Az önce baktım sen benimle özelden yazışmıştın ve beni çok mutlu etmiştin desteğinle
Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
İnşallah kiev sana uğurlu gelir
Evet evet cookkk mutlu olmustum guzel sonucunla bilmeni istemistim cookkk ennn cokkkk hakediyorsun mutlu sonu insallah en kisa zamanda tekrar mutlu olacagiz guzel haberlerinle
umarim hepimize ugurlu gelir

Nes6373 merkezde ısrarcı olma canım. Lütfen merkezi değiştir sende baştan başla. Kiev’de şansını dene lütfen
Canım omayra, baştan başlamaya maddi gücümüz yok maalesef. Tek çarem ikinci denemede 5 günlük embriyo için diretmek. Ve bu da son olur herhalde.

Arkadaşlar ben transfere hazırlanıyorum yarın Kiev e uçacağız benden geçen pazartesi ultrasyon istemişlerdi ultrasondan sonra iki gündür açık kırmızı akıntı ile kan geliyor normal mi korkuyorum benim ilk transferim çok tecrübesizim böyle bir durum yaşayan oldu mu

Ay canım dualarım sizinle yazacaktım telefon değiştirmiş .evet keşke daha erken gelebilseydim ama şartlar işte

Dert Gebermiyesiceler ne var yapsalar ellerine mi yapışır yakın olsam valla hepsini sana yapardım canım seve seve.

D diyarree canım en doğru kararı vermişsin hayırlı olsun
Teşekkür ederim inşallah doğru karardır andrey beyle görüştük ilk görüşmeye en yakın zaman da gideceğiz inşallah olur herkesin gönlündeki hep dua ediyorum herkes için her olumlu habere allahım tamamına erdir diyorum buraya sonuç yazanlar emin olun kalbim hep dua içinde sizler için

Canım omayra, baştan başlamaya maddi gücümüz yok maalesef. Tek çarem ikinci denemede 5 günlük embriyo için diretmek. Ve bu da son olur herhalde.
İnşallah ikinci denemen başarıyla biter Nes
Bunu çok istiyorum
Rabbim duysun

Kuzum kieve söyledinmi
Eğer rahimden geliyorsa bu transferi iptal et

Kuzum kieve söyledinmi
Eğer rahimden geliyorsa bu transferi iptal et
Yok canım söylemedim söylesem bile burdan anlamazlar ki yarın muane olacam orada söylerler herhalde olur olmaz diye ama ben çok korkuyorum zaten heyecanda bastı

Güzel haberlerini bekliyoruuuzzz
guzel bir baslangic olsun
Canımmmminşallahhhh
Ibis Railway Station da kaliyorum ben. Merkezin biraz disinda ama otelle ilgili bir sikinti yasamadim. Temiz ,personeli guleryuzlu ve Ingilizce biliyor
Hımm aynı yerde değiliz sanırım biz merkezdeyiz aslında şimdi biraz araştırdık merkeze yürüme mesafesi 50 dk diyor Çok ta merkez sayılmıyor bence Burdaki personel de İngilizce biliyor ama biz bilmiyoruz Çeviri uygulamam sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…