Can Zaza, iki gündür hastanede yatıyorum. Ilacla deniyoruz ama hala atamadım, dün iki ilaç vajinadan iki ilaç oral verildi. Bugun de aynısı olacak. Bugün de atamazsam kürtaj düşünüyor doktor.Canım nes hep aklımdasın
İlaçlamı düşürdün?
Yoksa kürtaj?
Canım çok geçmiş olsun rabbim sana güç versinCan Zaza, iki gündür hastanede yatıyorum. Ilacla deniyoruz ama hala atamadım, dün iki ilaç vajinadan iki ilaç oral verildi. Bugun de aynısı olacak. Bugün de atamazsam kürtaj düşünüyor doktor.
Nes Allah sabır versin kardeşim öyle zor ki bu ölesiye istediğin birşey ve şimdi resmen kurtulmaya çalışıyoruz. Ben bir ay önce düşük yaptım daha öncede çok fazla düşüğüm oldu. Tecrübem şu oldu benim vücut kalp atımı durduysa yada kalbi atması gereken haftada atmadı ise 2. haftadan sonra vücut kendi atıyor. Bana da ilaç verelim kürtaj yapalım diye ısrar ettiler düşünücem dedim 2-3 gün sonrasında lekelenmelerim başladı ve 1 hafta içinde kendiliğinden düştü. 35. günde reglim başladı. İnşallah küretaj işlemine gerek kalmazCan Zaza, iki gündür hastanede yatıyorum. Ilacla deniyoruz ama hala atamadım, dün iki ilaç vajinadan iki ilaç oral verildi. Bugun de aynısı olacak. Bugün de atamazsam kürtaj düşünüyor doktor.
Inşallah gerek kalmaz canım. Sağ ol bilgi paylaşımın için.Nes Allah sabır versin kardeşim öyle zor ki bu ölesiye istediğin birşey ve şimdi resmen kurtulmaya çalışıyoruz. Ben bir ay önce düşük yaptım daha öncede çok fazla düşüğüm oldu. Tecrübem şu oldu benim vücut kalp atımı durduysa yada kalbi atması gereken haftada atmadı ise 2. haftadan sonra vücut kendi atıyor. Bana da ilaç verelim kürtaj yapalım diye ısrar ettiler düşünücem dedim 2-3 gün sonrasında lekelenmelerim başladı ve 1 hafta içinde kendiliğinden düştü. 35. günde reglim başladı. İnşallah küretaj işlemine gerek kalmaz
Yarın sabah 6 da bizim uçak daha önce de ön görüşmeye gittim hiç böyle birşey duymadım da yaşamadım daMerhabalar arkadaslar
Perşembe 00:05 ucagi ile kiev e gideceğiz
Pegasus tan uçuşunuz iptal olabilir diye bi arama geldi. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Iptal edip yeni bilet almali miyiz?
Bilgisi olan varsa yaza bilir mi?
Allah yardımcın olsunnnCan Zaza, iki gündür hastanede yatıyorum. Ilacla deniyoruz ama hala atamadım, dün iki ilaç vajinadan iki ilaç oral verildi. Bugun de aynısı olacak. Bugün de atamazsam kürtaj düşünüyor doktor.
Inşallah canım. Hepimiz için bu dua kabul olsun.Allah yardımcın olsunnnRabbim tez zamanda bu acını unutturacak bir evlat versinnn sana inşşş
Bizde on görüşmeye gitmiştik,sorun olmamisti amaYarın sabah 6 da bizim uçak daha önce de ön görüşmeye gittim hiç böyle birşey duymadım da yaşamadım danedenini sordunuz mu ?İptal ederseniz bilet yanmaz mı yani onların bence değiştirmesi lazım
Canım kardeşin aynısını yaşadım,atamadım artık kürtaj yaptılarCan Zaza, iki gündür hastanede yatıyorum. Ilacla deniyoruz ama hala atamadım, dün iki ilaç vajinadan iki ilaç oral verildi. Bugun de aynısı olacak. Bugün de atamazsam kürtaj düşünüyor doktor.
Canim benim iyiyim bugun hastanedeyim doktor kontrolum vardi 13.00 da doktor yok daha bekliyorum
Malesef negativ hiç tutunma bile olmamışKızlar merhaba, dün hcg vermiştim, cevabı çıktı bugün . 0.1 doktor ilaçları durdurmamı söyledi
kızz benim kocam vet. hekim
bide dio ki adam ;danaya bukdr kalin igne olurdedim saol yaa,gene cok tatlısın
yoksa asla yaptirmam,kendim yaparim
Deniz canım arkadaşım bir bu eksiktiMerhabalar arkadaslar
Perşembe 00:05 ucagi ile kiev e gideceğiz
Pegasus tan uçuşunuz iptal olabilir diye bi arama geldi. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Iptal edip yeni bilet almali miyiz?
Bilgisi olan varsa yaza bilir mi?
Canim benim cok gecmis olsun kurban oldugum rabbim yüzünü güldürsün canim cok üzüldüm yaaCan Zaza, iki gündür hastanede yatıyorum. Ilacla deniyoruz ama hala atamadım, dün iki ilaç vajinadan iki ilaç oral verildi. Bugun de aynısı olacak. Bugün de atamazsam kürtaj düşünüyor doktor.
En kisa zamanda rabbim acini unuttursun insallah cok üzüldüm yaaaInşallah canım. Hepimiz için bu dua kabul olsun.
Sen kendini üzme kuzumBu arada böyle üzüntülü haberler alınca hic güzel birsey yazmak gelmiyor içimden. Hep istiyorum ki burada güzel şeyler yazılsın. Nes ve arzu arkadaşımızın mutsuz haberleri cok canımı sıktı.
Size de umut olur belki kendi durumumu paylaşayım utanarak.... 15 yumurta toplandı dün. 12 si olgun cikti ve işleme alındı. Bugun aradılar 12si de dollenmis cok şükür. Simdi sıra 5. Güne kaçı nasil gidecek.... dualarınızı eksik etmeyin güçlü arkadaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?