• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar iyi akşamlar, bende a kalite 1 tane taze transfer 4.gün embriyosunun transferinin 7.günüydü. Gece 5te 10 hassasiyyetli testte tek çizgi çıktı,şimdi 15 hassasiyyette yaptım,yine tek çıktı. Erken mi yoksa artık bir şey yok demek mi?
Stres yapmayın lütfen bekleyin sabah ilk idrarla deneyin geçe test yapılmaz ki

Canim bitki caylariniguvendigin cok iyibildigin tanidigin aktardan al benide gida muhendisi kuzenim var o uyardi bende cok tuketirdin biraktim onun anlattiklarindan sonra yesil cay icerim ben mesala onu bile tanidik bildik yerden alirim .internetteki bitki caylarina guvenme canim. Bir doktor bu yuzden hayatini kaybetti aman canim gozunu seveyim dikat et
Haklisin canim aslinda ben de korkarak yaklasirim burasi sertifikalı falan bir yer.Hatta bizzat esim gidip dukkanindan aldi.

Doğru, ama en kritik günlere geldik, dayanamıyorum yapmadan
Biraz sabır biraz dua içini ferah tut inşallah tutar siz yine gününde kandan baktırın cumartesi çalışıyor aslında klinikler onlar embriyo bölünmesini takip ediyor ve yavaşlama olur doğru sayıda bölünme olmazsa o zaman bekletmek istemiyorlar oysa bekletse belki 5. Güne bu embriyo yavaşlayıp doğru sayıda bölünme görmeyip 2.kalite olacaktı , Allah hayırlısını versin siz stres olmayın , hayırlısına dua edin bizde edicez , sağlıklı güzel haberler alalım inşallah 🙏

Merhaba sevgili yoldaşlar, ben çok şükür doğum yaptım ancak beklendiği gibi 26 temmuz da değil bizim yaramaz 1 gün daha dayanamadı ve 25 inde gelmeye karar verdi. Bize çok büyük bir heyecan yaşattı sağolsun miniğim. Suyum patladı ve apar topar hastaneye gittik bu yaramaz kakasını da yaptığı için acil ameliyata aldılar sezeryan oldum çünkü bebeğimiz dönmedi makat gelişiydi. Çok şükür bebeği küveze falan almadılar. Kakasını yaptığı için enfeksiyon kapabilşrmiş ve ciddi olarak tedavi görebilirmiş fakat doktorum mükemmel bir insan olduğu için hemen doğumu gerçekleştirdi ve bebişim hastalanma. Fakat ben de enfeksiyon çıktı ve ben hala tedavi görüyorum. Bin şükür evdeyiz ama hastanelik bir durumum yok. Fakat o kadar çok ağrı ateş ve halsizliğim var ki kendime gelemedim. Forumu bile okuyamıyorum anneliğe alışmaya çalışıyorum. Kızım dünya güzeli doktor doğum esnasında aynı babası dedi inanamadım. Ve gerçekten burnu ağzı ve göz yapısı şuan babaya çok benziyor surat şekli ten rengi ve değişmezse göz rengi bana benzemiş. Mucize gibi bir şey arkadaşlar. Rabbim hepinize bu şükrü yaşatsın. Gidecek olan arkadaşlar, hamile olanlar Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en kısa zamanda meleklerinize kavuşursunuz. Hepinizi çok öpüyorum. 😘 😘 😘
Ayyy maaaşalllah🧿🧿🥰Rabbim sağlıkla güzellikle huzurla büyütmeyi nasip etsin, size de en kısa zamanda şifa versin🙏🙏🙏 meleğinizle birlikte sağlıklı güzel bir ömrünüz olsun, meleğin de bahti şansı her daim açık olsun🙏🙏

Biraz sabır biraz dua içini ferah tut inşallah tutar siz yine gününde kandan baktırın cumartesi çalışıyor aslında klinikler onlar embriyo bölünmesini takip ediyor ve yavaşlama olur doğru sayıda bölünme olmazsa o zaman bekletmek istemiyorlar oysa bekletse belki 5. Güne bu embriyo yavaşlayıp doğru sayıda bölünme görmeyip 2.kalite olacaktı , Allah hayırlısını versin siz stres olmayın , hayırlısına dua edin bizde edicez , sağlıklı güzel haberler alalım inşallah 🙏
Doğru söylüyorsunuz, bu klinikte başıma başka olaylar da geldi. Artık olmazsa yeniden yaptırmaya çekiniyorum bile. İnşallah, çok teşekkür ederim gerçekten♥️ Sabah yine yaptım, erken gebelik, 10 hassasiyet, telefonda belli olmasa da ben görüyorum gibi, ama çook hafif belirgin. Yani 5.gün embriyosunun 7.günü sayılıyor. Ama bende 4.gün embriyosunun 8.günü, fark var mı bilemiyorum

