Merhaba kizlar ben de bugun doktugum gozyasinin haddi hesabi yok diyebilirim...5.gun embriyosu istedim biliyorsunuz.2 aydir hastanelere git gel derken gecen hafta esim gidip sperm verdi batuma paranin yarisini odedikten sonra fresh yumurta olmadigini soyledi doktor ve buyuk bir hayal kirikligi.Ustune ustunluk israrla 3.gun emb.koymak istedigini soylese de hem dondurulmus hem de 3.gun embr.kabul edemem dedim neyse carsamba transfer olacakti 5.gun embr.3.gun aradim durumu sormaya 4 embr.var demesinler mi dedim cok az degil mi 5.gune ne kalacak ?Onu bilemeyiz demesinler mi !Ama dedim siz 5.gun 2 tane embry. koyacaktiniz ne demek bu 4 embriyo 5.gune kac tane kalir dedim orasini bilemeyiz dedi doktor da labaravurdaki doktor da ! BEN SOK TABI...Bugun 4.gun sabah aradilar 4 tane duruyor ama 5.gune ne olur bilemeyiz isterseniz cikin gelin.1 tane de kalabikir hic cikmaya da bilir

Aglaya aglaya icim cikti ...hic kalmayabilir ihtimali var 14 saatlik yola geleceğiz dunya ilac hormon aldim sperme git gel dunya ucak parasi verdik ne demek ya elimiz bos kalirsa dedik bu sans isi dediler paranin yarisi da verilmis.Esim iptal edelim demis kişa geliriz demis e kışın da yasaklar cikacak ne yapacagiz biz doktor bir daha geri donup aramadi bile .Belki islemi de sonlandirmistirlar...Hic bilginiz yok...Yarin 5.gun...Ve biz oradan cok uzaktayiz ...Hic bir islem yapmadik gitmek.icin...Ilaclari da biraktim....o kadar uzgunum ki anlatamam...