Aynen Allah razi olsun sen Nes A68 buradaki kizlar ve tecrubeleri olamasaydi ben nerden bilirim 5.gun taze yumurta falan.Saf gibi bir sey bilmeden gidecektim.Allah bilir tabi belki olurdu ama tecrubelere bakarak olmasi cok zordu he Yyne dr yaparim diyor fresh ve 5.gun ama nasil guvenicez ki artik...garanti de veremiyor sonucu nasil olacagina dair...Ve elimiz mahkum paranin yarisini almis durumda...Ortada daha bir sey yokk..

Canim arkadasim gunlerdir neler cektin bebegi düşürebilmek icin demek ki sana 3.gun degil de 5.gun koysaydi su anda kalp atisini da duymus olacaktik diye dusunmeden edemiyorum.Neyse insallah bir dahakine daha dikkatli adim aticaz.Insallah hersey cok guzel olsun...Iyi ki tanimisim seviyorum seni...Allah im razi olsun bacilarim benim...

Nerde verdi eşin örnek?
Almanyadamı?
Kıbrıstamı?
İnan ezcanenin en gözde antioksidantlarını ve aktarların en gözde geçi boynuzlarını içti eşim
Hiç birinin faydasını görmedik
Ben kendi adımıza söylüyorum

Sen de olacaksın sadece bir kaç ay daha geç canım benim ben inanıyorum

Almanyada verdi canım, kıbrısa ayın 26 sı gibi gideceğiz herhalde. Ayın 16 sı ilaca başlıyacam daha. Eski korkularım depreşti önceki tedavi de British de 2 embriyo transfer edilmişti 4bb 3bb geriyede hiç donmuşum kalmamıştı , ertesi gün arayıp geriye dondurulacak kalmadı hepsi öldü demişlerdi. Şimdi de aynı şey başıma gelecek diye korkuyorum

Britishteki embriyolar tuttu değilmi
Sonra kese gördünmü yoksa görmeden düştü?

Dualarimiz seninle olacak canim benim

Rahmin tutuyor bu iyi bir şey
İnşallah en kaliteli embriyo evlat olarak sana gelsin
İnşallah canım hepimiz için inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun , bu kalp ağrısı zulüm bitsin hepimiz evladımıza kavuşalım

Depot 3.75 ığne karından mı vuruluyor. Tek kullanımda iğnenin tamamımı vuruluyor acil cevap lutfen
Lucrin depot 3,75 galiba, evet göbekten yapılıyor.zaten iğne hazır tek kullanımlık. Tamamı vuruluyor. Vuracağın yer göbek deliğinin 3 parmak etrafı

Depot 3.75 ığne karından mı vuruluyor. Tek kullanımda iğnenin tamamımı vuruluyor acil cevap lutfen
Canım bak benim verdiğim tarif lucrin depot için. Ama sen hangi depot olduğunu yazmamışın, seni yanıltmış olmayım. Eger zoladex ise onun vurunma şekli farklıdır ben bilmiyorum. Bilen arkadaşlar cevap verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…