• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duruball Duruball @Deniz5506 A anneadayi1974 ve @Zumrom ne yaptınız canlarım kimini yolda kiminizin son bir iki günü güzel haberler verin bize.Andre bugün 46 giriş hazırlamış 23 çift eder bu.yaz ayları gebelik ayları olacak inş.seneye yaza birçoğumuz bebekli girelim.Allahım isteyen tedavi olan ,tedaviye başlayacak olan herkese kolaylıklar versin , bebişler versin inş
Bizde hazırlıklar tamam 12 si sabah uçuyoruz inşallah 🙏 Allah hepimize hayırlı haberler nasip etsin 🙏💕

İlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşş🙏🙏yarın negatif pcr ı da aldım mı bir ohh çekicemm👍Dualarınız bizimle olsun canlar❤️❤️❤️Rabbim hepimizin muradını versinnn hepimizin kucaklarını doldursunn inşşş🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Haydi Durubalım austos açılışını Bismillehle yap
Kendinede ve senden sonra gelenlerede uğurlu ol kuzum❤️🤲💋

Haydi Durubalım austos açılışını Bismillehle yap
Kendinede ve senden sonra gelenlerede uğurlu ol kuzum❤️🤲💋
Caannn zazam ne güzel yazmışsınn🙏🙏❤️❤️❤️innnşallahh Hepimize uğurlu helsin tedavimizxz🥰🥰🥰Sen de ay bitmeden tedavine başlıycaksınn inşş🙏🙏🙏Ağustos ayı en sevdiğimiz ay olsunn🥰🥰🥰

İlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşş🙏🙏yarın negatif pcr ı da aldım mı bir ohh çekicemm👍Dualarınız bizimle olsun canlar❤️❤️❤️Rabbim hepimizin muradını versinnn hepimizin kucaklarını doldursunn inşşş🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Canım senin çift aşı olmamış mıydın neden pcr alıyorsun

Aminnn cnm benim Rabbim yolunuzu acik etsin insallahh 😍😍 hayirlisiyla al yavrunu dön insallah🐣🐣🙏🙏

Herkese günaydın. Biz Kıbrısa geldik. Birazdan merkeze gideceğiz. Bugun yumurta toplama günü. Cumartesi nasipse transfer. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. 🤲🤲🤲🤲
☺️☺️ Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm, Rabbimin izniyle insallah hersey güzel olacak

Back