• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben az önce alelacele yazdım odaya çıktığım sırada andrey aradı birazda onun ricasıydı detayları paylaşmam çünkü çok yoğunmuş eşim aşlağıda beni bekliyordu bavulları bile açmamıştım 🥰neyse şimdi ferahladım .Yarın sabahtan kliniğe gidicez ve start verilecek inşşş🥰🥰Yarın 5 çift olacakmış klinikte 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Beklediklerim dışında ne çok kişi varmış 😉Lütfen dualarınızda bize de yer verin🙏🙏Sağlıklı mutlu huzurlu bebeklerimiz olsunn hepimizin inşş

Aha şimdi ben de korkuyorum ilaç sormaya. O adet görmem için ilaç vermişti iki ay. Şimdi sorsam o 3 günlük embriyolara tav olduğumu düşünecek. Z Zaza74 ne yapsam canım, kanamam devam ederken alsam mı Cylo Progynova?
Canım zaten kötü bir olay yaşadın hala 3.gün embriyosu düşünüyormusun?

Arkadaşlar Kiev den hepinize merhaba 🥰❤️Otele gelir gelmez size bilgi vermek istedim Aşı kartı olanlar pcr testi taptırmıyor sadece covid seyahat sigortası 👍Benim gibi tek aşılı olanlar vdoma uygulamasını indirecekler negatif pcr test ve sigorta artı uçaktan indikten sonra pasaport kontrol öncesi bir form var o formu dolduracaklar sizlere fotolarını da ekliyorum ayrıca vdoma uygulaması için bilgilendirme de yapıcam Eki Görüntüle 2899990
Hadi rast gelsin yarın kaç yumurta toplandı yaz bize sularım sizinle görüşmeden kaçmak yokkk

Ben az önce alelacele yazdım odaya çıktığım sırada andrey aradı birazda onun ricasıydı detayları paylaşmam çünkü çok yoğunmuş eşim aşlağıda beni bekliyordu bavulları bile açmamıştım 🥰neyse şimdi ferahladım .Yarın sabahtan kliniğe gidicez ve start verilecek inşşş🥰🥰Yarın 5 çift olacakmış klinikte 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Beklediklerim dışında ne çok kişi varmış 😉Lütfen dualarınızda bize de yer verin🙏🙏Sağlıklı mutlu huzurlu bebeklerimiz olsunn hepimizin inşş
Dua etmezmişiz canım bu ayın strartını siz verdiniz inş güzel haberlerle dönersiniz 🥰🤗😘

Kızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür 🙏🙏(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah 🙏🙏🙏
Sen kimdin canım bu arada hadi gözün Aydın nerde tedavi olmuştun

Kiev’den bir merhaba da benden olsun :) Yolculuk deneyimi mi paylasayim ki, belki benim gibi gizliden takip edip, benim geldigim yerlerden gelmek istiyenlerden istifade eden olur 😎 yaklasik 3 saat once ulkeye giris yaptim.Ben Ingiltere den geldim. PCR testi, sigorta, iki asimi da olduguma dair evragim, klinik mektubu ve pasaportum ile giris yaptim. Ben form doldurmadim. Tum evraklarin ciktisini almistim ki tavsiye ederim ( telefonla hem zaman kaybi oluyor ki geldigim havaalani cook kalabalikti telefonla evrak gosterenler bekleme suresini extra uzatti, hem de teknik bir sorunla karsilasma ihtimaliniz olabilir) pasaportumla birlikte hepsini verdim, maskemi indirdim gectim 😊 Karsilama ve otele yerlesme kisimlari sorunsuz haloldu. Klinige yarin gidecegim simdilik bu kadar. Ayrica burasi cookkk sicakk🙃
Seninde tedavin hayırlı olsun gizemli kadın

Hadi rast gelsin yarın kaç yumurta toplandı yaz bize sularım sizinle görüşmeden kaçmak yokkk
Yazarım canım sende bizi bol bol sula😂😂😂
Duruball Duruball nerde kalıyorsunuz canım?
İbiş otel 🙈🙈merkezdeymiş azıcık yürüyüş yaptık çok yorgun ve uykusuzuz akşam yemekten sonra keşfe çıkıcaz 👍Ama ben oteli sevmedim
Dua etmezmişiz canım bu ayın strartını siz verdiniz inş güzel haberlerle dönersiniz 🥰🤗😘
Ahh keşke azıcık daha erken gelebilseydin de biraz vakit geçirebilseydik 🙏🙏Bekliyorum gelmeni diliyorum karşılaşır tanışırız 🙏🙏🙏🙏

