• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 Temmuz adet oldum.. 26 Temmuz işlem oldu bizim... 31 Temmuz transfer
Benimde 9 ağustos u 1. Gün sayacaklar o zaman aynı olabilir tarihler ay farkıyla dimi hadi hayırlısı ins sizin de ins sağ saglim kucağınıza alırsınız herkese dua ediyorum bu yıl bereketli olacak ins

Kizlar regl oldum enis beye haber verdim yarın 1. Gün sayılıyor salı muayene olursunuz.yarin ben ve hemşire ekibinden sizi arayacaklar dedi tahmini tarihleri sordum herşey yolunda olursa ben ve esimin geleceği tarihler ne zaman olur dedim bu konu için suanda tarih vermekdoğru değil dedi rahim durumu Donor un durumu önemli dedi peki siz tecrübeli arkadaşlarım bilirsiniz eğer herşey yolunda giderse hangi tarihler olur acaba çok heyecanliyim kesin birşey istemiyrm zaten tşkler sevgiler
Mrb cnm bn kendime göre örnek wermek istedim blki sanada yakin olur adetimden 20 gun sonra transfer oldum bundan 5 gun önceside embriyo olusumunu bekleme süresi. Hersey gönlünce olsn🙏

Mrb cnm bn kendime göre örnek wermek istedim blki sanada yakin olur adetimden 20 gun sonra transfer oldum bundan 5 gun önceside embriyo olusumunu bekleme süresi. Hersey gönlünce olsn🙏
Çok tşk ederim ins hepiniz için bu ay sonuna doğru Ins bebiş benimle herşey yolunda giderse şimdiden çok heyecalandm

merhaba arkadaşlar
ben kieve giden arkadaslardan fiyatla ilgili bilgi almak istiyorum bir arkadaşımız 4800 nolu sayfada paketler var yazmıstı ama doğru yere bakmadım galıba bulamadım.
acaba izlenilecek yollar süreç nasıl işliyor. nasıl hastane iletişime gecıyorum
orada turkçe konusabıldıgımız bırılerı var mı? ucretler nasıl ve nereye odenıyor
Merhaba arkadaşım☺️Tekli İkili ve Garanti paket diye 3 adet paketi mevcut aklımda sadece 2 li nin fiyatı var herşeyi sevgili Andrey ‘den öğrenebilirsin 👍Senin benim kadar iyi türkçe konuşuyor ve seni çok güzel yönlendirecektir👍İlk etapta ön görüşmeye çağırıyorlar giderken meme ve rahim usg istiyorlar Ve ilk görüşmede ücretin bir kısmını istiyorlar 1000 eu yeterli biz ve bir çok arkadaş elden verdik kalanını da elden vericez 👍gitmeme hakkın var ama ben gitmeni tavsiye ediyorum hem tanışmak hem merkezi tanımak görmek içine sinmesi çok önemli ve dr la birebir konuşmak 🌸Biotex.com.tr adresinden andreye ulaşabilirsin

Saracoglunun menopoz kurunu uygulayin bence yapmadiysaniz, ari sutu bal polen, omega 3, vitamin D,E, fol takviyesi, badem, ceviz, avokado tuketimi zeytin yagi gibi şeyler tuketin. Gunde 40 dakika yuruyus. yapin. Inanin çok etkisi oluyor. Veren Allah . Yumurtanin olmasi onemli. Kalitesini arttira bilirsin. Allah yardimcin olsun canim. InsaAllah maddi manevi zorlanmadan hamilr kalirsin hayirlisiyla 🌹
Denemezmiyim neler denedim yumurta sayısı artsa da kalite yas ile uyumlu gitti.
Rabbim herkese hayırlısı ile hamile kalıp sağlık ile kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏🙏

Kızlar dünden beri kahverengi lekelenmem vardı, şimdi kırmızıya döndü, reglim başladı, galiba olamadı bu defa…
Panik yok , kız kardeşimin 2/3 haftaya yakın sürdü böyle kanamaları hatta ben bile içimden olmadı galiba düşer diye bile geçirdim Allah affetsin. 1 ay sonra doğumu var.

merhaba arkadaşlar
ben kieve giden arkadaslardan fiyatla ilgili bilgi almak istiyorum bir arkadaşımız 4800 nolu sayfada paketler var yazmıstı ama doğru yere bakmadım galıba bulamadım.
acaba izlenilecek yollar süreç nasıl işliyor. nasıl hastane iletişime gecıyorum
orada turkçe konusabıldıgımız bırılerı var mı? ucretler nasıl ve nereye odenıyor
Aramıza hoş geldin
İnşallah başarılı sonlansın tedavin

Herkese günaydın. Biz Kıbrısa geldik. Birazdan merkeze gideceğiz. Bugun yumurta toplama günü. Cumartesi nasipse transfer. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. 🤲🤲🤲🤲
Canım şans senden yana olsun
Güzel olucak her şey
Bizede bilgi ver❤️💋🤲

Back