• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canlarım bugün Andrey tedavi protokolünü gönderdi 13 üde oradayız 14 ünde yumurta toplama 19 ve 21 transfer 22 yada 23 dönüş hayırlısıyla . hayır dualarınızı benden esirgemeyin nolur.zirkacım listeye eklersin . hayırlısıyla nasip olursa ağustosta giden herkesle tanışma fırsatım olacak diye çok mutluyum. biletleri akşam kesinleştirecegiz
Canimmm tüm kalbimle dualarimda olacaksin🙏 Su gibi gidip geleceksin❤️

Bu sefer bulunacak Allahin izniyle..
sen transfer icin estrofem
Baslamistin degil mi, birakinca kac gun icinde adet olmustun?
Bundan sonra acaba dondurulmus embriyo transferi mi olsa ?
Z Zaza74 sen progesteron kullanimi yapilsin demistin, benim daha oncede iptal olan transferlerimde progesteron hic verilmedi, neden verilmiyor?
İşte çok yalnış yapıyorlar
Doğal siklüste ilk estradiol üretilir ve sonra progesterona geçer
İşte bu durumda vicut şaşmaz

Ay amin kuzum inş hepimizin yüzü gülsün 🥰🥰 allah senden de razı olsun senin sayende Kiev tanıdık az biraz biliyorsun çok sıkıntılı bir süreç yaşadıktan sonra Kiev bana ilaç gibi geldi sonuç ne olursa olsun en azından şeffaflar herşeyi açıkça söylüyorlar bu benim çok hoşuma gidiyor bide herkese farklı uygulama burayı okuyunca acaba yanlış mi yaptım diyorum ama herkesin tedavisi ayrı sonu da iyi olur inş 😘🥰🥰
Ben 2016 seneden cebelleşiyorum biliyorsun
Bu 5 senede çok bilgilendim
Ama keşke ilk günden kieve gitseydim diyorum
Her kes kendi çapında olumsuz olunca araştırmaya geçti
Doktor ilave tractocile uyguluycam dedi
Embriyolojı dal embriyolar genetik testen çıkılıp sağlıklı olan konulucak dedi
Çok çok hoşuma gitti bu kadar önemsenmemi görünce
Ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar
Bunu artık gözümle görüyorum

İşte çok yalnış yapıyorlar
Doğal siklüste ilk estradiol üretilir ve sonra progesterona geçer
İşte bu durumda vicut şaşmaz
Bunu buggune kadar hicbir doktor demiyor, estrofemi kesince ostrojen dususe gecer sonra zaten adet olunur diyorlar.
senin bi paylasimini okumustum ordan aklimda kalmis. Tarlusali boyle bi durumda ne kadar kullanilir?

Ben 2016 seneden cebelleşiyorum biliyorsun
Bu 5 senede çok bilgilendim
Ama keşke ilk günden kieve gitseydim diyorum
Her kes kendi çapında olumsuz olunca araştırmaya geçti
Doktor ilave tractocile uyguluycam dedi
Embriyolojı dal embriyolar genetik testen çıkılıp sağlıklı olan konulucak dedi
Çok çok hoşuma gitti bu kadar önemsenmemi görünce
Ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar
Bunu artık gözümle görüyorum
Masallah ne zaman gidiyorsun kismetse valla bildigim tum dualari transfer gunu sana yollamak istiyorum🥰😘

Bunu buggune kadar hicbir doktor demiyor, estrofemi kesince ostrojen dususe gecer sonra zaten adet olunur diyorlar.
senin bi paylasimini okumustum ordan aklimda kalmis. Tarlusali boyle bi durumda ne kadar kullanilir?
Tabii senin sağlığını önemsemiyen doktor öyle der
Estrofemi burak,estradiol hızla düşer ve kanaman başlar
Ama unutma hormon dengesi denilen bir şey var
Biz sürekli tedavilerdeyiz
Ve eğer estrofemi burakıb progesteronsuz kamana geçirsen,bu hormon dengesizlikten neler olacağını söylemiyim
Allah korusun,rahim,meme,rahim ağzı kanserler
Bizim sağlık önemli
Tarlusalı 6 gün iç
Sabah,akşam
Estrofemide lap diye burakma
Giderek azalt

Tabii senin sağlığını önemsemiyen doktor öyle der
Estrofemi burak,estradiol hızla düşer ve kanaman başlar
Ama unutma hormon dengesi denilen bir şey var
Biz sürekli tedavilerdeyiz
Ve eğer estrofemi burakıb progesteronsuz kamana geçirsen,bu hormon dengesizlikten neler olacağını söylemiyim
Allah korusun,rahim,meme,rahim ağzı kanserler
Bizim sağlık önemli
Tarlusalı 6 gün iç
Sabah,akşam
Estrofemide lap diye burakma
Giderek azalt
Valla senin bilginden ve tecrubelerinden o kadar cok faydalaniyoruz ki saol, var ol.
Ben hep yuksek doz (8-10 adet)estrofem kullanip cat diye kesiliyordu. Dedigin gibi uzun vadede sorun yaratabilir.
Tarlusali kullanirken estrofem de kullanilir mi bu durumda? Yoksa once mesela estrofem azaltilip sonra mi tarlusal?

