• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kibrisin cirki cikmis bunu kotulemek icin soylemiyorum kizlar sadece 1 hafta icinde yasadiklarim kitap olur vallahi. Kibrista pozitif olan arkadaslarimizda cok. onlari tenziye ederek ve tedavisi kibrista devam edenleri kirmadan söylüyorum. Tabiki benim basima gelenlerin baskasinin basina gelecek diye birsey yok .

Bu gidisle oyle olacak zaten canim
Acele etme kuzum
İlk önce rahmin ne durumda ayın 10 bilelim
İnşallah bu gideceğin doktor sana daha dikkatli olur
Bir sene önce histeroskopi oldun ve kontrolu olmadı
Ben bile bu düşükte acaba hsg mi çektirsem düşünmüyor değilim

Acele etme kuzum
İlk önce rahmin ne durumda ayın 10 bilelim
İnşallah bu gideceğin doktor sana daha dikkatli olur
Bir sene önce histeroskopi oldun ve kontrolu olmadı
Ben bile bu düşükte acaba hsg mi çektirsem düşünmüyor değilim
Yok canim bu sefer acele etmiycem yavas yavas doktor buldumya en cok ona seviniyorum bu beni iyice inceler hazirlar evet ya bende cektirmeyi dusunuyorum canim

Kibrisin cirki cikmis bunu kotulemek icin soylemiyorum kizlar sadece 1 hafta icinde yasadiklarim kitap olur vallahi. Kibrista pozitif olan arkadaslarimizda cok. onlari tenziye ederek ve tedavisi kibrista devam edenleri kirmadan söylüyorum. Tabiki benim basima gelenlerin baskasinin basina gelecek diye birsey yok .
İlk denemesinde pozitiv olup evlatlarına kavuşanlar hariç olumsuz sonuç alanlar batıkca batıyor,nitekim bende bir zaman halil beyde boğuluyordum
Hee evet ücret ödediğim tedavilerde oldu,indirim yaptığıda,ücretsiz yaptığıda oldu
Ama inanın para harcamadan kalite göremezsiniz

Aynen E Eftalios 😘😘
illallah ettirdiler artiklk Pes yaaa Ben bunlari anlamiyorum gercekten doymuslar paraya baskada birsey demiyorum! kiewe git cnm görüs andrey ile , Allahim yakin zamanda yüzünü güldürsün canimm 🙏🙏🙏
Haklisin canim benim insallah bir doktor buldum herseyim bakilsin tekrardan herseyi sifirliycam tekrar

Amin canim insallah hersey duzelir bu sanssizligim gider vardir bundada bir hayir
Kuzum ama lütfen üzülmek yok bu işte
Baksana bana ve güç alsana benden
Seni çok iyi anlıyorum verilen sözlerin çöp olduğunu
Ancak kendine güveniceksin başka hiç kimseye
Ben hep arkanda olucam
İzin vermem batasın😂
Yanında olsaydım yemin ederim 10 austos seninle doktora giderdim
Ama takıldığın her konuda sana yardım edicem
Söz🥰

Back