Bence bir oraya gitmeden başka merkezleride araştorZaten araştırdım da 19 yaşında birinden dönör almışlar. Benim sormak istediğim Normalde bu ay yapılacaktı fakat son anda bu ay yapamıyoruz önümüzdeki ay yapacağız dendi yasak felan mı geldi acaba
Embriyoların bugünkü durumunu anlatılarmıCa
Allah razi olsun canim benim.Tanisan hic tehtit edilecek biri degil.Bir de isleri daha kötüye cevirmek istemiyorum.Kayitsiz kuyutsuz para verdik eline 2 bin dolar o yuzden duzgun bir sekilde halletmek istiyorum.
1 embriyo 5.gune kalan dondurduk dedi.Onu koyabikirdik dedi dedim ama sansim duruyor bu sekilde ben 2 tane istiyirum neysee fresh icin ayni donore bakicam konusuruz dedi zamanimiz var dedi de uzatmayalim ilgilenirseniz sevinirim dedim.Tamam dedi.Ben hormonlari aldim ya simdi dunya kadar ne yapayim sistim kaldim boyle bir sey de demedi sokturucu mu alayim napayim.Embriyoların bugünkü durumunu anlatılarmı
Benim ekimde 23 olacak, benim yaşım daha genç, eşimin de 27.Sen kaç yaşındasın?
Spermlerin dna hasarına baktırın
Kaç yumurta veriyorsun tedavide?
Canim cok tesekkur ederim insallah guzel haberler veririm.Hayirli haberlerini aliriz insallah cnm
Savulun turkler geliyorrrBiz onu gittiğimizde konuştuk andre taktıracaz dedi
Bizleri bukadar magdur etmelerinden artik gina geldi bizleri saf goruyorlar kendilerine mecbur goruyorlar bende buna sinir oluyorummm yaaa .Sormaaasoylemez olur muyuz bin kere fresh istiyoruz dedik ve sonuc...ve 5.gune hic kalmayabilir de demedi...Hep 5.gune 2 tane koyacagiz deyince de sandim ona gore ayarlama yapar kalmayacagi gibi bir durumu hic soylemedi de onceden.Her seyi burdan takip edip ona gore iletisim kuruyordum bu kadar bilmem rahatsiz etti malesef...
Aynen katiliyorummAynem
Beşinci güne embriyo kaldıysa gitsin transferi yaptırsın bir kuruşta vermesin
Desin anne olursam veririm
İşte böyle yapanlara böyle yapıcan
Amiiiiiiiiiiñnnnnnnnİnşallah canım hepimiz için inşallahAllah hepimizin yardımcısı olsun , bu kalp ağrısı zulüm bitsin hepimiz evladımıza kavuşalım
Tutuklandilar firdevs yurtdisina gitmis araniyorHızla arkana bakmadan Kaç o merkezden.Yoksa çok pişman olur FirdevsZede olursun bizler gibi.Daha 10 gün önce yasal olmayan işler yaptılar diye polis eşliğinde karakola çekildiler haklarında dava açıldı.Arastir int de.
nereden öğrendiniz kaçtığını ki ben internetten serbest bırakıldığını okumuştum.T
Tutuklandilar firdevs yurtdisina gitmis araniyor
T
Tutuklandilar firdevs yurtdisina gitmis araniyor
Nes acaba onları 5 güne getirib sonra mı transfer yaptırsan
Merkeze böyle bir isteğin var söyle
4 embriyodan 1 tane. Buna bile sevindim yani. Iyi konusmaniza da sevindim.1 embriyo 5.gune kalan dondurduk dedi.Onu koyabikirdik dedi dedim ama sansim duruyor bu sekilde ben 2 tane istiyirum neysee fresh icin ayni donore bakicam konusuruz dedi zamanimiz var dedi de uzatmayalim ilgilenirseniz sevinirim dedim.Tamam dedi.Ben hormonlari aldim ya simdi dunya kadar ne yapayim sistim kaldim boyle bir sey de demedi sokturucu mu alayim napayim.
Aynen canim zaten ona cok sinirlendi bence o da.4 embriyodan 1 tane. Buna bile sevindim yani. Iyi konusmaniza da sevindim.
Bak direnmesen 2 ye bölecekti embriyoları, sana iki kez ikişer tane transfer yapmış olacaktı. O biri belki tutacaktı. Ikinci transferde de 1000 dolar alacaktı. Plânı buydu. Bana bu şeklide planladı çünkü.
Sen zaten progesteron alıyordunya1 embriyo 5.gune kalan dondurduk dedi.Onu koyabikirdik dedi dedim ama sansim duruyor bu sekilde ben 2 tane istiyirum neysee fresh icin ayni donore bakicam konusuruz dedi zamanimiz var dedi de uzatmayalim ilgilenirseniz sevinirim dedim.Tamam dedi.Ben hormonlari aldim ya simdi dunya kadar ne yapayim sistim kaldim boyle bir sey de demedi sokturucu mu alayim napayim.
Amh ve yaşın genç kuzumBenim ekimde 23 olacak, benim yaşım daha genç, eşimin de 27.
Bende amh 4.82
T4 15.8
Diğer hormon tahlillerinin sonuçları kalmadı,ama hepsi normaldi.
Rubella lgG 295.30 ME/ml
Eşimde de dna 10% < 25%
Doktor sorun yok demişti
9 yumurta toplandı,1 tanesine iğneyi batırmak isterken kaçmış, yapamamışlar dediler ,5 tanesi döllendi sadece. Bende kısa oldu, yani 1 hafta falan gonal kullandım, sonra opu oldu, o yüzden fazla olmadı bence
Canım kievde haziran ve temmuz tedaviler ben hariç her kes kalbide duydu ve maşallah her kezde rahat gidiyor gebelikGiden arkadaşlardan ricam merkezlerini yazsa ve kalp atışını duyanlar keşke buraya yazsa da daha iyi bilgilenmiş oluruz sanki beta verenler kalp atışını yazmadı ben mi kaçırdım bilmiyorum yazışmaları arkadaşlar lütfen yazın buraya ki cesaret bulsun herkes olumlu düşünebilsin kolay şeyler yaşamıyoruz bunu en iyi sizler bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?