Desicim bugün yaptım
Pasaport numarasınıda ekledim artık aşı kartım tamamdır

Kizlarrr kan verdim bugün 10.gün değerim 549 ❤ hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız için, hepinizi çok seviyorum ❤❤❤
Ooohhh süper bir değer 10 gün için maşallah
12 gün binin üstü olucak
Gözün aydın kuzum
Rabbim rahat taşımak ve doğurmak nasip etsin

Seninde gözün aydın kuzum
Darısı bize

Süperrrrrrr Çok sevindim... Darısı bizlerin de başına inşallah

Ooohhh süper bir değer 10 gün için maşallah
12 gün binin üstü olucak
Gözün aydın kuzum
Rabbim rahat taşımak ve doğurmak nasip etsin
Insallah cnm Anca o zaman içim rahat şekilde sevinebilicem zaten her zaman destek oldun çok sağol zazam, rabbim senin yüzünü hep güldürsün ❤

Gozun aydin, cok sukur

Yazdıklarını okurken duygulandım sevindimmm heyecanlandımmmmmAyy ikiz olmalarına çok sevindimmm ben deli gibi ikiz istiyorumm daDarısı çok çok başına diye dua eder misin bana ayrıca Hani hamilesin ya kbl olsunn inşşş 3 hafta sonra gümbür gümbür gelir inşş sesleri sağlıkla büyüsünler sağlıkla kucağına alırsınn inşallah kuzucuklarını Çok çok amin

Saglicakla kucagina almak da nasip olsun canim benim.Bize de dua et

Allah razi olsun canim en hayirli vakitte gonlundeki evlatlari en saglikli sekilde nasip etsin rabbim sanada

Allah razi olsun canim en hayirli vakitte gonlundeki evlatlari en saglikli sekilde nasip etsin rabbim sanada
Dikkat et canim kendinede bebislerinede bu bebek haberleri bana o kadar iyi geliyorki butun sıkıntımı derdimi unutuyorum vallahi. canim ayaklarini uzat keyfini cikar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…