrey cok yogun yazdigimiz an cevap alamiyoruz .
sormak istedigim; bu durumu yasayan var mi aranizda? varsa nasil bir yol izlendi?
Ayni problem bizdede var , benim esimdede kistikfibrozis var, bende donöre yapilmasini istedim testi, bizdeki donörlerde o hastalik yok dediler, donörlere karyotip bakiliyormus, dendi banada ben de biraz tedirginim acikcasi napcaz

Balkon buydu

Eklentiler

• 3B9B0F21-1272-413D-B0A5-5DD15D9AA258.jpeg
    3B9B0F21-1272-413D-B0A5-5DD15D9AA258.jpeg
    122,3 KB · Görüntüleme: 68
Merhabalar bizde geldik sonunda bizi kiev 365 diye bir otele yerleştirdiler çokkk uzak havaalanından burası 1 saatten fazla sürdü çok sevmedim sanki bu oteli ama bakalım daha odaya yeni girdik wifi bağlandım hemen yazdım 😍
Hışgeldiniz ☺️Bende ilk geldiğimde orda kalmıştım çok sevmiştim özellikle arka bahçesini 🥰🥰Çevresinde kısa yürüyüşler yapmıştık huzur dolu bir yer🙏Sanırım siz ve diğer gelen arkadaş D Deniz5506 yarın kliniğe geçeceksiniz Bugün B bir hayalim var uçaktan direkt buraya gelecekti sanırım ama henüz görmedim .Burda inanlımaz çok türk var kızlar ne hikayeler andrey çok haklı çok yoğunlar andrey e yardımcı zülfiye var azeri türkü çoook tatlı çok cici bir kız 🥰🥰Varlığını bilseydim ona da hesiye getirirdim üzüldüm ama yapacak bişey yok 🤷🏻‍♀️

eşim talasemi (akdeniz anemisi) tasiyicisi.ve donorunde taşiyici olmamasi lazim.aksi halde cocugun hasta dogma olasiligi cok yuksek.
biz bu konuyu andreye ilettik.fakat boyle bir testin kendilerinde olmadigini,ztn ordaki kadinlarda akdeniz anemisi cok gorulmedigini soylemis.ancak ben bunun ayri bir test olmadigini anlatamadim.normal kan testinden anlasiliyor.hatta donorun kan sayimi sonuclarini yollasa biz bile anlariz.zaten italyadan fln okdr cok gelen var.onlarda da goruluyor bu
nasil test yapilmioyr anlamadim.fakat bunu kulak arkasi yapmak istemiyorum.cunkuneolursa olsun boyle bir risk var.malum birde andrey cok yogun yazdigimiz an cevap alamiyoruz .
sormak istedigim; bu durumu yasayan var mi aranizda? varsa nasil bir yol izlendi?
Canim selam, ayni sorun benim esimde de var.oralarda gercekten gorulen birsey degil. Bu srada kan sonuclarindan anlasilmiyor ozel olarak bakilmasi gerekli. O nedenle hep normal anemi ile karistiriliyor zaten. bize de yapilmadigini birkac donore cok eskiden yapildigini ama artik onlarin da yastan dolayi donor olamadigini soylemisti. bu konuda gercekten yapacak birsey yok gibi. Biz karsilamayi teklif etmistik ancak orda oyle bir test bile yok anladigim. Sana onerebilecegim ngs veya pgt yaptriman o da pahaliydi diye animsiyorum. 3000 euro mudu oyle birseydi. Ben acikcasi kapsamli bir genetik testi yaptirmayi dusunuyorum. Bu arada sonuc olarak bilmedigimiz bir suru tasiyiciligimiz var, hepimizin ve denk gelebilir, sma vs gibi bu nedenle bu yola girince en sagliklisi en detayli genetik testi yaptirmak bence..

Anam sende az hafiye değilmişsin severim böyle detaycıları düzenli ve planlı olurlar ve hep bir B planı vardır 👍👍👍
Valla canım sıkkınken foruma gireyimde bakayım zirkaa bişey yazmış mı diyorum.. 😂😂 Bazen çok gülüyorum yorumlarına.. İyi ki varsın canımcım 🥰

Anam sende az hafiye değilmişsin severim böyle detaycıları düzenli ve planlı olurlar ve hep bir B planı vardır 👍👍👍
Bir de uzun zamandır hukuk bürosunda çalışıyorum 20 yıl oldu bu sene... Artık borçluları araştır, müvekkilleri araştır vs dediğin gibi adım hafiyeye çıktı 😂😂