Eklentiler

• FE7A5618-4C65-4FB1-B329-2E38E5586B16.jpeg
    FE7A5618-4C65-4FB1-B329-2E38E5586B16.jpeg
    28,1 KB · Görüntüleme: 98
Doğru söylüyorsunuz, bu klinikte başıma başka olaylar da geldi. Artık olmazsa yeniden yaptırmaya çekiniyorum bile. İnşallah, çok teşekkür ederim gerçekten♥️ Sabah yine yaptım, erken gebelik, 10 hassasiyet, telefonda belli olmasa da ben görüyorum gibi, ama çook hafif belirgin. Yani 5.gün embriyosunun 7.günü sayılıyor. Ama bende 4.gün embriyosunun 8.günü, fark var mı bilemiyorum
Günaydın , Bu tip test ilk kez gördüm ben ama eğer doğru yerde ise max yazısından önce orda silik bir çizgi var evet görülüyor , ama tabi fotodan net bişi söylemek de mümkün değil ,gölge gibi de duruyor çünkü , siz yine hayırlısına dua edin , sağlıklı olsun sağlıkla gelsin , tutacak inşallah üzülmeyin stres yapmayın lütfen 🙏

Günaydın , Bu tip test ilk kez gördüm ben ama eğer doğru yerde ise max yazısından önce orda silik bir çizgi var evet görülüyor , ama tabi fotodan net bişi söylemek de mümkün değil ,gölge gibi de duruyor çünkü , siz yine hayırlısına dua edin , sağlıklı olsun sağlıkla gelsin , tutacak inşallah üzülmeyin stres yapmayın lütfen 🙏
Yok ben işarelediğim yeri diyordum, ben orda görüyorum çünkü 😅 yanında attığım örnek, maalesef benimki değil daha. İnşallah 🙏🏻♥️

Eklentiler

• 3075EC0C-9597-4990-8732-4CA11828967D.jpeg
    3075EC0C-9597-4990-8732-4CA11828967D.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 93
  • 6E8B6BA0-EEE5-4468-A6F9-0FBADD9B55A5.jpeg
    6E8B6BA0-EEE5-4468-A6F9-0FBADD9B55A5.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 93
Kuzum bu oraların evi testidi
Max yazılan yerdede tümseklik var
Ben silik göremedim
Ama bukadar stres yapınca kan verse tam net bir şey bilmek olur

Canım Zirka ne kadar acele edersem edeyim yine iş olacağına varıyor. Hala elimde net bir tarih yok. 12 Ağustosta ultrason kontrolüm var. Sonra sanırım şu meşhur Zoladexin muadiliyle tanışacağım. her şey o gün belirlenecek inşallah
Amin canım inşallah hayırlısı ile bir an önce tedavine başlar bebişini kucağına alırsın

Yani eşinizin ve sizin hücreler
Beşinci güne gelemedilermi embriyolar
4 gün morulla oluyor
Genelde ya 3 gün yada 5 gün embriyosu transfer ederler
Evet kendi embriyomuz, yok 9 yumurta toplandı, 5 tanesi döllendi, transfer ederken 2 tane lider a var dendi, max 2 konulabildiği için bence. Diğer 3ü hakkında bir şey söylenilmedi. Tek transfer oldu, diğerlerini güya bakıp 1 gün sonra donduracaktılar, nasıl olduysa a kalite kalan ve diğerleri cc olmuş ve bize içi boş denildi ve bize sormadan çöpe atmışlar, yani 4 gün a kalute gelen embriyolar nasıl 1 güne cc olabiliyor ve içi boş olsaydı nasıl 4 gün a kalite oldular. Embriologa arayıp sorduğumda bana sizde sadece tek a vardı, siz karıştırmışsınız dedi, ama yemin ederim 2 tane dedi. Neyse diğerlerini kendileri için donor yapacaklarını düşünüyorum, çünkü herkeste a olamıyor maalesef

Evet kendi embriyomuz, yok 9 yumurta toplandı, 5 tanesi döllendi, transfer ederken 2 tane lider a var dendi, max 2 konulabildiği için bence. Diğer 3ü hakkında bir şey söylenilmedi. Tek transfer oldu, diğerlerini güya bakıp 1 gün sonra donduracaktılar, nasıl olduysa a kalite kalan ve diğerleri cc olmuş ve bize içi boş denildi ve bize sormadan çöpe atmışlar, yani 4 gün a kalute gelen embriyolar nasıl 1 güne cc olabiliyor ve içi boş olsaydı nasıl 4 gün a kalite oldular. Embriologa arayıp sorduğumda bana sizde sadece tek a vardı, siz karıştırmışsınız dedi, ama yemin ederim 2 tane dedi. Neyse diğerlerini kendileri için donor yapacaklarını düşünüyorum, çünkü herkeste a olamıyor maalesef
Arzu bak 4 günlük embriyonun kalitesi a olamaz bir yalnışlık var
Yumurta ilk gün alındıktan sonra döllenir
İkinci güne gidişatı söylenir ve bazen 2 günün embriyosu bile transfer edile bilir
3 güne artık 6-7-8 hücreli bir embriyo oluyor ve o zaman a harfi duyula bilir
4 günü embriyo morulaya döner ve a b harif duyamazsın
5 günün embriyosu artık blastokist olur
Grade değerlendirmede bu embriyoların hem rakamı olur hem çift harifleri
Mesela 5AA,3AB,4BC
Sizin embriyolog 4 günlük embriyoya nasıl a der anlamıyorum

Back