• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 embriyodan 1 tane. Buna bile sevindim yani. Iyi konusmaniza da sevindim.
Bak direnmesen 2 ye bölecekti embriyoları, sana iki kez ikişer tane transfer yapmış olacaktı. O biri belki tutacaktı. Ikinci transferde de 1000 dolar alacaktı. Plânı buydu. Bana bu şeklide planladı çünkü. 😠
Bu arada cok da emin degilim o 1 embriyo var demek icin saat 2 ye kadar beklediler bugun...Gerci donduruyorum dedi somra fresh ayni donoru bulup ayarlamam lazim konusuruz daha cok zaman var dedi ben de uzatmak istemiyorum hocam dedim.

N
4 embriyodan 1 tane. Buna bile sevindim yani. Iyi konusmaniza da sevindim.
Bak direnmesen 2 ye bölecekti embriyoları, sana iki kez ikişer tane transfer yapmış olacaktı. O biri belki tutacaktı. Ikinci transferde de 1000 dolar alacaktı. Plânı buydu. Bana bu şeklide planladı çünkü. 😠
es umarım sana yardım ederler kuzum
İnşallah tüm kalbimle senin güzel sonucunu duymak istiyorum🤲💋

Bu arada cok da emin degilim o 1 embriyo var demek icin saat 2 ye kadar beklediler bugun...Gerci donduruyorum dedi somra fresh ayni donoru bulup ayarlamam lazim konusuruz daha cok zaman var dedi ben de uzatmak istemiyorum hocam dedim.
Bende şübhe ediyorum
Zaten deseydiler 5 güne bir şey kalmadı yumurtaların cort olduğu ortaya çıkardı
Uzatma doğru düşündün
Yeni freş yumurtalarla inşallah🤲❤️💋

Evet CC çöptür doğru demişler
Ama sanada muhtemelen beşinci günün embriyosunu koymuşlar
Onun için a kalite demişler
Merhaba bende salı günü yani dün transfer oldum.embriyom 4.güne geldi .doktorum 5. Güne giderse tutma olanagı diğerlerine göre yüksek dedi.(4 embriyo 1 tane gitti 4.güne)tamam dedim yaşarsa gelişirse 5.gün transfer edelim dedim .5.gün sabah embriyoloğ aradı .1 tane olan embriyom 4. Günde kalmış ben yinede transferini istedim ve yaptırdım.ama transfer öncesi embriyo da biraz daha açılma olmuş dedi.3cc dediler sizin yazınızı okudum cc çöp diye yazmışsınız.3 cc anlamını bilmiyorum .doktorum siz transfer istediniz diye yapmadım embriyo çok kötü olsa asla yapmam dedi .ikilemde kaldım.ilk tüp bebek işlemim .

Arkadaşlar Kiev den hepinize merhaba 🥰❤️Otele gelir gelmez size bilgi vermek istedim Aşı kartı olanlar pcr testi taptırmıyor sadece covid seyahat sigortası 👍Benim gibi tek aşılı olanlar vdoma uygulamasını indirecekler negatif pcr test ve sigorta artı uçaktan indikten sonra pasaport kontrol öncesi bir form var o formu dolduracaklar sizlere fotolarını da ekliyorum ayrıca vdoma uygulaması için bilgilendirme de yapıcam
47D7D665-E857-4797-99BA-1537CFD7836F.jpeg

Eklentiler

• A90A7EFC-716C-42F0-AA58-B245430D7E88.jpeg
    A90A7EFC-716C-42F0-AA58-B245430D7E88.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 41
Evet ama ilave ilaclar da vardi ya kuzum.Estrafem kan sulandiricilar vs..Gerek yok mu bir seye diyorsun yani.
Aha şimdi ben de korkuyorum ilaç sormaya. O adet görmem için ilaç vermişti iki ay. Şimdi sorsam o 3 günlük embriyolara tav olduğumu düşünecek. Z Zaza74 ne yapsam canım, kanamam devam ederken alsam mı Cylo Progynova?

Arkadaşlar Kiev den hepinize merhaba 🥰❤️Otele gelir gelmez size bilgi vermek istedim Aşı kartı olanlar pcr testi taptırmıyor sadece covid seyahat sigortası 👍Benim gibi tek aşılı olanlar vdoma uygulamasını indirecekler negatif pcr test ve sigorta artı uçaktan indikten sonra pasaport kontrol öncesi bir form var o formu dolduracaklar sizlere fotolarını da ekliyorum ayrıca vdoma uygulaması için bilgilendirme de yapıcam Eki Görüntüle 2899990
Masallah canim benim.Hadi gizel haberlerle don insallah.Her sey muhtesem gitsin dilerim.🌺🌺🤲🤲