Merhaba bende salı günü yani dün transfer oldum.embriyom 4.güne geldi .doktorum 5. Güne giderse tutma olanagı diğerlerine göre yüksek dedi.(4 embriyo 1 tane gitti 4.güne)tamam dedim yaşarsa gelişirse 5.gün transfer edelim dedim .5.gün sabah embriyoloğ aradı .1 tane olan embriyom 4. Günde kalmış ben yinede transferini istedim ve yaptırdım.ama transfer öncesi embriyo da biraz daha açılma olmuş dedi.3cc dediler sizin yazınızı okudum cc çöp diye yazmışsınız.3 cc anlamını bilmiyorum .doktorum siz transfer istediniz diye yapmadım embriyo çok kötü olsa asla yapmam dedi .ikilemde kaldım.ilk tüp bebek işlemim .
Kuzum teansferin hayırlı olsun
Sizin muhtemelen kendi yumurtanız
İnsanın kendi yumurtası daha deyerli
İnşallah tutunur size ve sağlıklı evlad olur
Biz burda yumurta donasyonu yaptırdığımız için yüksek şeyler peşindeyiz😂❤️

Aha şimdi ben de korkuyorum ilaç sormaya. O adet görmem için ilaç vermişti iki ay. Şimdi sorsam o 3 günlük embriyolara tav olduğumu düşünecek. Z Zaza74 ne yapsam canım, kanamam devam ederken alsam mı Cylo Progynova?
Nes menopozdamısın?
Ozaman cyclo prog veya triseqens kullan
Adet görüyorsan ve kist oluşuyorsa yasmin al

Vdoma uygulamasını indirdikten sonra bayrağa tıklayıp kendi ülkesini seçiyor ve ülke kodu otomatik geliyor sonrasında soyisim/isim/baba adı ve tc kimlik no yazıyorsunuz sonra yes diyorsunuz ve 72 saatlik bir süre başlıyor ben ona hiçbişey yapmadım (çünkü andrey merkeze gelince pcr yapıcaz ve sağlık bakanlığına işeticez dedi) ve pasaport kontrol noktasından sorunsuz geçtim 👍👍Sormak istediğiniz birşey olursa özelden de yazabilirsiniz 🥰 Tek aşılı olanlar negatif pcr / sigorta / girişteki form / bioyex davetiyesi / vdoma uygulaması 👍Aşı kartı olanların uygulamayı indirmesine gerek yok pcr gerek yok ve pasaport la giriş yapanların form doldurmasına gerek yok
İşte cannn olmak budu
İşte bacılarını düşünen budur
Allah bu kalbin mükafatını versin inşallahhhh🤲🤲🤲🤲❤️💋💋💋💋

Kızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür 🙏🙏(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah 🙏🙏🙏
Gözün aydın
Esrafem senmisin

Kiev’den bir merhaba da benden olsun :) Yolculuk deneyimi mi paylasayim ki, belki benim gibi gizliden takip edip, benim geldigim yerlerden gelmek istiyenlerden istifade eden olur 😎 yaklasik 3 saat once ulkeye giris yaptim.Ben Ingiltere den geldim. PCR testi, sigorta, iki asimi da olduguma dair evragim, klinik mektubu ve pasaportum ile giris yaptim. Ben form doldurmadim. Tum evraklarin ciktisini almistim ki tavsiye ederim ( telefonla hem zaman kaybi oluyor ki geldigim havaalani cook kalabalikti telefonla evrak gosterenler bekleme suresini extra uzatti, hem de teknik bir sorunla karsilasma ihtimaliniz olabilir) pasaportumla birlikte hepsini verdim, maskemi indirdim gectim 😊 Karsilama ve otele yerlesme kisimlari sorunsuz haloldu. Klinige yarin gidecegim simdilik bu kadar. Ayrica burasi cookkk sicakk🙃
Chlorideli seninde tedavin hayırlı olsun kuzum
İyiki paylaştın
Rabbim yüzünü güldürsün
İlk görüşmenmi?
Bizede haber ver doktor tedavini😀👍❤️

Şimdiden tedaviniz hayirli uğurlu olsun. Hersey gönlünüzce olsun. Dualarımız sizinle🤲🤲🤲

İşte cannn olmak budu
İşte bacılarını düşünen budur
Allah bu kalbin mükafatını versin inşallahhhh🤲🤲🤲🤲❤️💋💋💋💋
Mükafatların en büyüğü senin hakkınnn can zazamm🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️Eeeeeeeee bana da verebilir😂😂😂😂😂Şaka bir yana hepimizin ayrı bir derdi hikayesi yorgunluğu var buradaki gizlisi alenisi herkesin gönlünün muradını versinn rabimmm innnnşallahh🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Back