• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar regl oldum enis beye haber verdim yarın 1. Gün sayılıyor salı muayene olursunuz.yarin ben ve hemşire ekibinden sizi arayacaklar dedi tahmini tarihleri sordum herşey yolunda olursa ben ve esimin geleceği tarihler ne zaman olur dedim bu konu için suanda tarih vermekdoğru değil dedi rahim durumu Donor un durumu önemli dedi peki siz tecrübeli arkadaşlarım bilirsiniz eğer herşey yolunda giderse hangi tarihler olur acaba çok heyecanliyim kesin birşey istemiyrm zaten tşkler sevgiler
Canim onlar tarih vermiyor su gun gelin demiyor enis bey 2 kere yasadim donore bagli deyip duruyorlar donorun yumurta gekisimine bagli haber verip sugun gelip deyip cagiriyolar takip et sor sureklu seni arayip hergun bilgi vermeleri lazim

merhaba arkadaşlar
ben kieve giden arkadaslardan fiyatla ilgili bilgi almak istiyorum bir arkadaşımız 4800 nolu sayfada paketler var yazmıstı ama doğru yere bakmadım galıba bulamadım.
acaba izlenilecek yollar süreç nasıl işliyor. nasıl hastane iletişime gecıyorum
orada turkçe konusabıldıgımız bırılerı var mı? ucretler nasıl ve nereye odenıyor
Canım aşağıda geçiş sayfasına bas ve sayfayı 5 bine yakına taşı
Nisan ilk görüşmeye gittim ve çok bilgi verdim bu sayfaya,hatta fotoraflar bile koydum
Sana özeldende yazdım❤️

Herkese günaydın. Biz Kıbrısa geldik. Birazdan merkeze gideceğiz. Bugun yumurta toplama günü. Cumartesi nasipse transfer. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. 🤲🤲🤲🤲
Allah yar ve yardımcın olsunnn🙏🙏İnnnnşallah bebeklerini de alıp geleceksinn 🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️

Hayırlı olsun inş bende regl oldum.bakalim haber bekliyorum siz kaçıncı gün gittiniz
Tesekkur ederim. Adetin 2. Günü ilaçlara başladım. 28 temmuz da. 4 ağustosta rahim kalınlığı ölçüldü. 9 ağustos sperm örneği vermeye geldik. Cumartesi ayin 14 unde nasipse transfer dendi

Panik yok , kız kardeşimin 2/3 haftaya yakın sürdü böyle kanamaları hatta ben bile içimden olmadı galiba düşer diye bile geçirdim Allah affetsin. 1 ay sonra doğumu var.
Allah korusun 🙏🏻♥️ Darısı sizin başınıza 🙏🏻 Bende bildiğiniz regl, bugün kırmızı geliyor, hem de çok. Doktorum kanama olunca progesteron fitili başka bir ilaçla değiştir demişti, o da çocuğun düşmesine engel olmak için,hem başka şeyler için de kullanıyormuç, regli düzene sokmak için mesela. Bir tane de ilaç yazdı, o da çok kan kaybetmeyi önlemek için, ama onu hamileler de kullanıyor

Allah korusun 🙏🏻♥️ Darısı sizin başınıza 🙏🏻 Bende bildiğiniz regl, bugün kırmızı geliyor, hem de çok. Doktorum kanama olunca progesteron fitili başka bir ilaçla değiştir demişti, o da çocuğun düşmesine engel olmak için,hem başka şeyler için de kullanıyormuç, regli düzene sokmak için mesela. Bir tane de ilaç yazdı, o da çok kan kaybetmeyi önlemek için, ama onu hamileler de kullanıyor
Arzu kan ver onun sonucuna göre ilaç artır
İnşallah pozitivdir
Eğer negativse boşu boşuna ilaç artırma

Arzu kan ver onun sonucuna göre ilaç artır
İnşallah pozitivdir
Eğer negativse boşu boşuna ilaç artırma
İnşallah 🙏🏻 Ama yani regl bu, tutunamadı bence,Sabah kan verdim ama sonuçu yarına çıkacak. Doktorum bana verdiği kağıtta da öyle yazmış, dün de ona sordum, aynı şeyi söyledi yine. Yani yarın daha doğru sonucu bilicez

Kızlar beni iş yerinde bi ark hamile tüp bebek tedavisi oldu bende yaptıricam dedim sizler ne dediniz tüp bebek bilgisi olan varmi neler oluyor ne anlattınız çok tşk ederim 💜
Tüp bebek aşamalarını hemen anlatayım.
1- Birden fazla merkeze giderek ön görüşmelere yaptım muayene oldum. Doktorların yaklaşımı , fiyat bilgisi benle alakalı bilgilerini , nasıl bir tedavi uygulayacaklarını anlattılar.
2- Tedavi ; adetin 2. (bunun içinde saat 15.00 / 16:00' dan sonrası 1. gün sayılmıyor bilgine ) günü için merkezden randevu alıyorsun. Kan tahlili ile E2 , FSH , progestron değerlerine sağ sol yumurtalıklarına antral folüküllerine bakıyorlar yeterli sayı ve rahimi uygun görürse hemen aynı gün yumurta geliştirici hormon ilaçlarına başlanıyor. Yumurtaların ilaçlara verdiği cevaplara göre doz ayarlanması yapılıyor 2-3 günde bir hatta hergün çağırdıkları bile oluyor. Gene kişisine göre değişiyor 7 ile 11 gün sürüyor bu hormon büyütücü ilaçlar. Yumurtalarının en büyüğü 19mm olduğunda bu sefer çatlamaması için bir ilaç daha ilave ediliyor 3-5 gün kullanan oluyor. En son çatlatma iğnesi var son ilacımız 36 saat sonra yumurta toplama oluyor. Anestezi altında yapılan bir işlem. Toplanan yumurta sayısına göre değişebilir benim çok sancım olmuştu 1 hafta boyunca ohss oldum sanmıştım hatta.
3- Yumurtaların toplandığı gün eşinin sperm örneği alınıyor ve döllendirme işlemi başlıyor. Ertesi gün Kaçı olgun çıkmış kaçı döllenmiş onun bilgisi veriliyor. Merkeze göre değişmekle birlikte hergün aradıkları da oluyor 1-3-5. gün aradıkları da.
4- Ben hiç transfer olmadım benim tecrübem buraya kadar :confused:

Back