• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seyahat sigortasının parası o canım evet unutulmazsa iyi olur.havaalanında THY danışmandan alabilirsiniz sanırım.şansınızı bir deneyin orda.adamlar İngilizce bilmiyor ve anlamıyor.bizde rusça bilmiyoz o yüzden çıktı alırsan daha sağlıklı olur.
Tamam canım sagol 🥰

Amiiinnnnnn :dua:
Andrey istediğin zaman gel dedi görüşmeye ama hiç bir detay vermedi. Sorularım havada kaldı sanırım bizim kızçeler çok meşgul ediyor :KK53:
Sen onu bekleme sorularını yaz o akşamları dönüş yapıyor adam ünlü ulaşmak ne mümkün 🤣ama mutlaka dönüş yapıyor çok kibar birisi sorularınızı cevapsız bırakmaz

canım perryy diyorum sana; sen bana ayarla görüsme zamanını,bosver regli zamanini falan😂
korkudan ayaklarım geri geri gitmiyor da değil ne yalan söyliim 1 ay beklesemmi acaba , eşimde benden fazla heyecan yaptı off ne zor karar bu

İ

e ben bu gün ikinci aslında dördüncü dozu oldum.2 sinovac 2 biontech 26 sı transfer bişey olmaz inş
Bana söylediği ;Herhangi bir bulgu yok ama ne olur ne olmaz dedi bende ok dedim 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Zaten 3. Faz tamamlanmamış aşı hertürlü ne olur kimse bilmiyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Bişey olmaz inşş

canlarım benimde bugün ultrasonum vardı endometrium 4,3 çıktı. andrey elenaya sordu ve ilacımı bir tane arttırdı umarım transfere kadar istenen kalınlığa gelir. bende nasipse cuma gece 02 de oradayım.güzel günler bizi bekliyordur inşallah. iş yoğunluğumdan herkese ayrı ayrı cevap yazamıyorum ama hepinizin üzüntülerini ve sevinçlerini de canı yürekten paylaşıyorum. bu sayfadaki herkes bir gün anne olacak bunu hiç kimse aklından çıkarmasın.

Çok teşekkür ederim canım aşı kartı ile giriş devam ediyor seyahat sigortasını da yaptırdık andrey de ülkeye giriş belgesini yolladı ama biz bunların çıktısını almadık telden göstermeyi düşünüyoruz olur mu öyle bide bişey daha sormak istiyorum Zaza bahsetmişti andreye bir ödeme yapılıyordu unutmayalım diye o neydi bana andrey bahsetmedi de varsa unutmayayım
Orda hatırlatır 😂
Sağlık sığortasına adam cebinden 400 grivni ödeme yapıyor
Canım yarın çıktıları çıkar elinde olsun

canlarım benimde bugün ultrasonum vardı endometrium 4,3 çıktı. andrey elenaya sordu ve ilacımı bir tane arttırdı umarım transfere kadar istenen kalınlığa gelir. bende nasipse cuma gece 02 de oradayım.güzel günler bizi bekliyordur inşallah. iş yoğunluğumdan herkese ayrı ayrı cevap yazamıyorum ama hepinizin üzüntülerini ve sevinçlerini de canı yürekten paylaşıyorum. bu sayfadaki herkes bir gün anne olacak bunu hiç kimse aklından çıkarmasın.
Zumron seninde tedavin hayırlı olsun
Evlat hasreti bitsin bu tedavinde inşallah
Estrofemi kaç gündür alıyorsun

Amiiinnnnnn :dua:
Andrey istediğin zaman gel dedi görüşmeye ama hiç bir detay vermedi. Sorularım havada kaldı sanırım bizim kızçeler çok meşgul ediyor :KK53:
Canım adetinin 15. Gününe denk gelecek şekilde ayarla ilk gidişini gerisi onlarda 👍

korkudan ayaklarım geri geri gitmiyor da değil ne yalan söyliim 1 ay beklesemmi acaba , eşimde benden fazla heyecan yaptı off ne zor karar bu
Hiç korkma hepimiz benzerini yaşıyoruz ilk gittiğinde gerçekten her tarafını umut kaplıyor sonra önceki tedavilerine pişman oluyorsun keşke burayı daha önce bilseydim diyorsun sonra tedavi başlayınca gün sayıyorsun .bunlar bizim tatlı telaşlarımız

İlk giden benim sanırım canımm hazırlıklar tamam 11/08 öğlen 12 de ordayımm inşşş🙏🙏yarın negatif pcr ı da aldım mı bir ohh çekicemm👍Dualarınız bizimle olsun canlar❤️❤️❤️Rabbim hepimizin muradını versinnn hepimizin kucaklarını doldursunn inşşş🙏🙏🙏🙏🙏🙏

canım benım guzel haberlerle gel insallah
rabbim yanınızda olsun

Biz onu kendimiz yaptık canım bize ülkeye giriş belgesi yolladı bi tek ona ödeme var mı
Canım vallah benim bildiğim Andrey evraklar gönderiyordu ve o evrakların birinde ödemede vardı
Onu Andrey cebinden veriyordu ve bizde onu kievde Andreye iade ediyorduk
400 grivni 60-70 tl civarı

merhaba arkadaşlar ne olur beni yanlış anlamadan tecrubelerinize sıgınarak soruyorum
burda inanılmaz bilgili arkadaşlarım var kımıyle ozelden de mesajlaşmıstım ve gercekten buyuk özverıyle cavplıyorlar allah razı olsun
ben işte oldugum ıcın ve cok sınırlı zamanlarım oldugu ıcın tum sayfaları okumadan bır bılgı almak ıstıyorum;

ülkemizde mesela sma lı bebekler var anne ve babasında olan gen eksikliğinden mesela bu durumu donasyonda yasama ihtimalimiz olup olmadıgını nasıl öğrenebiliyoruz?
veya bu ısın yuzdesi denen bısey yok Allahım bılır tabıkı ama tutunma oranları nasıl sayfada ?
mesela gebelik devam ederken ıkılı uclu testlerde rabbım korusun down sendromlu veya başka bir saglık saorunu yasayan oldu mu acaba hiç?
covid iki dozu olarak gitsek tutunmasına engel olur mu bebegin
ya da bu saatten sonra alınan yumurtalar yuksek ıhtımalle ıkı dozuda olmus kadınlardan alınacak mesela bu aşıların o yumurtalara bı etkısı olur mu

benim bu endişelerimin sebebi turkıyede cok deneme yaptım ve tek bır sansım kaldı maddı ve manevi
o yuzden detaylı ogrenmeye calısıyorum
cunku 10 dan fazla tup bebek yaptım uc gebelık kaybım var eşimde cok yıprandı sevgımızde
as olan tabıkı allaha sıgınmak ısyan etmemek kabullenmek. ben ne kadar kabullensemde eşimden dolayı bazı kaygılarım var her ne kadar yuzume soylenmesede belkıde yanlış hıssıyattır allah bılır bır tek.

Canım vallah benim bildiğim Andrey evraklar gönderiyordu ve o evrakların birinde ödemede vardı
Onu Andrey cebinden veriyordu ve bizde onu kievde Andreye iade ediyorduk
400 grivni 60-70 tl civarı
Tamam canım aklımda olsun da unutmayayım teşekkür ederim

Back