Can Zaza, iki gündür hastanede yatıyorum. Ilacla deniyoruz ama hala atamadım, dün iki ilaç vajinadan iki ilaç oral verildi. Bugun de aynısı olacak. Bugün de atamazsam kürtaj düşünüyor doktor.
Canım çok geçmiş olsun rabbim sana güç versin

Can Zaza, iki gündür hastanede yatıyorum. Ilacla deniyoruz ama hala atamadım, dün iki ilaç vajinadan iki ilaç oral verildi. Bugun de aynısı olacak. Bugün de atamazsam kürtaj düşünüyor doktor.
Nes Allah sabır versin kardeşim öyle zor ki bu ölesiye istediğin birşey ve şimdi resmen kurtulmaya çalışıyoruz. Ben bir ay önce düşük yaptım daha öncede çok fazla düşüğüm oldu. Tecrübem şu oldu benim vücut kalp atımı durduysa yada kalbi atması gereken haftada atmadı ise 2. haftadan sonra vücut kendi atıyor. Bana da ilaç verelim kürtaj yapalım diye ısrar ettiler düşünücem dedim 2-3 gün sonrasında lekelenmelerim başladı ve 1 hafta içinde kendiliğinden düştü. 35. günde reglim başladı. İnşallah küretaj işlemine gerek kalmaz

Inşallah gerek kalmaz canım. Sağ ol bilgi paylaşımın için.

Merhabalar arkadaslar
Perşembe 00:05 ucagi ile kiev e gideceğiz
Pegasus tan uçuşunuz iptal olabilir diye bi arama geldi. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Iptal edip yeni bilet almali miyiz?
Bilgisi olan varsa yaza bilir mi?
Yarın sabah 6 da bizim uçak daha önce de ön görüşmeye gittim hiç böyle birşey duymadım da yaşamadım da nedenini sordunuz mu ?İptal ederseniz bilet yanmaz mı yani onların bence değiştirmesi lazım

Allah yardımcın olsunnn Rabbim tez zamanda bu acını unutturacak bir evlat versinnn sana inşşş

Bizde on görüşmeye gitmiştik,sorun olmamisti ama
Netlestirmeye çalışıyoruz,inşallah sorun olmaz

Bu arada böyle üzüntülü haberler alınca hic güzel birsey yazmak gelmiyor içimden. Hep istiyorum ki burada güzel şeyler yazılsın. Nes ve arzu arkadaşımızın mutsuz haberleri cok canımı sıktı.
Size de umut olur belki kendi durumumu paylaşayım utanarak.... 15 yumurta toplandı dün. 12 si olgun cikti ve işleme alındı. Bugun aradılar 12si de dollenmis cok şükür. Simdi sıra 5. Güne kaçı nasil gidecek.... dualarınızı eksik etmeyin güçlü arkadaşlarım...

Canım kardeşin aynısını yaşadım,atamadım artık kürtaj yaptılar
Biz güçlüğüz bunada dayanıcaz
Eğer atamazsan kürtajı vakumla yaptırt
Ama inşallah atarsın

Kızlar merhaba, dün hcg vermiştim, cevabı çıktı bugün . 0.1 doktor ilaçları durdurmamı söyledi
Malesef negativ hiç tutunma bile olmamış
İlaçların altından adetin geliyormuş
İlaçları burak rahat adet ol
Çok geçmiş olsun
Bildiğim kadarıyla eşinde sorun var
Acaba ikna etsen sperm donasyonuna

Merhabalar arkadaslar
Perşembe 00:05 ucagi ile kiev e gideceğiz
Pegasus tan uçuşunuz iptal olabilir diye bi arama geldi. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Iptal edip yeni bilet almali miyiz?
Bilgisi olan varsa yaza bilir mi?
Deniz canım arkadaşım bir bu eksikti
Acaba iptal edib thy ile uçsan

Canim benim cok gecmis olsun kurban oldugum rabbim yüzünü güldürsün canim cok üzüldüm yaa

Sen kendini üzme kuzum
Hayat bu her türlü şeyler yaşıyoruz
Allah beterinden korusun
Smyrnam başlangıç şahane
İnşallah 5 güne 4-5 blastokistin olur ve ikisi içinde büğür ve annelerinin bal böreği olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…