• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canlarım bugün Andrey tedavi protokolünü gönderdi 13 üde oradayız 14 ünde yumurta toplama 19 ve 21 transfer 22 yada 23 dönüş hayırlısıyla . hayır dualarınızı benden esirgemeyin nolur.zirkacım listeye eklersin . hayırlısıyla nasip olursa ağustosta giden herkesle tanışma fırsatım olacak diye çok mutluyum. biletleri akşam kesinleştirecegiz
Beraberiz o zaman, çıkarma yapacaz kiev e♥️💙

Kizlarrr kan verdim bugün 10.gün değerim 549 ❤🙏🙏 hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız için, hepinizi çok seviyorum ❤❤❤
Tebrikler canım bu harika bir haber🥰🥰🥰 darısı kese ve kalp atışı Allah yar ve yardımcın olsun inşallah 🙏🥰

Canim 3.doz asidami olcaz sisteme baktim görünmüyorda hemen ciksada olsam ben asi icin gönüllüler listesindeydim ama maalesef sira gelmedi
İlk 2 dozunu sinovac olanlara açılacak sanırım 3. Doz sadece.. Sağlıkçıların ve yaşlıların tamamı sinovac oldu onun da koruyuculuğu düşüyor. Bu yüzden sinovac olanlara biontech açtılar. Rapel yapılır mı onu merak ediyorum. 1 doz biontech te koruyucu olmayacak çünkü 🤦🏻‍♀️

Pegasus’un web sitesinden aldım arkadaşlar Türkiye için Aşı kartı yeterli 👍

Eklentiler

• A566031D-8CEE-4AE6-8D2A-A340CBD685F1.jpeg
    A566031D-8CEE-4AE6-8D2A-A340CBD685F1.jpeg
    132,8 KB · Görüntüleme: 43
Kizlarrr kan verdim bugün 10.gün değerim 549 ❤🙏🙏 hepinize çok çok teşekkür ederim dualarınız için, hepinizi çok seviyorum ❤❤❤
canım tebrik ederim darısı kalp atışlarına inşallah :dua: :dua: sağlıkla kucağına aldığın günleri de duyarız asyacım inşallah :KK200::KK200: darısı bizlerin de başına inşallah

Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin 🧿🧿. Darısı tüm bekleyenlere inşallah 🤲🤲

Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🥰 Darısı hepimize inşallah

İlk 2 dozunu sinovac olanlara açılacak sanırım 3. Doz sadece.. Sağlıkçıların ve yaşlıların tamamı sinovac oldu onun da koruyuculuğu düşüyor. Bu yüzden sinovac olanlara biontech açtılar. Rapel yapılır mı onu merak ediyorum. 1 doz biontech te koruyucu olmayacak çünkü 🤦🏻‍♀️
Bende turkovac icin gonullu oldum 3.doz asoyi turkovac olucam insallah

kızlar merhaba bulantılardan fırsat olmadı yazamadım sizlere. bugün doktora gittim keseleri gördüm ikizmiş:KK9:kalp atışlarınıda duyduk ama daha çok minik oldukları için 3 hafta snra tekrr gideceğiz şimdlik bizde durumlar böyle

kızlar merhaba bulantılardan fırsat olmadı yazamadım sizlere. bugün doktora gittim keseleri gördüm ikizmiş:KK9:kalp atışlarınıda duyduk ama daha çok minik oldukları için 3 hafta snra tekrr gideceğiz şimdlik bizde durumlar böyle
Canım benim ne güzel haber böyle sağlıkla kucağına da alırsın inş 🥰☺️

Tebrikler canım bu harika bir haber🥰🥰🥰 darısı kese ve kalp atışı Allah yar ve yardımcın olsun inşallah 🙏🥰
Hayırlı olsun. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🥰 Darısı hepimize inşallah
Hayırlı olsun canım, Allah kucağına almayı da nasip etsin 🧿🧿. Darısı tüm bekleyenlere inşallah 🤲🤲
canım tebrik ederim darısı kalp atışlarına inşallah :dua: :dua: sağlıkla kucağına aldığın günleri de duyarız asyacım inşallah :KK200::KK200: darısı bizlerin de başına inşallah
Canımm tebrik ederimm🙏👏👏👏Sağlıkla büyüsün ve sağlıkla kucağına al inşallah 🙏🙏❤️
Kotu günlere ilac gibi geldi haberin. Gozun aydin canim. Allah kucağına almayı nasip etsin 😘😘😘
Çok sağolun kızlar, inşallah perşembe günü de katlanmış bi şekilde değerim artar ,hepinize çok teşekkür ederim hep destek oldunuz 🙏❤perşembe değerim katlanmadan daha tam ikna olamayacağım heralde 😊 allahım bize kötü günlerimizi unutturup , bir an önce hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

çok sevindim güzelim bebişlerin sağlıkla büyüsünler :KK200: :dua: :dua:

Back