Canım kievde haziran ve temmuz tedaviler ben hariç her kes kalbide duydu ve maşallah her kezde rahat gidiyor gebelik
Çok şükür o zaman biz de Kiev kararı aldık olumlu şeyler duymak daha da rahatlatıyor insanı dilerim bu ay olanlarında hepsi pozitif olur 🙏🥰

Vdoma uygulamasını indirdikten sonra bayrağa tıklayıp kendi ülkesini seçiyor ve ülke kodu otomatik geliyor sonrasında soyisim/isim/baba adı ve tc kimlik no yazıyorsunuz sonra yes diyorsunuz ve 72 saatlik bir süre başlıyor ben ona hiçbişey yapmadım (çünkü andrey merkeze gelince pcr yapıcaz ve sağlık bakanlığına işeticez dedi) ve pasaport kontrol noktasından sorunsuz geçtim 👍👍Sormak istediğiniz birşey olursa özelden de yazabilirsiniz 🥰 Tek aşılı olanlar negatif pcr / sigorta / girişteki form / bioyex davetiyesi / vdoma uygulaması 👍Aşı kartı olanların uygulamayı indirmesine gerek yok pcr gerek yok ve pasaport la giriş yapanların form doldurmasına gerek yok

Mrb abla ,benim asi kartı var pcr gerek yok dendi. Yola çıktık hayırlısı ile ♥️💙
Ay evet canım ya haklısın. @bir hayalim var canım sanada bol şans diliyorum işlerin su gibi aksın güzel haberlerin gelsin inş.
Kızlar çift aşılı olanlar ukraynaya nasıl girdiğinizi yazın inş bişeyler değişmemiştir aşı pasaportu hala işe yarıyordur.
Giderken türkiyede pasaport kontrolden geçmeden önce yurt dışı harcını yatırmayı unutmayın.pasaport kontrol öncesi hemen girişinde büyük ATM gibi bir cihaz var ordan alıyorsunuz.kartvizit gibi bir bilet veriyor cihaz.
Kimlikle giriş yapacaklar kieve indikten sonra pasaport kontrol öncesi form doldurmayı unutmayın.o formu kaybetmeyin çıkıştada kaşeliyorlar ve o form ile free shoptan alışveriş yapıyorsunuz.Alkol alacaklar dikkat en uygunu kiev free shopta.Tr free shopta daha pahalı.
Bunları zaten biliyorsunuzdur ama hatırlatayım dedim.Ayrıca andrenin yolladığı belgeleri yazdırın mutlaka.

Çok teşekkür ederim canım aşı kartı ile giriş devam ediyor seyahat sigortasını da yaptırdık andrey de ülkeye giriş belgesini yolladı ama biz bunların çıktısını almadık telden göstermeyi düşünüyoruz olur mu öyle bide bişey daha sormak istiyorum Zaza bahsetmişti andreye bir ödeme yapılıyordu unutmayalım diye o neydi bana andrey bahsetmedi de varsa unutmayayım
Cnm yola cikmadiysaniz evrakların çıktısını alın, kolaylık oluyor,

Kızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür 🙏🙏(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah 🙏🙏🙏
Merkez neresi canım

Kiev’den bir merhaba da benden olsun :) Yolculuk deneyimi mi paylasayim ki, belki benim gibi gizliden takip edip, benim geldigim yerlerden gelmek istiyenlerden istifade eden olur 😎 yaklasik 3 saat once ulkeye giris yaptim.Ben Ingiltere den geldim. PCR testi, sigorta, iki asimi da olduguma dair evragim, klinik mektubu ve pasaportum ile giris yaptim. Ben form doldurmadim. Tum evraklarin ciktisini almistim ki tavsiye ederim ( telefonla hem zaman kaybi oluyor ki geldigim havaalani cook kalabalikti telefonla evrak gosterenler bekleme suresini extra uzatti, hem de teknik bir sorunla karsilasma ihtimaliniz olabilir) pasaportumla birlikte hepsini verdim, maskemi indirdim gectim 😊 Karsilama ve otele yerlesme kisimlari sorunsuz haloldu. Klinige yarin gidecegim simdilik bu kadar. Ayrica burasi cookkk sicakk🙃

Kızlar adımı değiştirdim geçen gün... Bugün test günümdü... Pozitif aldım çok şükür 🙏🙏(439)tabi iş bununla bitmiyor ama inşallah işimiz rast gider... Bu uğurda emek veren hepimizin yüzü gülsün inşallah 🙏🙏🙏
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin🤲🤲🤲

Hadi hayırlı uğurlu olsunn🥰🥰Devamı su gibi güzelliklerle aksınn inşş🙏🙏🙏

Insallah saglikla kesesini kalp atisini dogumunu da duyalim canim🤲🤲.Kutluyorum🌺🌺

Back