İnşallah canım yaN
es umarım sana yardım ederler kuzum
İnşallah tüm kalbimle senin güzel sonucunu duymak istiyorum
Süper hadi Allah rast getirsin canım bekleyin beniiiiiiiMrb abla ,benim asi kartı var pcr gerek yok dendi. Yola çıktık hayırlısı ile
Hadi rast gelsin yarın kaç yumurta toplandı yaz bize sularım sizinle görüşmeden kaçmak yokkkArkadaşlar Kiev den hepinize merhabaOtele gelir gelmez size bilgi vermek istedim Aşı kartı olanlar pcr testi taptırmıyor sadece covid seyahat sigortası Benim gibi tek aşılı olanlar vdoma uygulamasını indirecekler negatif pcr test ve sigorta artı uçaktan indikten sonra pasaport kontrol öncesi bir form var o formu dolduracaklar sizlere fotolarını da ekliyorum ayrıca vdoma uygulaması için bilgilendirme de yapıcam Eki Görüntüle 2899990
Dua etmezmişiz canım bu ayın strartını siz verdiniz inş güzel haberlerle dönersinizBen az önce alelacele yazdım odaya çıktığım sırada andrey aradı birazda onun ricasıydı detayları paylaşmam çünkü çok yoğunmuş eşim aşlağıda beni bekliyordu bavulları bile açmamıştımneyse şimdi ferahladım .Yarın sabahtan kliniğe gidicez ve start verilecek inşşş Yarın 5 çift olacakmış klinikte Beklediklerim dışında ne çok kişi varmış Lütfen dualarınızda bize de yer verin Sağlıklı mutlu huzurlu bebeklerimiz olsunn hepimizin inşş
Sen kimdin canım bu arada hadi gözün Aydın nerde tedavi olmuştunKızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah
Seninde tedavin hayırlı olsun gizemli kadınKiev’den bir merhaba da benden olsun :) Yolculuk deneyimi mi paylasayim ki, belki benim gibi gizliden takip edip, benim geldigim yerlerden gelmek istiyenlerden istifade eden oluryaklasik 3 saat once ulkeye giris yaptim.Ben Ingiltere den geldim. PCR testi, sigorta, iki asimi da olduguma dair evragim, klinik mektubu ve pasaportum ile giris yaptim. Ben form doldurmadim. Tum evraklarin ciktisini almistim ki tavsiye ederim ( telefonla hem zaman kaybi oluyor ki geldigim havaalani cook kalabalikti telefonla evrak gosterenler bekleme suresini extra uzatti, hem de teknik bir sorunla karsilasma ihtimaliniz olabilir) pasaportumla birlikte hepsini verdim, maskemi indirdim gectim Karsilama ve otele yerlesme kisimlari sorunsuz haloldu. Klinige yarin gidecegim simdilik bu kadar. Ayrica burasi cookkk sicakk
Yazarım canım sende bizi bol bol sulaHadi rast gelsin yarın kaç yumurta toplandı yaz bize sularım sizinle görüşmeden kaçmak yokkk
İbiş otelDuruball nerde kalıyorsunuz canım?
Ahh keşke azıcık daha erken gelebilseydin de biraz vakit geçirebilseydikDua etmezmişiz canım bu ayın strartını siz verdiniz inş güzel haberlerle dönersiniz
Kuzum teansferin hayırlı olsunMerhaba bende salı günü yani dün transfer oldum.embriyom 4.güne geldi .doktorum 5. Güne giderse tutma olanagı diğerlerine göre yüksek dedi.(4 embriyo 1 tane gitti 4.güne)tamam dedim yaşarsa gelişirse 5.gün transfer edelim dedim .5.gün sabah embriyoloğ aradı .1 tane olan embriyom 4. Günde kalmış ben yinede transferini istedim ve yaptırdım.ama transfer öncesi embriyo da biraz daha açılma olmuş dedi.3cc dediler sizin yazınızı okudum cc çöp diye yazmışsınız.3 cc anlamını bilmiyorum .doktorum siz transfer istediniz diye yapmadım embriyo çok kötü olsa asla yapmam dedi .ikilemde kaldım.ilk tüp bebek işlemim .
Hepsini burak 3-5 güne adet olucanEvet ama ilave ilaclar da vardi ya kuzum.Estrafem kan sulandiricilar vs..Gerek yok mu bir seye diyorsun yani.
Nes menopozdamısın?
Yok canım benim daha kabul ermeyeceğim böyle bir şeyi.Canım zaten kötü bir olay yaşadın hala 3.gün embriyosu düşünüyormusun?
Amiiiinnnn inşallahÇok şükür o zaman biz de Kiev kararı aldık olumlu şeyler duymak daha da rahatlatıyor insanı dilerim bu ay olanlarında hepsi pozitif olur
İşte cannn olmak buduVdoma uygulamasını indirdikten sonra bayrağa tıklayıp kendi ülkesini seçiyor ve ülke kodu otomatik geliyor sonrasında soyisim/isim/baba adı ve tc kimlik no yazıyorsunuz sonra yes diyorsunuz ve 72 saatlik bir süre başlıyor ben ona hiçbişey yapmadım (çünkü andrey merkeze gelince pcr yapıcaz ve sağlık bakanlığına işeticez dedi) ve pasaport kontrol noktasından sorunsuz geçtimSormak istediğiniz birşey olursa özelden de yazabilirsiniz Tek aşılı olanlar negatif pcr / sigorta / girişteki form / bioyex davetiyesi / vdoma uygulaması Aşı kartı olanların uygulamayı indirmesine gerek yok pcr gerek yok ve pasaport la giriş yapanların form doldurmasına gerek yok
Gözün aydınKızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah
Chlorideli seninde tedavin hayırlı olsun kuzumKiev’den bir merhaba da benden olsun :) Yolculuk deneyimi mi paylasayim ki, belki benim gibi gizliden takip edip, benim geldigim yerlerden gelmek istiyenlerden istifade eden oluryaklasik 3 saat once ulkeye giris yaptim.Ben Ingiltere den geldim. PCR testi, sigorta, iki asimi da olduguma dair evragim, klinik mektubu ve pasaportum ile giris yaptim. Ben form doldurmadim. Tum evraklarin ciktisini almistim ki tavsiye ederim ( telefonla hem zaman kaybi oluyor ki geldigim havaalani cook kalabalikti telefonla evrak gosterenler bekleme suresini extra uzatti, hem de teknik bir sorunla karsilasma ihtimaliniz olabilir) pasaportumla birlikte hepsini verdim, maskemi indirdim gectim Karsilama ve otele yerlesme kisimlari sorunsuz haloldu. Klinige yarin gidecegim simdilik bu kadar. Ayrica burasi cookkk sicakk
Şimdiden tedaviniz hayirli uğurlu olsun. Hersey gönlünüzce olsun. Dualarımız sizinleBen az önce alelacele yazdım odaya çıktığım sırada andrey aradı birazda onun ricasıydı detayları paylaşmam çünkü çok yoğunmuş eşim aşlağıda beni bekliyordu bavulları bile açmamıştımneyse şimdi ferahladım .Yarın sabahtan kliniğe gidicez ve start verilecek inşşş Yarın 5 çift olacakmış klinikte Beklediklerim dışında ne çok kişi varmış Lütfen dualarınızda bize de yer verin Sağlıklı mutlu huzurlu bebeklerimiz olsunn hepimizin inşş
Mükafatların en büyüğü senin hakkınnn can zazammİşte cannn olmak budu
İşte bacılarını düşünen budur
Allah bu kalbin mükafatını versin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?