- 9 Şubat 2020
- 217
- 522
- 53
Çok güzel bir haber. Allah kucağına da almayı nasip etsin canım. Tebrikler.
çok sevindim hayırlı olsun darısı başımıza bu ay sonu benim inş
Amin kızlar, hepimizin güzel haberlerini alalım hep bu sayfalardan inşallahSuperrrrrr rabbim kucagina aldigin gunleri nasip etsin insallahh❤❤❤❤❤
Desicim bugün yaptımZazacigim bizim asi kartinda ,qr barkodu ,bizim isimler ve asi bilgileri ,tarihi var sadece …pasaport numaramiz,dogum tarihi gibi bilgiler yok o yuzden uymuyordu Ukrayna’nin istedigine ; biz de antigen testi de pcr testinden daha uygundu fiyat olarak onu da yapalim dedik ,forumdan Turkiyeden asi kartiyla giden ,azsekerli arkadasimiz var galiba belki her ulkenin ki farkli burada mesela pasaporta isletme diye bisey de yok
Ooohhh süper bir değer 10 gün için maşallahKizlarrr kan verdim bugün 10.gün değerim 549 ❤hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız için, hepinizi çok seviyorum ❤❤❤
Seninde gözün aydın kuzumkızlar merhaba bulantılardan fırsat olmadı yazamadım sizlere. bugün doktora gittim keseleri gördüm ikizmişkalp atışlarınıda duyduk ama daha çok minik oldukları için 3 hafta snra tekrr gideceğiz şimdlik bizde durumlar böyle
Süperrrrrrrkızlar merhaba bulantılardan fırsat olmadı yazamadım sizlere. bugün doktora gittim keseleri gördüm ikizmişkalp atışlarınıda duyduk ama daha çok minik oldukları için 3 hafta snra tekrr gideceğiz şimdlik bizde durumlar böyle
Insallah cnm Anca o zaman içim rahat şekilde sevinebilicem zatenOoohhh süper bir değer 10 gün için maşallah
12 gün binin üstü olucak
Gözün aydın kuzum
Rabbim rahat taşımak ve doğurmak nasip etsin
Gozun aydin, cok sukurÇok sağolun kızlar, inşallah perşembe günü de katlanmış bi şekilde değerim artar ,hepinize çok teşekkür ederim hep destek oldunuz❤perşembe değerim katlanmadan daha tam ikna olamayacağım heralde allahım bize kötü günlerimizi unutturup , bir an önce hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah
Aminn canim hepinizin basina insallah saglikli guzel evlatlar nasip etsin insallah rabbimSüperrrrrrrÇok sevindim... Darısı bizlerin de başına inşallah
Cok sagol zazacimm aminn en hayirli vakitte saglicakla gelsin yavrularinizSeninde gözün aydın kuzum
Darısı bize
Aminn melek teyzemzzz insallah darisi bekleyen tum guzel kadinlarimiza olsun insallahçok sevindim güzelim bebişlerin sağlıkla büyüsünler
Aminn insallah canim cok sagolCanım benim ne güzel haber böyle sağlıkla kucağına da alırsın inş
yaa çok güzel maşallah ne bereketli bir yıl olacak inş
Amiiin insallahyaa çok güzel maşallah ne bereketli bir yıl olacak inş
Yazdıklarını okurken duygulandım sevindimmm heyecanlandımmmmmkızlar merhaba bulantılardan fırsat olmadı yazamadım sizlere. bugün doktora gittim keseleri gördüm ikizmişkalp atışlarınıda duyduk ama daha çok minik oldukları için 3 hafta snra tekrr gideceğiz şimdlik bizde durumlar böyle
Yaradana kurban olurum benAminn melek teyzemzzz insallah darisi bekleyen tum guzel kadinlarimiza olsun insallah
Saglicakla kucagina almak da nasip olsun canim benim.Bize de dua etkızlar merhaba bulantılardan fırsat olmadı yazamadım sizlere. bugün doktora gittim keseleri gördüm ikizmişkalp atışlarınıda duyduk ama daha çok minik oldukları için 3 hafta snra tekrr gideceğiz şimdlik bizde durumlar böyle
Allah razi olsun canim en hayirli vakitte gonlundeki evlatlari en saglikli sekilde nasip etsin rabbim sanadaYazdıklarını okurken duygulandım sevindimmm heyecanlandımmmmmAyy ikiz olmalarına çok sevindimmm ben deli gibi ikiz istiyorumm da Darısı çok çok başına diye dua eder misin bana ayrıca Hani hamilesin ya kbl olsunn inşşş 3 hafta sonra gümbür gümbür gelir inşş sesleri sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağına alırsınn inşallah kuzucuklarını Çok çok amin ❤
Cookkk tatttyli ikiz rabbim sag saglim ikizleri kucagina almayi nasip etsin insallahhCok sagol zazacimm aminn en hayirli vakitte saglicakla gelsin yavrulariniz
Dikkat et canim kendinede bebislerinede bu bebek haberleri bana o kadar iyi geliyorki butun sıkıntımı derdimi unutuyorum vallahi. canim ayaklarini uzat keyfini cikar canimAllah razi olsun canim en hayirli vakitte gonlundeki evlatlari en saglikli sekilde nasip etsin rabbim sanada
Rabbim bizlerede nasip etsin insallahhhh hepimizeAminn insallah canim cok sagol
Asya mervem sende hamileliginin tadini cikar canim benim❤❤❤❤Insallah cnm Anca o zaman içim rahat şekilde sevinebilicem zatenher zaman destek oldun çok sağol zazam, rabbim senin yüzünü hep güldürsün ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?