Valla senin bilginden ve tecrubelerinden o kadar cok faydalaniyoruz ki saol, var ol.
Ben hep yuksek doz (8-10 adet)estrofem kullanip cat diye kesiliyordu. Dedigin gibi uzun vadede sorun yaratabilir.
Tarlusali kullanirken estrofem de kullanilir mi bu durumda? Yoksa once mesela estrofem azaltilip sonra mi tarlusal?
Aynnı anda kullanılır
Mesela histeroskopi amelyatı sonrası estrofemi 4 tablete çıkarırdım,10 gün sonra estrafem 2 tablet ve sabah akşam duphaston 10 günde öyle
Sonra zaten ilaç bitiyor ve 5-7 gün içinde kanama başlar.ama hormon dengesi korunarak

Bi bakmisiz o gun gelmis🙏
Çok sağol canım
Adet siklüsüne baksak biz iki faz yaşıyoruz
İlk adet olunca estradiol artar,endometrium kalınlaşır.bunun adı folliküler fazı
Sonra yumurta çatlar lüteyin hormonu sayesinde ve progesteron artar,bu proliferasyon fazı
Sonra hem estrodiol hem progesteron düşüşe geçer ve kadın yeni adet görür
Ve öylece her şey yeniden başlar
Bir tek kadın gebe kalırsa estradiol ve progesteron artıkca artar😂

Aynnı anda kullanılır
Mesela histeroskopi amelyatı sonrası estrofemi 4 tablete çıkarırdım,10 gün sonra estrafem 2 tablet ve sabah akşam duphaston 10 günde öyle
Sonra zaten ilaç bitiyor ve 5-7 gün içinde kanama başlar.ama hormon dengesi korunarak
Duphaston ile tarlusalin farki var mi?
Okudugum biri 10 mg digeri 5 mg, ama tarlusal receteliymis ..

Herkesin tedavisi sonucu hayırlı olsun bu zor süreçte allahım hepinizin yardımcısı olsun biz de eşimle konuştuk ve Kiev kararı aldık sonunda Zaza özellikle senin tecrübelerin kararımızda etkili oldu canım 🥰ama benim eşim garanti paket olsun diyor bu konu da şu an kararsız kaldık

Çok sağol canım
Adet siklüsüne baksak biz iki faz yaşıyoruz
İlk adet olunca estradiol artar,endometrium kalınlaşır.bunun adı folliküler fazı
Sonra yumurta çatlar lüteyin hormonu sayesinde ve progesteron artar,bu proliferasyon fazı
Sonra hem estrodiol hem progesteron düşüşe geçer ve kadın yeni adet görür
Ve öylece her şey yeniden başlar
Bir tek kadın gebe kalırsa estradiol ve progesteron artıkca artar😂
Normal donguye gore doktorlar gitmiyor:))direk estrofem kes😬
Bir de bu tarlusal ve benzerleri(cyclo-trasequenves gibi) aslinda es deger hormon olmadigi icin etkisi olur mu?

canlarım bugün Andrey tedavi protokolünü gönderdi 13 üde oradayız 14 ünde yumurta toplama 19 ve 21 transfer 22 yada 23 dönüş hayırlısıyla . hayır dualarınızı benden esirgemeyin nolur.zirkacım listeye eklersin . hayırlısıyla nasip olursa ağustosta giden herkesle tanışma fırsatım olacak diye çok mutluyum. biletleri akşam kesinleştirecegiz
Tatlım çok sevindim fırsat bulur bulmaz düzeltme yapacağım seninlede karşılaşacağız oley süper

Herkesin tedavisi sonucu hayırlı olsun bu zor süreçte allahım hepinizin yardımcısı olsun biz de eşimle konuştuk ve Kiev kararı aldık sonunda Zaza özellikle senin tecrübelerin kararımızda etkili oldu canım 🥰ama benim eşim garanti paket olsun diyor bu konu da şu an kararsız kaldık
Kuzum seninde tedavin hayırlı olsun
Vallah ben yaşadıklarımı dile getiriyorum
Kararı siz vericeksiniz
Kıbrısta benim gibi cebelleşenler her kes artık kievde
Mutluyaşamda kieve gitti😂
Garanti paketine doktor onay vermese almıyorlar
Sen istersin bu konuyu Andreyle konuş

canim esimin aşı karti vardi,pasaporta islettik ayni zamanda ciktisini aldik elimize.ona pcr yapilmadi giriste de cikista da.ben tek aşılıydım ben yaptirmiştim pcr testi.2. dozuda oldum dönerdönmez,14 gun gecince islettim bende hemen pasaporta
Pasaporta nasıl işliyorsunuz ben e nabızdan pasaport numaramı girdim o kadar başka ne yapılıyor

Back