İnşallah öyledir... Büyük beklintiler içine girmeyim diyorum ama gönül durmuyorYerleşmedir inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir... Büyük beklintiler içine girmeyim diyorum ama gönül durmuyorYerleşmedir inşallah
Asrafen kuzum yarın erken gebelik testi yap içini ferahlatİnşallah öyledir... Büyük beklintiler içine girmeyim diyorum ama gönül durmuyor![]()
Sanırım yapacağım.... Bugüne kadar test almamak için kendimi zor tuttum....Asrafen kuzum yarın erken gebelik testi yap içini ferahlat
Bende de 7.gün sayılıyor 5gün embriyosu olarak sayarsak, bende hala açık kahverengi olarak devam ediyorKızlar bugün 7.gün kahverengi bişeyler geldi... Çamaşıra değil... Fitil koyduğum için peçeteye... Varmıydı böyle gelen... Tırstım biraz![]()
Dilerim rabbimden yerlesme kanamasidir.26 temmuz opu olmuştu bende, 30 temmuz tranafer, yani gerçekten o kadarı hakkında bilgim yoktu, ilk sefer sonuçta,
Ve kızlar tuvalete gittiğimde pedimde açlk kahverengi leke vardı, peçeteyle sildiğimde bir şey gelmedi, bu yerleşme kanaması mı yoksa regl mi olmak üzereyim?
Canim insallah sonucun istedigin gibi cikar rabbim yar ve yardimcin olsunİnşallah öyledir... Büyük beklintiler içine girmeyim diyorum ama gönül durmuyor![]()
Amin, çok teşekkür ederimDilerim rabbimden yerlesme kanamasidir.![]()
Benim teyzemin kizi 22 yildir evli ve çocuğu olmadi. Eşinde spermde hiç ileri hareket yoktu. O yeni evlendiğinde tüp bebek gelişmemişdi bu kadar. Mikrotese falan. Yani cocuğunuz olmuycak denildi. Hatta eşi trenin onunde durdu filmlerdeki gibi kendini oldurmek için. Neyse gel zaman git zaman. Teyzemin kizi menopoza girdi. Şu an 44 yaşinda. Bir yildir adet gormuyor. Ama eşinin babasi vefat ederken resme aglayarak gidin doktora çoxuğunuz olsun demiş. Neyse bunlar doktora gittiler ama malesef kizda yumurta kalmamişdi. Doktor adet getirici ilaç yazdi adet geldi kanama oldu ama yumurta olmadi tabi. Ve onlar da donor 8 yumurtadan 4nu dollendirmeyi başardilar. 3 agustosda hamile olduğunu oğrendik. Kiz diyorki doktor hamilrsiniz derken ' eminim bana demiyor doktor. Benim o sozu duymam imkansiz' demisdi ağlayarak. Etrafdaki dengesizler durumu bilmiş ve aaaaa başkasinin yumurtasimiymissss dediler. Ilk once kendi yumurtasi oldugunu inandirdim ben de. O kiz en yakin benimle. Sebebi başkasinin yumurtasinin koyulmasinin sorun teşkil etmesi değil densizler yarin oburgun kizin çocuğu olunca senin çocuğun değil de derler. O yuzden kimse bilmeli değil. Kime ne yumruta sperm kimin. Agizlarini bi guzel kapattim. Kiz da duyduklarindam ağladi. Ben de dedimki o senin kaninla beslenecek. Senin yediklerinle., sonra sutunle. Nasil senin olmaz? Mikroskopik bir hucre sadece bir başlangic verir ama tüm süreç sende ilerliycek. Şu an aramizda sir. Keşke anlayişli çevremiz olsa da rahatca insanlar yaşadiklarini paylaşa bilseKızlar eşlerinize de çok yüklenmeyin kızmayın da . Dün yaşadığım olayı anlatayım size. Kontrol amaçlı 3 yıldır ara ara gittiğim bir kadın doğum doktoruna gittim. Spontan 5 düşük ve 3 genetikli tüp bebek geçmişimde var bunları da biliyor. 40 yıllık hekim nihayetinde. Ben çok yoruldum kendi yumurtam ile anne olabileceğimi artık düşünmüyorum. Donasyon konusunda ne düşünüyorsunuz dedim. Türkiye' de yapılmıyor dedi evet biliyorum dedim. " Ama o senin çocuğun olmuyor ki sen taşıyıcı anne oluyorsun " dedi. Bunu söyleyen 40 yıldır bu işi yapan kadın doğum doktoru. Okumuş adam sözde , anne olmak isteyen binlerce kadın kapısında kuyruk oluyor. Ben aştım bunları ama eşim yanımda olsaydı o cümleyi kurarken düşünebiliyor musunuz halimi ??
