Haksizligin krali yapildi canim hemde nasil ona ragmen susuyorum ben bin euromu yatirmis muhasebe-finans bölümü bende hay allah razi olsun diye mesaj attim enis beye oda bana biz kimseyi magdur durumda birakmayiz sizede en kisa zamanda tekrar donus yapacaz yazmisSen ilk önce 10 austos doktor randevunun sonucunu anlat
Sonra o boşu boşuna önceden senden koparılan 1000 euroyu geri iste gynolifeden
Sonra artık önüne bak
Hakikaten sana çok haksızlık yaptılar ve hala yapıyorlar
Görmüyor değilim
canlarım bugün Andrey tedavi protokolünü gönderdi 13 üde oradayız 14 ünde yumurta toplama 19 ve 21 transfer 22 yada 23 dönüş hayırlısıyla . hayır dualarınızı benden esirgemeyin nolur.zirkacım listeye eklersin . hayırlısıyla nasip olursa ağustosta giden herkesle tanışma fırsatım olacak diye çok mutluyum. biletleri akşam kesinleştirecegiz
Hakkınızda hayırlısı olsun... en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallahHaksizligin krali yapildi canim hemde nasil ona ragmen susuyorum ben bin euromu yatirmis muhasebe-finans bölümü bende hay allah razi olsun diye mesaj attim enis beye oda bana biz kimseyi magdur durumda birakmayiz sizede en kisa zamanda tekrar donus yapacaz yazmis
He valla ben 25 mayistan beri beklemedeyimİlk görüşmede sperme ve rahime bakılıyor
Kanlara bakılıyor
Sonra doktor karar veriyor tedavi protokolune
Bana ilaç verdi ve ilerleyen günlerde ultrason istedi
Bazı kızlarda daha erken başladı
Beyzanur hala tedavide,başlamadı
Canımm senin hikayeni bilmiyorum ama çok uzun ve yıpratıcı olduğunu tahmin edebiliyorumHe valla ben 25 mayistan beri beklemedeyiminsallah artik 16sinda hersey güzel olur kontrolde, eylül gibi olur dedi andrey transferi ama bakalim 16 sinda ne dicek elena
Yok canım aşı yaptıranlar pcr testi yaptırmadan nasıl girebilir diye anlatıyor arkadaşlarKizlar kiewe asi sartimi koyuldu ?
Insallaaah rabbim yuzune gulsun beyzaacimHe valla ben 25 mayistan beri beklemedeyiminsallah artik 16sinda hersey güzel olur kontrolde, eylül gibi olur dedi andrey transferi ama bakalim 16 sinda ne dicek elena
Kuzum çıktıma baktım hep türkce ve tc yazıyorhayateve sıgardan pasaport nosunu girdikten sonra baktim bi degisiklik yoknufus mud pasaport bolumundekilere sordum sistem uzerinden görünür dedi.ama biz giderkn herseyin ciktisini almistik elimize.o yuzden sistem uzerinden mi gorduler yoksa elimizdeki ciktidan mi baktilar bilemiyorum.asil havaalanindakiler bilir bunu ama o heyecanla sormak hic aklimuza gelmedi.o yuzden dedim ciktisida olsun elinizde mutlaka
Bin euronu geri iste bitir bu işiHaksizligin krali yapildi canim hemde nasil ona ragmen susuyorum ben bin euromu yatirmis muhasebe-finans bölümü bende hay allah razi olsun diye mesaj attim enis beye oda bana biz kimseyi magdur durumda birakmayiz sizede en kisa zamanda tekrar donus yapacaz yazmis
Kızlar transfer sonrası susmayın lütfenHadi bakalım seni orda B bir hayalim var arkadaşımla bekliyor olucaz ben 11 O 12 Sen 13 ikinizle de transferlerimiz çakışıyor Rabbim emeklerimizin karşılığını versin de bebeklerimizle beraber dönelim evimize innnnşallaaaaaah
Durubalım pasaporta işletince pasaport no çıkıyormu aşı kartında?Benim 2. Aşım yok andrey yaptırma demişti ama eşimin aşı kartı var pasaporta da işledikBu yeterli mi kieve girişte sorun yaşamayalım Girerken eşimi çıkarken de beni terletmişlerdi de
İşte beyza buda onların her kese aynı davranmadıklarına dair sübutHe valla ben 25 mayistan beri beklemedeyiminsallah artik 16sinda hersey güzel olur kontrolde, eylül gibi olur dedi andrey transferi ama bakalim 16 sinda ne dicek elena
Kız yokKizlar kiewe asi sartimi koyuldu ?
Evet canımm az önce yaptı eşim aşı kartında pasaport no çıktıDurubalım pasaporta işletince pasaport no çıkıyormu aşı kartında?
Evet andreye sorduk son aşının üzerinden 14 gün geçmesi gerek dedi sadeceKız yok
Sadece aşı pasaportu olana pcr testi yok
Bu gidisle oyle olacak zaten canimBin euronu geri iste bitir bu işi
Tabi canım sizler bize nasıl yardımcı olduysanız bizde belki başkalarına umut olur yol gösteririz inşKızlar transfer sonrası susmayın lütfen
İnşallah güzel haberinizle buralar bayram olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?