Perryy senin düşüklerin kaç haftada olduNes Allah sabır versin kardeşim öyle zor ki bu ölesiye istediğin birşey ve şimdi resmen kurtulmaya çalışıyoruz. Ben bir ay önce düşük yaptım daha öncede çok fazla düşüğüm oldu. Tecrübem şu oldu benim vücut kalp atımı durduysa yada kalbi atması gereken haftada atmadı ise 2. haftadan sonra vücut kendi atıyor. Bana da ilaç verelim kürtaj yapalım diye ısrar ettiler düşünücem dedim 2-3 gün sonrasında lekelenmelerim başladı ve 1 hafta içinde kendiliğinden düştü. 35. günde reglim başladı. İnşallah küretaj işlemine gerek kalmaz
Gelir canımm hiç öerak etmecanlarım benimde bugün ultrasonum vardı endometrium 4,3 çıktı. andrey elenaya sordu ve ilacımı bir tane arttırdı umarım transfere kadar istenen kalınlığa gelir. bende nasipse cuma gece 02 de oradayım.güzel günler bizi bekliyordur inşallah. iş yoğunluğumdan herkese ayrı ayrı cevap yazamıyorum ama hepinizin üzüntülerini ve sevinçlerini de canı yürekten paylaşıyorum. bu sayfadaki herkes bir gün anne olacak bunu hiç kimse aklından çıkarmasın.
Ohhh maşallahhBu arada böyle üzüntülü haberler alınca hic güzel birsey yazmak gelmiyor içimden. Hep istiyorum ki burada güzel şeyler yazılsın. Nes ve arzu arkadaşımızın mutsuz haberleri cok canımı sıktı.
Size de umut olur belki kendi durumumu paylaşayım utanarak.... 15 yumurta toplandı dün. 12 si olgun cikti ve işleme alındı. Bugun aradılar 12si de dollenmis cok şükür. Simdi sıra 5. Güne kaçı nasil gidecek.... dualarınızı eksik etmeyin güçlü arkadaşlarım...
Ağzından bal damliyor be ablam. Amin inşallah hepimizin bir tane de olsa bal böreği olurrrrSen kendini üzme kuzum
Hayat bu her türlü şeyler yaşıyoruz
Allah beterinden korusun
Smyrnam başlangıç şahane
İnşallah 5 güne 4-5 blastokistin olur ve ikisi içinde büğür ve annelerinin bal böreği olur
Amin inşallah darısı bolca senin başına arkadaşımOhhh maşallahhRakamlar çok iyi birçoğu 5. Güne gidecek bak görürsünn İnşş sağlıkla mutlulukla bebeklerini alır gelirsün
5 - 11 arası kimyasallarım da var. Rahim yada herhangi bir rahatsızlıktan dolayı değil de embriyo kaynaklı olduğu söylendi hepPerryy senin düşüklerin kaç haftada oldu
Perryy benimde hep 4-5-6 haftalarda düştü5 - 11 arası kimyasallarım da var. Rahim yada herhangi bir rahatsızlıktan dolayı değil de embriyo kaynaklı olduğu söylendi hep
çok sağol canım zazam. inşallah hepimizin evlat hasreti son bulsun. zazam ben ayın 4 ünden beri estrofemi alıyorum düne kadar sabah 2 akşam 2 idi. dün öğlene 1 tane daha ekledi ElenaZumron seninde tedavin hayırlı olsun
Evlat hasreti bitsin bu tedavinde inşallah
Estrofemi kaç gündür alıyorsun
Çok üzüldüm canımKızlar merhaba, dün hcg vermiştim, cevabı çıktı bugün . 0.1 doktor ilaçları durdurmamı söyledi
Zaza senin öncekiler normal düşüktü galiba, bu sefer atamamanın kürtaşa kadar gitmesinin sebebi embriyo glue olabilirmi? Aryada ilk negativin de atamadığından bahsetmişti, aklıma o geldi.Canım kardeşin aynısını yaşadım,atamadım artık kürtaj yaptılar
Biz güçlüğüz bunada dayanıcaz
Eğer atamazsan kürtajı vakumla yaptırt
Ama inşallah atarsın
Tekrar hayırlı olsun canım maşallah iyi sayı. İnşallah bol blastokistin olur sağlıkla senin olsun kucağın dolsunBu arada böyle üzüntülü haberler alınca hic güzel birsey yazmak gelmiyor içimden. Hep istiyorum ki burada güzel şeyler yazılsın. Nes ve arzu arkadaşımızın mutsuz haberleri cok canımı sıktı.
Size de umut olur belki kendi durumumu paylaşayım utanarak.... 15 yumurta toplandı dün. 12 si olgun cikti ve işleme alındı. Bugun aradılar 12si de dollenmis cok şükür. Simdi sıra 5. Güne kaçı nasil gidecek.... dualarınızı eksik etmeyin güçlü arkadaşlarım...
Klinik gynolife. Güneş otelde kalıyoruz. İdare eder bir otel onu diyebilirim. Ilac prosedürü çoğu kişiyle aynı ama sayılar hep değişiyor sanirim. Günde 3 tane estrafem, 2 tane göbekten prolutex 25 mg, coraspirin, folik asit, oksapar, bunlar devam edicek olanlar ama transfere kadar bunlara ek olarak antibiyotik olan monodoks günde 2 tane ve kortizon prednol günde 1 tane alıyorum 5 gün sonra bunlar kalkacak diğerleri devam...Tekrar hayırlı olsun canım maşallah iyi sayı. İnşallah bol blastokistin olur sağlıkla senin olsun kucağın dolsunilaç protokolünü de paylaşırsın.
Orda hangi otelde kalıyorsun fiyat durumu ne?
Hayirli haberlerini aliriz insallah cnmCanim benim iyiyim bugun hastanedeyim doktor kontrolum vardi 13.00 da doktor yok daha bekliyorum
Menopozdamısın?çok sağol canım zazam. inşallah hepimizin evlat hasreti son bulsun. zazam ben ayın 4 ünden beri estrofemi alıyorum düne kadar sabah 2 akşam 2 idi. dün öğlene 1 tane daha ekledi Elena
Pablo bu defa hiç kese bile göremedimZaza senin öncekiler normal düşüktü galiba, bu sefer atamamanın kürtaşa kadar gitmesinin sebebi embriyo glue olabilirmi? Aryada ilk negativin de atamadığından bahsetmişti, aklıma o geldi.
yok zazam henüz menopozda değilim . ahim işlem görmedi ama kalınlaşmama problemi yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorum . 19 temmuzdaki ultrasonumda 11mm di.Menopozdamısın?
Rahim işlem gördümü?
Hiç rahim kalınlaşmama sorunu yaşadınmı
Ozaman kalınlaşıcak içini ferah tutyok zazam henüz menopozda değilim . ahim işlem görmedi ama kalınlaşmama problemi yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorum . 19 temmuzdaki ultrasonumda 11mm di.
Biz onu gittiğimizde konuştuk andre taktıracaz dediAminn cnm insallahhhvalla türkler italyanlari gectik galiba , artik türk bayragi asilir insallah klinik önüne
Ay çok üzüldüm ben böyle olduğunu düşünemedim kendi düştü şansım nedense çok geçmiş olsun canımCan Zaza, iki gündür hastanede yatıyorum. Ilacla deniyoruz ama hala atamadım, dün iki ilaç vajinadan iki ilaç oral verildi. Bugun de aynısı olacak. Bugün de atamazsam kürtaj düşünüyor doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?