Perryy senin düşüklerin kaç haftada oldu

Gelir canımm hiç öerak etme Serumlar ilaçlar vs elena seni transfere hazır eder Güzel düşün herşey güzel olsunn su gibi aksınn

Ohhh maşallahhRakamlar çok iyi birçoğu 5. Güne gidecek bak görürsünn İnşş sağlıkla mutlulukla bebeklerini alır gelirsün

Ağzından bal damliyor be ablam. Amin inşallah hepimizin bir tane de olsa bal böreği olurrrr

5 - 11 arası kimyasallarım da var. Rahim yada herhangi bir rahatsızlıktan dolayı değil de embriyo kaynaklı olduğu söylendi hep
Perryy benimde hep 4-5-6 haftalarda düştü
Kiev ngs yapalım embriyolara dedi
İnşallah benim rahimden kaynaklı değil
Bir iki sağlıklı bulsunlar beni burakmayan embriyoları

Zumron seninde tedavin hayırlı olsun
Evlat hasreti bitsin bu tedavinde inşallah
Estrofemi kaç gündür alıyorsun
çok sağol canım zazam. inşallah hepimizin evlat hasreti son bulsun. zazam ben ayın 4 ünden beri estrofemi alıyorum düne kadar sabah 2 akşam 2 idi. dün öğlene 1 tane daha ekledi Elena

Canım kardeşin aynısını yaşadım,atamadım artık kürtaj yaptılar
Biz güçlüğüz bunada dayanıcaz
Eğer atamazsan kürtajı vakumla yaptırt
Ama inşallah atarsın
Zaza senin öncekiler normal düşüktü galiba, bu sefer atamamanın kürtaşa kadar gitmesinin sebebi embriyo glue olabilirmi? Aryada ilk negativin de atamadığından bahsetmişti, aklıma o geldi.

Tekrar hayırlı olsun canım maşallah iyi sayı. İnşallah bol blastokistin olur sağlıkla senin olsun kucağın dolsun ilaç protokolünü de paylaşırsın.
Orda hangi otelde kalıyorsun fiyat durumu ne?

Tekrar hayırlı olsun canım maşallah iyi sayı. İnşallah bol blastokistin olur sağlıkla senin olsun kucağın dolsun ilaç protokolünü de paylaşırsın.
Orda hangi otelde kalıyorsun fiyat durumu ne?
Klinik gynolife. Güneş otelde kalıyoruz. İdare eder bir otel onu diyebilirim. Ilac prosedürü çoğu kişiyle aynı ama sayılar hep değişiyor sanirim. Günde 3 tane estrafem, 2 tane göbekten prolutex 25 mg, coraspirin, folik asit, oksapar, bunlar devam edicek olanlar ama transfere kadar bunlara ek olarak antibiyotik olan monodoks günde 2 tane ve kortizon prednol günde 1 tane alıyorum 5 gün sonra bunlar kalkacak diğerleri devam...
Mesela estrafem günde 4 tane kullananlar var ya da 3 defa prolutex vurulan var. Benim niye az bilmiyorjm ama suan bu sekilde

çok sağol canım zazam. inşallah hepimizin evlat hasreti son bulsun. zazam ben ayın 4 ünden beri estrofemi alıyorum düne kadar sabah 2 akşam 2 idi. dün öğlene 1 tane daha ekledi Elena
Menopozdamısın?
Rahim işlem gördümü?
Hiç rahim kalınlaşmama sorunu yaşadınmı

Zaza senin öncekiler normal düşüktü galiba, bu sefer atamamanın kürtaşa kadar gitmesinin sebebi embriyo glue olabilirmi? Aryada ilk negativin de atamadığından bahsetmişti, aklıma o geldi.
Pablo bu defa hiç kese bile göremedim
Lap diye düştü
Bu dediğim kürtajla sonlanan 3 sene önce olandı

Menopozdamısın?
Rahim işlem gördümü?
Hiç rahim kalınlaşmama sorunu yaşadınmı
yok zazam henüz menopozda değilim . ahim işlem görmedi ama kalınlaşmama problemi yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorum . 19 temmuzdaki ultrasonumda 11mm di.

Can Zaza, iki gündür hastanede yatıyorum. Ilacla deniyoruz ama hala atamadım, dün iki ilaç vajinadan iki ilaç oral verildi. Bugun de aynısı olacak. Bugün de atamazsam kürtaj düşünüyor doktor.
Ay çok üzüldüm ben böyle olduğunu düşünemedim kendi düştü şansım nedense çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…