Canim selam, ayni sorun benim esimde de var.oralarda gercekten gorulen birsey degil. Bu srada kan sonuclarindan anlasilmiyor ozel olarak bakilmasi gerekli. O nedenle hep normal anemi ile karistiriliyor zaten. bize de yapilmadigini birkac donore cok eskiden yapildigini ama artik onlarin da yastan dolayi donor olamadigini soylemisti. bu konuda gercekten yapacak birsey yok gibi. Biz karsilamayi teklif etmistik ancak orda oyle bir test bile yok anladigim. Sana onerebilecegim ngs veya pgt yaptriman o da pahaliydi diye animsiyorum. 3000 euro mudu oyle birseydi. Ben acikcasi kapsamli bir genetik testi yaptirmayi dusunuyorum. Bu arada sonuc olarak bilmedigimiz bir suru tasiyiciligimiz var, hepimizin ve denk gelebilir, sma vs gibi bu nedenle bu yola girince en sagliklisi en detayli genetik testi yaptirmak bence..
Ayni problem bizdede var , benim esimdede kistikfibrozis var, bende donöre yapilmasini istedim testi, bizdeki donörlerde o hastalik yok dediler, donörlere karyotip bakiliyormus, dendi banada ben de biraz tedirginim acikcasi napcaz
cok ilginc gercekten..tr de normal hemogram testlerinde anlasılıyor🤷🏼‍♀️ bukadar detayli bir test bize tr de de yapilmadi ki normal kan sayimi testinde cikti.
açıkcası embriyo dondurulmadan transfer yapilcak bana,tekrar dondurup test yapilmasini istememiz tum planlarimizi degistirir ki ztn maddi olarak onu kaesilamamiz da cok zor suan.napicaz nasil bir yol izlenecek bilmiyorum.
sadesutlu,siz transferden once yaptirmismiydiniz pgt?

Hışgeldiniz ☺️Bende ilk geldiğimde orda kalmıştım çok sevmiştim özellikle arka bahçesini 🥰🥰Çevresinde kısa yürüyüşler yapmıştık huzur dolu bir yer🙏Sanırım siz ve diğer gelen arkadaş D Deniz5506 yarın kliniğe geçeceksiniz Bugün B bir hayalim var uçaktan direkt buraya gelecekti sanırım ama henüz görmedim .Burda inanlımaz çok türk var kızlar ne hikayeler andrey çok haklı çok yoğunlar andrey e yardımcı zülfiye var azeri türkü çoook tatlı çok cici bir kız 🥰🥰Varlığını bilseydim ona da hesiye getirirdim üzüldüm ama yapacak bişey yok 🤷🏻‍♀️
Meb cnm otelde dinleniyorum bu gun hava çarptı sanirim gözümüzü acamiyorum🤣🤣🤣
Bizim klinik randevusu yarın sabırsızlıkla bekliyorum💙♥️

Merhabalar bizde geldik sonunda bizi kiev 365 diye bir otele yerleştirdiler çokkk uzak havaalanından burası 1 saatten fazla sürdü çok sevmedim sanki bu oteli ama bakalım daha odaya yeni girdik wifi bağlandım hemen yazdım 😍
Hoş geldiniz bizde ilk görüşme de bizde kiev 365 te kalmıştık havaalanına ve merkeze uzak ama yesillik icin de sakin huzur verici bir yer💙♥️

Merhabalar herkese. Kieve giden arkadas grubuuu hepinizin tedavisi hayırlı olsun . Bu sene bizim senemiz olsun inşallah ya.
Beni de embriyolog aradi 12 dollenmis yumurtadan 9 tanesi gününe uygun hucreliymis. 3 tanesi ölmemiş ama istediğimiz hücre sayısında değil dedi. 9 taneyle 3. Gunden 5. Gün için yola çıktık. Hayirlisi bakalim sizin dualarınızda oluyor bunlar yaaa. Iyiki varsınız 🥰🥰🥰
Maşallah çok iyi
Her şey güzel olucak❤️💋

İnşallah güzel sonuçla dön kuzum
Tatile gelmedin😂 boş ver oteli
Önemli olan yatmaya yerin var ve yemeğe ekmeğin
İnşallah klinik ve tedavin iyi olsun

Ukrayna ırkında görülmeyen bir hastalık içini ferah tut
Ama çok istersin seçtiğin donorün bu testini yaptırt
Ama beklemek zorunda kalıcaksın
Yani hemen cevap çıkmaz bildiğim kadarıyla

sormak istedigim; bu durumu yasayan var mi aranizda? Söyledinmi,eşinin akdevarsa nasil bir yol izlendi?
Kuzum sen bunu ilk görüşmede doktora söyledinmi,eşinin akdwniz anemisi olduğunu?

Zülfiyeyi yeni almışlar
Ben onu görmedim😂
İnşallah hemyerlim uğurlu olur benimçin🤲❤️

Ngs embriyo başı 400 euro
İnşallah hepimizin sağlıklı evlatlarımız olsun
Ama hakikaten ukrayna ırkında bu hastalık çıkmıyor
İçini ferah tut
Kistik fibrozis nadir olsada ola bilir

Back