Ablacım bir yanlış anlaşılma olmuş halloldu ,çok teşekkür ederim herşey için.Deniz canım arkadaşım bir bu eksikti
Acaba iptal edib thy ile uçsan
Yarin yola cikiyoruz persembe gece kiev de olcaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım bir yanlış anlaşılma olmuş halloldu ,çok teşekkür ederim herşey için.Deniz canım arkadaşım bir bu eksikti
Acaba iptal edib thy ile uçsan
Resmini at söyleyelim eğer üzerinde IM yazıyorsa kalçadan SC yazıyorsa göbekten canım.IM intraket musküler yani kas içi demekDepot 3.75 ığne karından mı vuruluyor. Tek kullanımda iğnenin tamamımı vuruluyor acil cevap lutfen
Arkadaş mesajı yazdı gitti canımResmini at söyleyelim eğer üzerinde IM yazıyorsa kalçadan SC yazıyorsa göbekten canım.IM intraket musküler yani kas içi demek
Ah biz çok güzel faydasını gördükNerde verdi eşin örnek?
Almanyadamı?
Kıbrıstamı?
İnan ezcanenin en gözde antioksidantlarını ve aktarların en gözde geçi boynuzlarını içti eşim
Hiç birinin faydasını görmedik
Ben kendi adımıza söylüyorum
Geçmiş olsun canım bence psikolojik destek al ben öyle yapmaya karar verdim sürekli başarısız olacak korkusu yaşıyorum tekrar denemeye geçmeden önce bu düşünceyi kafamdan atmak daha önemli sankiBu sefer olmadı canım. Hayırlısı..
![]()
3 tane 3 günlükken dondurulmuşum var ZazaNes dondurulmuş kaldımı
Hızla arkana bakmadan Kaç o merkezden.Yoksa çok pişman olur FirdevsZede olursun bizler gibi.Daha 10 gün önce yasal olmayan işler yaptılar diye polis eşliğinde karakola çekildiler haklarında dava açıldı.Arastir int de.Merhaba Arkadaşlar Kıbrıs Mucize Ekip İle Yumurta Donasyonu Yaptıran veya yaptıracak olan Var mı aranız da... Ona göre birşey Sormak istiyorum.
Ablacım bu yıl hepimizin yılı olsun, hepimiz seneye yaza bebelerimizle girelim@Duruball D Deniz5506 @anneadayi1974 ve @Zumrom ne yaptınız canlarım kimini yolda kiminizin son bir iki günü güzel haberler verin bize.Andre bugün 46 giriş hazırlamış 23 çift eder bu.yaz ayları gebelik ayları olacak inş.seneye yaza birçoğumuz bebekli girelim.Allahım isteyen tedavi olan ,tedaviye başlayacak olan herkese kolaylıklar versin , bebişler versin inş
Zaten araştırdım da 19 yaşında birinden dönör almışlar. Benim sormak istediğim Normalde bu ay yapılacaktı fakat son anda bu ay yapamıyoruz önümüzdeki ay yapacağız dendi yasak felan mı geldi acabaHızla arkana bakmadan Kaç o merkezden.Yoksa çok pişman olur FirdevsZede olursun bizler gibi.Daha 10 gün önce yasal olmayan işler yaptılar diye polis eşliğinde karakola çekildiler haklarında dava açıldı.Arastir int de.
Abla cok üzüldüm, inşallah birdahaki tedavinle bebeklerini kucağına alirsinBu sefer olmadı canım. Hayırlısı..
![]()
ben yaptırmıştımMerhaba Arkadaşlar Kıbrıs Mucize Ekip İle Yumurta Donasyonu Yaptıran veya yaptıracak olan Var mı aranız da... Ona göre birşey Sormak istiyorum.
Ne zaman Yaptırdınız İzlenimleriniz nasılben yaptırmıştım
Merhaba canım, Kıbrıs'ta ikili paket diye birşey yok zaten. Bizim durum farklı, sperm veya yumurta kötü kalite ise donmuşların kalmama ihtimali var tabi. Bana transfer edilende birinci a kalite değildi zaten. Valla bırak karşı tarafı ben önce kendi malıma güvenmiyorumMERHABA ARKADASIM
MERKELERİN BU YAPTIGI DA YENI BIR DOLANDIRICILIK MI ACABA?
MESELA SİZ DONOR ICIN PARA VERIYORSUNUZ IKILI PAKET VS KALANLAR DONDURULACAK DIYE YA HANI
BELKİ YUMURTA KALIYOR AMA SİZE KALMADI DIYIP BİR BAŞKA GELECEK OLANA DONDURUCUDAN CIKARTIP YENI BIR SPERMLE DOLLEME YAPIP ONA VERIYORLARSA KALANI
BÖYLELİKLE SİZDEN PARA ALIYOR, SİZE YUMURTA VERİYOR, DONORE PARA VERİYOR
AMA BİR SONRAKI GELEN İÇİN DONOR PARASINDAN KURTULUYOR VE MERKEZLER ZENGİN OLUYORSA
Allahda seni güldürsün.ben malımı bilirim diyorsunMerhaba canım, Kıbrıs'ta ikili paket diye birşey yok zaten. Bizim durum farklı, sperm veya yumurta kötü kalite ise donmuşların kalmama ihtimali var tabi. Bana transfer edilende birinci a kalite değildi zaten. Valla bırak karşı tarafı ben önce kendi malıma güvenmiyorum
Merkez işi kapalı bir kutu gibi bunu genel anlamda söylüyorum belirli bir merkez için söylemiyorum, mutlaka içlerinde alavere dalavere işleri yapanlarda vardır. İndirim adı altında yumurta paylaşımı yapanlar, sana freş der ama aslında donmuş yumurta kullananlar vardır. Kötü anlamda tecrübe edilmiş merkezlerden uzak gideceksin,
Vicdan meselesi ,elden bişey gelmiyor Allaha havale ediyorsun.
Allah razi olsun canim benim.Tanisan hic tehtit edilecek biri degil.Bir de isleri daha kötüye cevirmek istemiyorum.Kayitsiz kuyutsuz para verdik eline 2 bin dolar o yuzden duzgun bir sekilde halletmek istiyorum.Gulensi canım yaşadıklarına İnan çok üzüldüm bugün haber geldi mi ? Neymiş son durum? Bence yeni bir donör ve ferah yumurta ile önümüzdeki aylarda tekrar dene.Şuan kuruma baskı yapmaktan başka çaren yok.Şilauet edecem de tanıdık var diyorsun devreye sok.İnternete gazeteye yazacam vs de bastırmak için.tekrardan çok geçmiş olsun
Nes acaba onları 5 güne getirib sonra mı transfer yaptırsan3 tane 3 günlükken dondurulmuşum var Zaza![]()
Tedaviniz hayırlı olsunMerhaba Arkadaşlar Kıbrıs Mucize Ekip İle Yumurta Donasyonu Yaptıran veya yaptıracak olan Var mı aranız da... Ona göre birşey Sormak istiyorum.