Ben az önce alelacele yazdım odaya çıktığım sırada andrey aradı birazda onun ricasıydı detayları paylaşmam çünkü çok yoğunmuş eşim aşlağıda beni bekliyordu bavulları bile açmamıştım neyse şimdi ferahladım .Yarın sabahtan kliniğe gidicez ve start verilecek inşşşYarın 5 çift olacakmış klinikte Beklediklerim dışında ne çok kişi varmış Lütfen dualarınızda bize de yer verinSağlıklı mutlu huzurlu bebeklerimiz olsunn hepimizin inşş

Canım zaten kötü bir olay yaşadın hala 3.gün embriyosu düşünüyormusun?

Hadi rast gelsin yarın kaç yumurta toplandı yaz bize sularım sizinle görüşmeden kaçmak yokkk

Dua etmezmişiz canım bu ayın strartını siz verdiniz inş güzel haberlerle dönersiniz

Sen kimdin canım bu arada hadi gözün Aydın nerde tedavi olmuştun

Seninde tedavin hayırlı olsun gizemli kadın

Hadi rast gelsin yarın kaç yumurta toplandı yaz bize sularım sizinle görüşmeden kaçmak yokkk
Yazarım canım sende bizi bol bol sula
Duruball nerde kalıyorsunuz canım?
İbiş otel merkezdeymiş azıcık yürüyüş yaptık çok yorgun ve uykusuzuz akşam yemekten sonra keşfe çıkıcaz Ama ben oteli sevmedim
Dua etmezmişiz canım bu ayın strartını siz verdiniz inş güzel haberlerle dönersiniz
Ahh keşke azıcık daha erken gelebilseydin de biraz vakit geçirebilseydik Bekliyorum gelmeni diliyorum karşılaşır tanışırız

Kuzum teansferin hayırlı olsun
Sizin muhtemelen kendi yumurtanız
İnsanın kendi yumurtası daha deyerli
İnşallah tutunur size ve sağlıklı evlad olur
Biz burda yumurta donasyonu yaptırdığımız için yüksek şeyler peşindeyiz

Nes menopozdamısın?
Ozaman cyclo prog veya triseqens kullan
Adet görüyorsan ve kist oluşuyorsa yasmin al

İşte cannn olmak budu
İşte bacılarını düşünen budur
Allah bu kalbin mükafatını versin inşallahhhh

Gözün aydın
Esrafem senmisin

Chlorideli seninde tedavin hayırlı olsun kuzum
İyiki paylaştın
Rabbim yüzünü güldürsün
İlk görüşmenmi?
Bizede haber ver doktor tedavini

Şimdiden tedaviniz hayirli uğurlu olsun. Hersey gönlünüzce olsun. Dualarımız sizinle

İşte cannn olmak budu
İşte bacılarını düşünen budur
Allah bu kalbin mükafatını versin inşallahhhh
Mükafatların en büyüğü senin hakkınnn can zazammEeeeeeeee bana da verebilirŞaka bir yana hepimizin ayrı bir derdi hikayesi yorgunluğu var buradaki gizlisi alenisi herkesin gönlünün muradını versinn rabimmm innnnşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…