Canim benim iyiki varsin gözümü açtın herzaman. Artik üzülmüyorum herseyde bir hayir var bu rabbimin bana bir isareti.herzaman arkamda oldugunu biliyorum❤❤❤❤❤❤

Öncelikle çok üzüldüm canım. Biz de Gynolife gidecez aslında. Bu durum beni de korkuymadi değil. İnşallah istediğguzelin sonucu alırsın tez zmanda . Sen gitmeden bildirildi mi donorun az yumurtası olduğu? Geri ödeme yapıyorlar mı bu durumda?

Aynen kuzum
Kızlar ben 2 sinovac 1biontech aşıları oldum
Aşı kartı olan yurt dışına çıkanlar pcr testi yaptırıyormu?

Biz iki asiliydik onceki hafta gittigimizde ama bulundugumuz ulkenin verdigi asi karti Ukrayna’nin yazdigi kriterlere uymadigindan biz antigen testi yaptirdik gitmeden , ikinci secenegi…. acikca yazmislardi gecersiz diye risk almak istemedik bizimkilerde isim ,asinin ismi ve tarihler yaziyordu sadece … orada da inince telefonunuza havaalaindaki free wi-fi dan kameranizi acip ortaya bir qr kodu koymuslar onu scan edip testinizi okliyorsunuz,odeme yapip Kiev havaalaninda test yapip cikti alip passport kontrolunde Verdik.Memur sadece kendi yaptiklari test ve sigorta policesine bakti acikcasi . Sigorta policesini de kendim ‘visitukrain ‘sayfasindan covid19 tedavisini de tikleyip aldim.

Kuzum anlamadım,aşıları olandamı pcr testi vericek?

Canim sen hic uzme kendini senin basina gelmez benim talihsizlik oldu maalesef sadece ayni durum ust uste gelince ben cok uzuldum bana az yumurta oldugu halde transfer edelim dediler istemedim geri odeme mecbur yapiyorlar canim .amin insallah alirim guzel sonuclar canim

Zirkacım, 4. Dozun düştü mü sisteme?
Bende 2 doz sinovac 1 doz biontech oldum 1 ay geçti son doz üzerinden. Transferden önce 4. Dozu da olmak istiyorum ama düşmedi sisteme 4. Doz
Canim 3.doz asidami olcaz sisteme baktim görünmüyorda hemen ciksada olsam ben asi icin gönüllüler listesindeydim ama maalesef sira gelmedi

canım hepimizin yolu açık olsun allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah seninde belki şimdi değil ama en yakın zamanda en iyisi olacak inşallah . hazır karar vermişken sende gel arkamızdan
Amiiiinnnn insallahhhh düşünmüyor deilim vallahii herseyimi bir baktirayim sifirdan neden olmasin vallahi

Canim bu kalan embriyo mu yoksa yumurta sayısi mi az olan? Kaç kere oldu bu durum? Embriyo transferi ücretini mi iade ediyorlar sadece?

Desi sen hangi ülkedesin ??

Zazacigim bizim asi kartinda ,qr barkodu ,bizim isimler ve asi bilgileri ,tarihi var sadece …pasaport numaramiz,dogum tarihi gibi bilgiler yok o yuzden uymuyordu Ukrayna’nin istedigine ; biz de antigen testi de pcr testinden daha uygundu fiyat olarak onu da yapalim dedik ,forumdan Turkiyeden asi kartiyla giden ,azsekerli arkadasimiz var galiba belki her ulkenin ki farkli burada mesela pasaporta isletme diye bisey de yok

Zirkacım, 4. Dozun düştü mü sisteme?
Bende 2 doz sinovac 1 doz biontech oldum 1 ay geçti son doz üzerinden. Transferden önce 4. Dozu da olmak istiyorum ama düşmedi sisteme 4. Doz
Canım benim sinovaclar sistemde tok o yüzden iki do biontech hakkım görünüyor

Avrupa’da yasiyorum .
Aslında asıl sorumu üstte cevaplamışsın :)) hangi aşıyı hangi ülke yaptı da kabul edilmedi diye düşünmüştüm. Velhasıl olay aşıdan ziyade bilgilerinin yazılı olmamasıymış.

Aslında asıl sorumu üstte cevaplamışsın :)) hangi aşıyı hangi ülke yaptı da kabul edilmedi diye düşünmüştüm. Velhasıl olay aşıdan ziyade bilgilerinin yazılı olmamasıymış.
cok buyuk kafa karisikligi yaratiyolar :) asiliyiz ama sadece ulkeye girdiginde karantinaya kalmamaya yariyor gibi , bilemiyorum ki pasapota isleme imkani varsa yardimci oluyor mu ?
bunlarla ugrasmaktan dr. randevumuza konsantre olamiyoruz:) giderken antigen, Ukrayna havaalinda test, ertesi gun donus icin nikolab da pcr sonra gelince 1 hafta icinde yine pcr .

sanki başka dertlerimiz yokmuş gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…