- 1 Nisan 2021
- 465
- 2.619
- 33
- 32
Ben yaptım ama çıkmıyor aşı kartında pasaport no gözükmüyor ama o önemli değil galiba çünkü pasaportsuz kimlikle giriş yapabiliyoruz ama aşı kartı şartDurubalım pasaporta işletince pasaport no çıkıyormu aşı kartında?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptım ama çıkmıyor aşı kartında pasaport no gözükmüyor ama o önemli değil galiba çünkü pasaportsuz kimlikle giriş yapabiliyoruz ama aşı kartı şartDurubalım pasaporta işletince pasaport no çıkıyormu aşı kartında?
O sigortayı özel sigortacıda mı yaptıracağız canımEvet andreye sorduk son aşının üzerinden 14 gün geçmesi gerek dedi sadeceVe covid sigortasını da sordum her ikimize de lazımmış yani aşı kartı olsa da muaf olunmuyormuş
Andrey yaptırıyor biz gidince parasını veriyoruz cnm covid seyahat sigortasıO sigortayı özel sigortacıda mı yaptıracağız canım
Ben yarın deneyimEvet canımm az önce yaptı eşim aşı kartında pasaport no çıktı![]()
Acele etme kuzumBu gidisle oyle olacak zaten canim
Bak işte bendede sadece kimlik no çıkıyorBen yaptım ama çıkmıyor aşı kartında pasaport no gözükmüyor ama o önemli değil galiba çünkü pasaportsuz kimlikle giriş yapabiliyoruz ama aşı kartı şart
Yok canim bu sefer acele etmiycem yavas yavas doktor buldumya en cok ona seviniyorum bu beni iyice inceler hazirlar evet ya bende cektirmeyi dusunuyorum canimAcele etme kuzum
İlk önce rahmin ne durumda ayın 10 bilelim
İnşallah bu gideceğin doktor sana daha dikkatli olur
Bir sene önce histeroskopi oldun ve kontrolu olmadı
Ben bile bu düşükte acaba hsg mi çektirsem düşünmüyor değilim
İlk denemesinde pozitiv olup evlatlarına kavuşanlar hariç olumsuz sonuç alanlar batıkca batıyor,nitekim bende bir zaman halil beyde boğuluyordumKibrisin cirki cikmis bunu kotulemek icin soylemiyorum kizlar sadece 1 hafta icinde yasadiklarim kitap olur vallahi. Kibrista pozitif olan arkadaslarimizda cok. onlari tenziye ederek ve tedavisi kibrista devam edenleri kirmadan söylüyorum. Tabiki benim basima gelenlerin baskasinin basina gelecek diye birsey yok .
Haklisin canim benim insallah bir doktor buldum herseyim bakilsin tekrardan herseyi sifirliycam tekrar
Amin canim insallah hersey duzelir bu sanssizligim gider vardir bundada bir hayirHakkınızda hayırlısı olsun... en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah![]()
Canım eşim iki doz biontech ben iki sinovac bir biontech ist a dönünce bir biontech daha olacamBoşu boşuna pcr testine 500 tl vermiyelim
Benim eşim 2 doz biontech oldu
Ben 2 doz sinovac 1 doz biontech
Kuzum ama lütfen üzülmek yok bu işteAmin canim insallah hersey duzelir bu sanssizligim gider vardir bundada bir hayir
Çok güzel olurdu ekip harika vallaAz önce Andreyi aradım akşam dönücek bana
Ay keşke benim donörü hazırlasaydılar örnek vermeye gidince bende size katılırdım![]()
Yok ben gitmedim andrey orada yaptırabiliyorsunuz dediAndrey yaptırıyor biz gidince parasını veriyoruz cnm covid seyahat sigortasısen ön görüşmeye gitmedin mi ?ön görüşmeye gittiğimizde yapılan sigorta
Maşallah cnm,Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
16 Ağustos mu beyzabende 16 sinda bakalim ne dicekler
ediyor canim.yeterki cift asi olsun biontch.işletmesende olur pasaporta aslinda cunku hep A4 ciktisina baktilarKuzum çıktıma baktım hep türkce ve tc yazıyor
Oasaport kayıdı göstermiyor
Bunu kiev havalimanı kabul ediyormu
Ohh bu çok iyi olduediyor canim.yeterki cift asi olsun biontch.işletmesende olur pasaporta aslinda cunku hep A4 ciktisina baktilar