- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.053
- 548
- 50
Az önce Andreyi aradım akşam dönücek banaevet zirkacım seninle karşılasacağız vur patlasın çal oynasın kiev akşamları
Ay keşke benim donörü hazırlasaydılar örnek vermeye gidince bende size katılırdım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce Andreyi aradım akşam dönücek banaevet zirkacım seninle karşılasacağız vur patlasın çal oynasın kiev akşamları
canım hepimizin yolu açık olsun allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah seninde belki şimdi değil ama en yakın zamanda en iyisi olacak inşallah . hazır karar vermişken sende gel arkamızdanCok sevindim canim benim rabbim yuzunu guldursun yolunuz acik olsun inşallah ❤❤❤❤❤![]()
Ben bildiğim garanti paketinde 5 donör denemesi tanıtıyorlar ve hedef sizi anne etmekTeşekkür ederimandreye yazdık bakalım ne diyecek garanti paket şartları neler bilginiz var mı
![]()
ne kadar mutlu olurduk seninle orada denk gelebilsek. sana ne desem nasıl dua etsem bilmiyorum. senin sayende bu heyecanı yaşıyorum ben ve belkide burada onca kadın . sen olmasan hiçbirirmiz göz karartıp gidemezdik. öyle yüce gönüllüsün ki. o kadar çok bilgiyi bizimle hiç kocunmadan paylaşıp yol gösteriyorsun. düşsen bile acını göstermeyip yola devam sinyalleri bize gönderiyorsun ayağa kaldırıyorsun. allahım bunun mükafatını sana güzel evlatlarla göstersin inşallah. allahım ayağına taş deyirmesin canım zazamAz önce Andreyi aradım akşam dönücek bana
Ay keşke benim donörü hazırlasaydılar örnek vermeye gidince bende size katılırdım![]()
Kuzummm tabi ki olacak, fiziksel olarak olamasam tum kalbimle yaninda olup sana dua edecegimçok teşekkürler sadesutlum benim inşallah senin gibi benim de sonuç çok güzel olur. Herzaman aklımdasın nasılsın büyüyormu bizim yeğenler. Döndün mü almanyaya arada sırada bizi haberdar et kendinden
Biz de garanti paket diye Ilk gorusmeye gitmistik. Sartlar belli degil oraya gitmenizi istiyorlar ilk gorusme icin ve sizin+ esinizin sonuclarina gore garanti paket veriyor veya vermiyor.Teşekkür ederimandreye yazdık bakalım ne diyecek garanti paket şartları neler bilginiz var mı
![]()
Rahim filmimde sorun yoktu bir kaç ay önce çektim rahim duvarı kalınlığı falan gayet iyi demişti Prof eşimde test yaptı bir kaç ay önce onda da sorun yok çok iyi demişti doktor ama nasip ötesi de bakalım inşallah her şey iyi ilerler herkes içinBen bildiğim garanti paketinde 5 donör denemesi tanıtıyorlar ve hedef sizi anne etmek
Ama olmasa,parayı iade ediyorlar
Doktorlar eğer rahimden ve ya eşten emin olmasalar garanti paketini satmıyorlar
Anladım canım Sizi garanti pakete almadılar mı pekiBiz de garanti paket diye Ilk gorusmeye gitmistik. Sartlar belli degil oraya gitmenizi istiyorlar ilk gorusme icin ve sizin+ esinizin sonuclarina gore garanti paket veriyor veya vermiyor.
Sperm ve rahim in iyi durumda olmasi diyebiliriz. Ancak tam nelere baktiklarini soylemiyorlar. Sadece evet veya hayir.
5 kere deneme sansiniz var ve olmazsa para iadeli. onun haricinde diger hersey ayni; ilaclar ve reduksiyon dahil .
Insallah canim hepimiz en kisa zaman hayirlisiylaİnşallah hayırlı bir yere gidersin ve sorunsuz ilk denemende gebe kalırsın![]()
Benim endo inceligi var, kurtaj sonrasi yapisiklik uzerine histo yapildi. Yapisiklik kalmadi ama incelik baki:))Kuzum senin rahim içi sorun yok değilmi
Histeroskopi ve ya hsg yaptırdınmı?
İzmirli kız vardıya kievde tedavi gören,onun kıbrısta 2 negativi vardı,şimdi maşallah kiev tedavisinden gebe
Onunda rahim kalınlaşmıyordu
Elena prp ile,ozonla kadının endometriumunu 8 çıkardı
Şimdi maşallah sağlıkla gebeliği ilerliyor
Malesef paylaşmıyor
Ama keşke paylaşsaydı bazı kızlara faydası dokunurdu
Aldilar ama biz istemedik sonradan 2 ‘lipakete dondukAnladım canım Sizi garanti pakete almadılar mı peki
Çok duygulandım kuzumne kadar mutlu olurduk seninle orada denk gelebilsek. sana ne desem nasıl dua etsem bilmiyorum. senin sayende bu heyecanı yaşıyorum ben ve belkide burada onca kadın . sen olmasan hiçbirirmiz göz karartıp gidemezdik. öyle yüce gönüllüsün ki. o kadar çok bilgiyi bizimle hiç kocunmadan paylaşıp yol gösteriyorsun. düşsen bile acını göstermeyip yola devam sinyalleri bize gönderiyorsun ayağa kaldırıyorsun. allahım bunun mükafatını sana güzel evlatlarla göstersin inşallah. allahım ayağına taş deyirmesin canım zazam
Gerek kalmadı kiAnladım canım Sizi garanti pakete almadılar mı peki
Dayanamadım yerine cevap verdimAldilar ama biz istemedik sonradan 2 ‘lipakete donduk![]()
evet risk aldik zazam zor bir karar oldu bizim icinGerek kalmadı ki
Maşallah ilk tedavide ikizlere hamile sadesutlum
Darısı size
Ama bildiğim kadarıyla ikili paketi seçmiş arkadaşım
Amiiiiiinnnnnn canlarımBenim gibi bu Zaza yı böyle yüreğine basma isteği kocaman sarılma isteği olan kimler var acaba yaherşeye sıkılmadan cevap veriyor Cansın ya Allah bir dediğini iki etsin inşallah
![]()
evet cnm hayat eve sığardan işliyorsun pasaporta.ama asıl cıktısı olsun elinizde aşı kartının.Pasaportu hayat eve sığardanmı çıkartınız
Allah razı olsun cevabın için![]()
hayateve sıgardan pasaport nosunu girdikten sonra baktim bi degisiklik yokPasaporta nasıl işliyorsunuz ben e nabızdan pasaport numaramı girdim o kadar başka ne yapılıyor
İlk görüşmede sperme ve rahime bakılıyor
Kanlara bakılıyor
Sonra doktor karar veriyor tedavi protokolune
Bana ilaç verdi ve ilerleyen günlerde ultrason istedi
Bazı kızlarda daha erken başladı
Beyzanur hala tedavide,başlamadı