Maşallah Bebiş 2/3 aylık olmuştur bileBenim teyzemin kizi 22 yildir evli ve çocuğu olmadi. Eşinde spermde hiç ileri hareket yoktu. O yeni evlendiğinde tüp bebek gelişmemişdi bu kadar. Mikrotese falan. Yani cocuğunuz olmuycak denildi. Hatta eşi trenin onunde durdu filmlerdeki gibi kendini oldurmek için. Neyse gel zaman git zaman. Teyzemin kizi menopoza girdi. Şu an 44 yaşinda. Bir yildir adet gormuyor. Ama eşinin babasi vefat ederken resme aglayarak gidin doktora çoxuğunuz olsun demiş. Neyse bunlar doktora gittiler ama malesef kizda yumurta kalmamişdi. Doktor adet getirici ilaç yazdi adet geldi kanama oldu ama yumurta olmadi tabi. Ve onlar da donor 8 yumurtadan 4nu dollendirmeyi başardilar. 3 agustosda hamile olduğunu oğrendik. Kiz diyorki doktor hamilrsiniz derken ' eminim bana demiyor doktor. Benim o sozu duymam imkansiz' demisdi ağlayarak. Etrafdaki dengesizler durumu bilmiş ve aaaaa başkasinin yumurtasimiymissss dediler. Ilk once kendi yumurtasi oldugunu inandirdim ben de. O kiz en yakin benimle. Sebebi başkasinin yumurtasinin koyulmasinin sorun teşkil etmesi değil densizler yarin oburgun kizin çocuğu olunca senin çocuğun değil de derler. O yuzden kimse bilmeli değil. Kime ne yumruta sperm kimin. Agizlarini bi guzel kapattim. Kiz da duyduklarindam ağladi. Ben de dedimki o senin kaninla beslenecek. Senin yediklerinle., sonra sutunle. Nasil senin olmaz? Mikroskopik bir hucre sadece bir başlangic verir ama tüm süreç sende ilerliycek. Şu an aramizda sir. Keşke anlayişli çevremiz olsa da rahatca insanlar yaşadiklarini paylaşa bilse
Amin Allah herkese evlat sevinci nasib etsin. Sizde sorun nedir? Eski mesajlari okumadim. Neden oyle konuşmuş ki( ben ne olmaz olmaz diyenlerin hamile kaldiğini gordum.Maşallah Bebiş 2/3 aylık olmuştur bileAllah bağışlasın
Yaaa umrumda değil benim, doktorlar senin çocuğun olur derken bile girer okurdum buradaki kızların hikayelerini. O kadar eminim ki burdaki her hanım arkadaşımin gözleri nemleniyordur hamilelik doğum haberlerini aldığında ,
Hemen hemen tüm erkekler gibi eşimde çok inanıyordu bizim spontan , olmadı tüp bebekle olacağına gerçi bende inanıyordum ama olmuyor nasip.
Amma velakin okumuş kadınların halinden anlayan biri diye fikir sorduğum insanın böyle demesi birde eşimi zar zor ikna etmişken bu kadar densiz cümle sarfetmesi çok sinirimi bozdu. Adamın aklını karıştıracak. Neyseee sinirlenmeye gerek yok
Yaaa teyze kızı için nasıl sevindim maşallah maşallah güle güle büyütsün bebisini![]()
Amiiiinnnnn inşallahAmin Allah herkese evlat sevinci nasib etsin. Sizde sorun nedir? Eski mesajlari okumadim. Neden oyle konuşmuş ki( ben ne olmaz olmaz diyenlerin hamile kaldiğini gordum.
Saracoglunun menopoz kurunu uygulayin bence yapmadiysaniz, ari sutu bal polen, omega 3, vitamin D,E, fol takviyesi, badem, ceviz, avokado tuketimi zeytin yagi gibi şeyler tuketin. Gunde 40 dakika yuruyus. yapin. Inanin çok etkisi oluyor. Veren Allah . Yumurtanin olmasi onemli. Kalitesini arttira bilirsin. Allah yardimcin olsun canim. InsaAllah maddi manevi zorlanmadan hamilr kalirsin hayirlisiylaAmiiiinnnnn inşallah
Klasik yaştan mütevellit yumurta kalitesizliği Baska bir sorun sorun bulamadılar
Yarın kan verKızlar dünden beri kahverengi lekelenmem vardı, şimdi kırmızıya döndü, reglim başladı, galiba olamadı bu defa…
Tedavin hayırlı olsun kuzumKizlar regl oldum enis beye haber verdim yarın 1. Gün sayılıyor salı muayene olursunuz.yarin ben ve hemşire ekibinden sizi arayacaklar dedi tahmini tarihleri sordum herşey yolunda olursa ben ve esimin geleceği tarihler ne zaman olur dedim bu konu için suanda tarih vermekdoğru değil dedi rahim durumu Donor un durumu önemli dedi peki siz tecrübeli arkadaşlarım bilirsiniz eğer herşey yolunda giderse hangi tarihler olur acaba çok heyecanliyim kesin birşey istemiyrm zaten tşkler sevgiler
9 Temmuz adet oldum.. 26 Temmuz işlem oldu bizim... 31 Temmuz transferKizlar regl oldum enis beye haber verdim yarın 1. Gün sayılıyor salı muayene olursunuz.yarin ben ve hemşire ekibinden sizi arayacaklar dedi tahmini tarihleri sordum herşey yolunda olursa ben ve esimin geleceği tarihler ne zaman olur dedim bu konu için suanda tarih vermekdoğru değil dedi rahim durumu Donor un durumu önemli dedi peki siz tecrübeli arkadaşlarım bilirsiniz eğer herşey yolunda giderse hangi tarihler olur acaba çok heyecanliyim kesin birşey istemiyrm zaten tşkler sevgiler
Himm peki ben ne zaman giderim transfere Zazam canım iyi ki varsinTedavin hayırlı olsun kuzum
Ayın 19-20 sperm verilicek benim düşüncemle![]()