• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim insallah burasi hayirli olacak bende inaniyorum. Kibris bitmis gercekten cok dogru bu paraya doymuslar zaten tek istedikleri para. hasta hamile kalmis kalmamis hicbirinin umrunda deil.
Ben aslında geçen sene karar vermiştim donasyona ama kıbrıs içime sinmemişti birtürlü 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Dediğin gibi paraya doymuşlar ve umurlarında değil duyguların sadcee ticaret olmuş amaçları duygusuz ruhsuz hatta birsürü de sahtekarlıkları vardır eminim👍çünkü bu sektör buna çok açık maalesef ve işin içine büyük paralar da girince raydan çıkıyorlar işte 🤷🏻‍♀🙈🙈Türkler için kolay geliyor kıbrıs dil açısından en başta ama inanın başka ülkeler de hiç zor değil kieve yönlendiriyormuş gibi de olmak istemiyorum ama güvenilir ve işlerini layıkıyla yapıyorlar 👍Teknoloji sayesinde iletişim de kolay bugün ne söylemek istiyorsam çeviriye yazdım ve kızdan da yazmasını istedim gayet güzel anlaştık 👍 internetin olmadığı yerde de beden dili sağolsunn marketten alışveriş yaptık sırasını bize veren teyzeyle bile beden dili sayesinde konuştuk 😀😀Burayı gözünüzde büyütmeyin yada başka bir ülkeyi merkeze inanıp güvendiğiniz sürece dili sorun etmeyin 💪

Birde biz uygulamayı ankara da hava alanında başlattık sorun olur mu acaba
Kiev havaalinda aynı işlemi tekrar yapmamız gerekir mi?
Iygulamayı indirip bilgilerinizi girdiysemiz tamamdır başka yapılacak birşey yok 👍uygulamayı açtığında süre başlamış olmalı ve sol üstte hello,….. (isim)görüyorsan tamamdır .👍 pasaport kontrol de uygulamayı açıp gösterdim ok dedi bubarada bende ankarada indirip yapmıştım

Iygulamayı indirip bilgilerinizi girdiysemiz tamamdır başka yapılacak birşey yok 👍uygulamayı açtığında süre başlamış olmalı ve sol üstte hello,….. (isim)görüyorsan tamamdır .👍 pasaport kontrol de uygulamayı açıp gösterdim ok dedi bubarada bende ankarada indirip yapmıştım
Çok teşekkür ederim,
Benim asim vardı,eşim için yaptık
Ankara da bi indirip yaptık birde benim telefon dan kiev havaalinda yaptık, sorun çıkar diye sonrasında ıkinciye gerek yokmus🤣🤣
Ilk görüşmeye geldigimizdede biraz zorladılar sınırda sorun olmasın dedik

Veririmn canımmm 🥰🥰Bende de 2/3 gün kalasıya kadar yoktu bugün bi değişikimm 🥰🥰Şu aşamada bile duacınım senşn sayende buralardayımm 🙏🙏🙏inşşş bebeklerime kavuşursam bu hayrat meselesini ciddi ciddi düşünücemm😂😂😂
Umarım, Duruballcım, her şey yolunda gider ve sen mutlulukla bebişlerine kavuşursun 🙏🙏🤞🥰

Merhabalar herkese. Kieve giden arkadas grubuuu hepinizin tedavisi hayırlı olsun . Bu sene bizim senemiz olsun inşallah ya.
Beni de embriyolog aradi 12 dollenmis yumurtadan 9 tanesi gününe uygun hucreliymis. 3 tanesi ölmemiş ama istediğimiz hücre sayısında değil dedi. 9 taneyle 3. Gunden 5. Gün için yola çıktık. Hayirlisi bakalim sizin dualarınızda oluyor bunlar yaaa. Iyiki varsınız 🥰🥰🥰

Merhabalar herkese. Kieve giden arkadas grubuuu hepinizin tedavisi hayırlı olsun . Bu sene bizim senemiz olsun inşallah ya.
Beni de embriyolog aradi 12 dollenmis yumurtadan 9 tanesi gününe uygun hucreliymis. 3 tanesi ölmemiş ama istediğimiz hücre sayısında değil dedi. 9 taneyle 3. Gunden 5. Gün için yola çıktık. Hayirlisi bakalim sizin dualarınızda oluyor bunlar yaaa. Iyiki varsınız 🥰🥰🥰
cok güzel😍5. gune enaz kalir 5 tane.insallah en kalitelilerinden olsun🤲🍀

Merhabalar bizde geldik sonunda bizi kiev 365 diye bir otele yerleştirdiler çokkk uzak havaalanından burası 1 saatten fazla sürdü çok sevmedim sanki bu oteli ama bakalım daha odaya yeni girdik wifi bağlandım hemen yazdım 😍
hayirli olsun insallah.bizde orda kalmistik.ben sevmistim yaa,bahcesi falan keyifli☺️yemekleri iyiydi diyemem,ama genel olarak oralarla bi damak uyuşmazligimiz var bence.cunku her otel icin arkadaslar oyle soyluyor.
umarim keyifli gecer sizin icinde☺️🍀

kizlar selam ,bir konuda danışmak istiyorum size.
eşim talasemi (akdeniz anemisi) tasiyicisi.ve donorunde taşiyici olmamasi lazim.aksi halde cocugun hasta dogma olasiligi cok yuksek.
biz bu konuyu andreye ilettik.fakat boyle bir testin kendilerinde olmadigini,ztn ordaki kadinlarda akdeniz anemisi cok gorulmedigini soylemis.ancak ben bunun ayri bir test olmadigini anlatamadim.normal kan testinden anlasiliyor.hatta donorun kan sayimi sonuclarini yollasa biz bile anlariz.zaten italyadan fln okdr cok gelen var.onlarda da goruluyor bu
nasil test yapilmioyr anlamadim.fakat bunu kulak arkasi yapmak istemiyorum.cunkuneolursa olsun boyle bir risk var.malum birde andrey cok yogun yazdigimiz an cevap alamiyoruz .
sormak istedigim; bu durumu yasayan var mi aranizda? varsa nasil bir yol izlendi?

Back