- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 33
- 32
Tabi yazarım canım herşeyi yazarım inş doktor söyler herhalde öyle birşey olursa beklerim tabi doğru zamanda olsunLütfen doktor kontrolünde dikkatli ol
Endometriumdan geliyorsa acele etme
Embriyoları dondursunlar
Bizede yaz
Merak edicem seni
Bilmiyorum ki canım ya benim önceki ultrasonlarım da da olmuştu ama bu sefer süre uzun oldu o korkutuyor beni yarın anlaşılır artıkAa şaşırdımmm ne oldu öyle yaaaçok ta tecrübeli değilim bu konularda
Kan sulandırıcı onu yapmazYok az pembe ve açık kan sulandırıcı da kullanıyorum ya canım o da açık yapıyor olabilir
İnşallah rahimden gelmezBilmiyorum ki canım ya benim önceki ultrasonlarım da da olmuştu ama bu sefer süre uzun oldu o korkutuyor beni yarın anlaşılır artık
Kibristv den canim öğrendim .gecen hafta haberlerde görmüştüm.nereden öğrendiniz kaçtığını ki ben internetten serbest bırakıldığını okumuştum.
Sen icini ferah tut .saglicakla kuvagina almayi nasip etsin rabbimKızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah
Aynen kabul etme . Bana ilkinde 3. Gun embiriyosunu kakaladılar sonra yine aynisini yapmaya calistilar adim gibi eminim eger buseferde kabul etseydim donor bulsalardi yine bana aynisini yapacaklardi beni saftirik buldular ya aptal yok artik karsilarinda. Bugun butun ilesimi kestim yazdim mesaj ben artik tedaviye devam etmiyorum diye kendileri bilir valla artik ugrasamam .Yok canım benim daha kabul ermeyeceğim böyle bir şeyi.
İnşş güzel sonuçlanırBilmiyorum ki canım ya benim önceki ultrasonlarım da da olmuştu ama bu sefer süre uzun oldu o korkutuyor beni yarın anlaşılır artık
Senin adına öok çok sevindim canımmKizlar ben artik kibris defterini tamamen kapattim artik son buldu.kievde tedaviye karar verdik eşimle. Hatta islerimizi ayarlarıyım kieve ön görüşmeye gidecez insallah.
Canim insallah burasi hayirli olacak bende inaniyorum. Kibris bitmis gercekten cok dogru bu paraya doymuslar zaten tek istedikleri para. hasta hamile kalmis kalmamis hicbirinin umrunda deil.Senin adına öok çok sevindim canımmİnşallah burda kavuşacaksın bebeğine ben inanıyorum Bence kıbrıs bitmiş artık yaa
Canim ins basit birseydir.Hayirlisi olsun.Dualarimizdasin kuzumBilmiyorum ki canım ya benim önceki ultrasonlarım da da olmuştu ama bu sefer süre uzun oldu o korkutuyor beni yarın anlaşılır artık
canımm cook cok sevindim bu kararınıza.Canim insallah burasi hayirli olacak bende inaniyorum. Kibris bitmis gercekten cok dogru bu paraya doymuslar zaten tek istedikleri para. hasta hamile kalmis kalmamis hicbirinin umrunda deil.
Aynen öyle canim benim .rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahcanımm cook cok sevindim bu kararınıza.
hepimiz inaniyoruz ki burda bebeğine kavuşacaksın.kader ördü ağlarını
MerhabalarVdoma uygulamasını indirdikten sonra bayrağa tıklayıp kendi ülkesini seçiyor ve ülke kodu otomatik geliyor sonrasında soyisim/isim/baba adı ve tc kimlik no yazıyorsunuz sonra yes diyorsunuz ve 72 saatlik bir süre başlıyor ben ona hiçbişey yapmadım (çünkü andrey merkeze gelince pcr yapıcaz ve sağlık bakanlığına işeticez dedi) ve pasaport kontrol noktasından sorunsuz geçtimSormak istediğiniz birşey olursa özelden de yazabilirsiniz Tek aşılı olanlar negatif pcr / sigorta / girişteki form / bioyex davetiyesi / vdoma uygulaması Aşı kartı olanların uygulamayı indirmesine gerek yok pcr gerek yok ve pasaport la giriş yapanların form doldurmasına gerek yok
İnş canım yaaİnşallah rahimden gelmez
Belkide rahim ağzındandır
İnşallah hayırlısıyla olsun bu işKizlar merhaba ben dun muayene oldum regl 2.günüydü ve ilaclara basladm bakalim Hayrilisi ise olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?