Canim hayalcimAllah razi olsun.Yarina haber bi bilgi vericek mi bakicam...Elimden geleni de yaptim ne bileyim bakayim canim.Rabbim sizlerin kiev yolculugunda sorunsuz mutlu mesut gidip donmeyi guzel haberler almayi kucaklarinizin tezden evlatlarla dolmasini nasip eylesin birtanem...Artik dualarim sizinle...

Sen kaç yaşındasın?
Spermlerin dna hasarına baktırın
Kaç yumurta veriyorsun tedavide?

Allah onları bildiği gibi yapsın ne deyim
Allah aşkına bu batuma gitmeyin
Yazık paranıza canınıza

Aynem
Beşinci güne embriyo kaldıysa gitsin transferi yaptırsın bir kuruşta vermesin
Desin anne olursam veririm
İşte böyle yapanlara böyle yapıcan

Gel dese giderim canim yaa dondursun cuma giderim en kotu.Hemen gidemiyorsun pcr testi yurt disi talep mektubu yolluyor oyle cikis canim ama 2 gun dondursa oLur mi ki bilemiyorum.Duzgun bir sey de demiyor ki inatci huysuz bir doktor
Zaten ilaçları buraktıysan bu tedavin iptal
5 güne birtane bile kalırsa dondurt ve yeniden tedaviye hazırlan teansferini yaptır ve bir kuruş bile vermeden dön
Napacaklar ki sana
Böyle şerefsiz doktora böyle yapılmalı

Aynem
Beşinci güne embriyo kaldıysa gitsin transferi yaptırsın bir kuruşta vermesin
Desin anne olursam veririm
İşte böyle yapanlara böyle yapıcan
Keşke dediğin gibi yapabilsek valla, ama böyle ayakta çarpan yüzsüz klinikler parayı almadan transferi gerçekleştirmez valla zaten canım sıkkın moralim bozuk bide bunu duyunca kan beynime sıçradı adiler. Arkadaşımın tek bir gözyaşına kurban ederim mikropları hani düzgün elinden geleni yaparsın ama olmaz şans dersin, ama baştan bozuk iş donmuş yumurta kullan eee neymiş şansmış adiler

Onlar nasıl tedavinin başında kibar ve temkinli oluyor,arkadaşımda sakince transfere girsin ve çıkınca ödiyecem desin
Transfer sonrasıda dinlenip çıksın ve mesaj çeksin gebelik haberini verince para hesabınızda

Pablom sen neden
İnşallah sağlığınla ilgili bir şey yok

Ahhh zazacim işlemi yapmadan para pesin aliyorlar nerde vermemek geçtin vermemeyi indirim bile yapmadi

Yarin cikacak bakalim arayacaklar mi bir sey de demedi adam pusuda bekliyor resmen

Canım kardeşin aynısını yaşadım,atamadım artık kürtaj yaptılar
Biz güçlüğüz bunada dayanıcaz
Eğer atamazsan kürtajı vakumla yaptırt
Ama inşallah atarsın
Atamadim maalesef. Vakumla kürtaj yapıldı bugün.
Zaza sen kürtaj sonrası yapısikliķ oldu bende histereskopi yaptırdım, demiştin. Vakumla mı yapılmıştı o kürtaj?

Yarin cikacak bakalim arayacaklar mi bir sey de demedi adam pusuda bekliyor resmen
Zaten dönmeseler demek embriyolar 5 güne gelmedi
Hani soruyordun ya dondurulmuş yumurta başarısı,sorunun cevabınıda gördün
Keşke böyle olmasaydı
Ama inanın eğer klinik apar topar üçüncü günün embriyosunu transfer etmek istiyorsa demek embriyolar gelişimini durduruyor ve embriologun güveni kalmıyor onlara

Atamadim maalesef. Vakumla kürtaj yapıldı bugün.
Zaza sen kürtaj sonrası yapısikliķ oldu bende histereskopi yaptırdım, demiştin. Vakumla mı yapılmıştı o kürtaj?
Aynen nes vakumla çektiler 1-2 siklüs sonra histero yaptılar yeniden yapışıklık olmuştu
Ama bu benim şansızlığım
İnşallah sende öyle bir şey olmaz

Bende olduğu gibi Gulensi .

Pablom sen neden
İnşallah sağlığınla ilgili bir şey yok
Sağlığımla ilgili bir sorun yok canım iyiyim.
Eşimin sperm testi canımı sıktı. İleri hareket sorunu vardı %15 di, ama bu son teste %4 olmuş. Doktor eşimi aramış yarın için randevu vermiş konuşmak için, daha test elimizde yok yarın verecek sadece telefonda kötü demiş.
Ya ben bu adama nerdeyse 2 yıla yakındır orthomol fertil plus aldım nereye gitti o ilaçlar o antioksidanlar, hiçmi bişey fayda etmedi de git gide kötüye gitti. İlacı kestirsemmi yoksa işlem gününe kadar devam mı etse bilemedim. Şevkim umudum kırıldı belliki iyi kalite embriyom olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…