Aynen Allah razi olsun sen Nes A68 buradaki kizlar ve tecrubeleri olamasaydi ben nerden bilirim 5.gun taze yumurta falan.Saf gibi bir sey bilmeden gidecektim.Allah bilir tabi belki olurdu ama tecrubelere bakarak olmasi cok zordu he Yyne dr yaparim diyor fresh ve 5.gun ama nasil guvenicez ki artik...garanti de veremiyor sonucu nasil olacagina dair...Ve elimiz mahkum paranin yarisini almis durumda...Ortada daha bir sey yokk..Zaten dönmeseler demek embriyolar 5 güne gelmedi
Hani soruyordun ya dondurulmuş yumurta başarısı,sorunun cevabınıda gördün
Keşke böyle olmasaydı
Ama inanın eğer klinik apar topar üçüncü günün embriyosunu transfer etmek istiyorsa demek embriyolar gelişimini durduruyor ve embriologun güveni kalmıyor onlara
Canim arkadasim gunlerdir neler cektin bebegi düşürebilmek icin
Nes dondurulmuş kaldımı
Nerde verdi eşin örnek?Sağlığımla ilgili bir sorun yok canım iyiyim.
Eşimin sperm testi canımı sıktı. İleri hareket sorunu vardı %15 di, ama bu son teste %4 olmuş. Doktor eşimi aramış yarın için randevu vermiş konuşmak için, daha test elimizde yok yarın verecek sadece telefonda kötü demiş.
Ya ben bu adama nerdeyse 2 yıla yakındır orthomol fertil plus aldım nereye gitti o ilaçlar o antioksidanlar, hiçmi bişey fayda etmedi de git gide kötüye gitti. İlacı kestirsemmi yoksa işlem gününe kadar devam mı etse bilemedim. Şevkim umudum kırıldı belliki iyi kalite embriyom olmayacak.
Canim hayalcimAllah razi olsun.Yarina haber bi bilgi vericek mi bakicam...Elimden geleni de yaptim ne bileyim bakayim canim .Rabbim sizlerin kiev yolculugunda sorunsuz mutlu mesut gidip donmeyi guzel haberler almayi kucaklarinizin tezden evlatlarla dolmasini nasip eylesin birtanem...Artik dualarim sizinle...
Sen de olacaksın sadece bir kaç ay daha geç canım benim ben inanıyorumCanim hayalcimAllah razi olsun.Yarina haber bi bilgi vericek mi bakicam...Elimden geleni de yaptim ne bileyim bakayim canim .Rabbim sizlerin kiev yolculugunda sorunsuz mutlu mesut gidip donmeyi guzel haberler almayi kucaklarinizin tezden evlatlarla dolmasini nasip eylesin birtanem...Artik dualarim sizinle...
CaniiiimmmSen de olacaksın sadece bir kaç ay daha geç canım benim ben inanıyorum
Almanyada verdi canım, kıbrısa ayın 26 sı gibi gideceğiz herhalde. Ayın 16 sı ilaca başlıyacam daha. Eski korkularım depreştiNerde verdi eşin örnek?
Almanyadamı?
Kıbrıstamı?
İnan ezcanenin en gözde antioksidantlarını ve aktarların en gözde geçi boynuzlarını içti eşim
Hiç birinin faydasını görmedik
Ben kendi adımıza söylüyorum
Britishteki embriyolar tuttu değilmiAlmanyada verdi canım, kıbrısa ayın 26 sı gibi gideceğiz herhalde. Ayın 16 sı ilaca başlıyacam daha. Eski korkularım depreştiönceki tedavi de British de 2 embriyo transfer edilmişti 4bb 3bb geriyede hiç donmuşum kalmamıştı , ertesi gün arayıp geriye dondurulacak kalmadı hepsi öldü demişlerdi. Şimdi de aynı şey başıma gelecek diye korkuyorum
Dualarimiz seninle olacak canim benimAlmanyada verdi canım, kıbrısa ayın 26 sı gibi gideceğiz herhalde. Ayın 16 sı ilaca başlıyacam daha. Eski korkularım depreştiönceki tedavi de British de 2 embriyo transfer edilmişti 4bb 3bb geriyede hiç donmuşum kalmamıştı , ertesi gün arayıp geriye dondurulacak kalmadı hepsi öldü demişlerdi. Şimdi de aynı şey başıma gelecek diye korkuyorum
Tuttu keseyi de gördüm , ama kalp atışını duyamadan düştüBritishteki embriyolar tuttu değilmi
Sonra kese gördünmü yoksa görmeden düştü?
İyiyiz canım bulantılarım çok ağır sadece hiçbişey yiyemiyorum kilo veriyorum serum yiyorum peynir ekmekten öteye gidemiyorum
Sağol canım, benimde duam seninle, inşallah yarın güzel haberler müjdeler verirsin bizeDualarimiz seninle olacak canim benim
Rahmin tutuyor bu iyi bir şeyTuttu keseyi de gördüm , ama kalp atışını duyamadan düştü
Caaaannnİyiyiz canım bulantılarım çok ağır sadece hiçbişey yiyemiyorum kilo veriyorum serum yiyorum peynir ekmekten öteye gidemiyorum
İnşallah zazacımCaaaannn
Az kaldı kuzum 12 haftanda rahatına kavuşucan
İnşallah canım hepimiz için inşallahRahmin tutuyor bu iyi bir şey
İnşallah en kaliteli embriyo evlat olarak sana gelsin
Lucrin depot 3,75 galiba, evet göbekten yapılıyor.zaten iğne hazır tek kullanımlık. Tamamı vuruluyor. Vuracağın yer göbek deliğinin 3 parmak etrafıDepot 3.75 ığne karından mı vuruluyor. Tek kullanımda iğnenin tamamımı vuruluyor acil cevap lutfen
Canım bak benim verdiğim tarif lucrin depot için. Ama sen hangi depot olduğunu yazmamışın, seni yanıltmış olmayım. Eger zoladex ise onun vurunma şekli farklıdır ben bilmiyorum. Bilen arkadaşlar cevap verir.Depot 3.75 ığne karından mı vuruluyor. Tek kullanımda iğnenin tamamımı vuruluyor acil cevap lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?