Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zirka bu konuyu öğrenirsen banada söylePasaporta nasıl işliyorsunuz ben e nabızdan pasaport numaramı girdim o kadar başka ne yapılıyor
Boşu boşuna pcr testine 500 tl vermiyelimPasaporta nasıl işliyorsunuz ben e nabızdan pasaport numaramı girdim o kadar başka ne yapılıyor
Tamam canım zaten önce ben gidecem herhalükarda sana söylerim canımZirka bu konuyu öğrenirsen banada söyle![]()
Benden de kucaklar dolusu sana, resmen aydinlanma yasiyorum sayende..Kuzum kalp öpücük sana![]()
Cok sevindim canim benim rabbim yuzunu guldursun yolunuz acik olsun inşallah ❤❤❤❤❤arkadaşlar o kadar heyecanlıyım ki kimseye cevap yazamadım biraz toparlayayım kendimi herkese cevap verecegim
Canim tedaviyi biraktigim gun ilaci kes dedi enis bey keser kesmez aksama adet oldum ben canim ve 3 gun yerlerde surunerek gecirdigim bir adet donemi yasadim agri kesicilerle serumlarla ayakta kaldim ve kesilmedi 10 gunu gecti daha sabah bitti ama ne agri anlatamam zazacim saolsun kizlar gözümü actilarBu sefer bulunacak Allahin izniyle..
sen transfer icin estrofem
Baslamistin degil mi, birakinca kac gun icinde adet olmustun?
Bundan sonra acaba dondurulmus embriyo transferi mi olsa ?
Z Zaza74 sen progesteron kullanimi yapilsin demistin, benim daha oncede iptal olan transferlerimde progesteron hic verilmedi, neden verilmiyor?
Doktorlar acaba neden 10 gun progesteronu vermeyi dusunmuyor!! Hadi yallah ne diye yaparlarBende vallahiiii
Bu gidisle bende gidecem esim ikna olursa islerini auarlarsa kibrisi kesicem kafami attiriyolar az kaldi yollarimizi ayiricam yakinda bir kac gundaha bekliyorum eger aramazlarsa ver elini kievvvvvKuzum seninde tedavin hayırlı olsun
Vallah ben yaşadıklarımı dile getiriyorum
Kararı siz vericeksiniz
Kıbrısta benim gibi cebelleşenler her kes artık kievde
Mutluyaşamda kieve gitti
Garanti paketine doktor onay vermese almıyorlar
Sen istersin bu konuyu Andreyle konuş
Ben de zaten senin paylasimlarindan okumustum zazanin dedigini.Canim tedaviyi biraktigim gun ilaci kes dedi enis bey keser kesmez aksama adet oldum ben canim ve 3 gun yerlerde surunerek gecirdigim bir adet donemi yasadim agri kesicilerle serumlarla ayakta kaldim ve kesilmedi 10 gunu gecti daha sabah bitti ama ne agri anlatamam zazacim saolsun kizlar gözümü actilar
Seni de kiev yolcusu yapacagizBu gidisle bende gidecem esim ikna olursa islerini auarlarsa kibrisi kesicem kafami attiriyolar az kaldi yollarimizi ayiricam yakinda bir kac gundaha bekliyorum eger aramazlarsa ver elini kievvvvv
Sen ilk önce 10 austos doktor randevunun sonucunu anlatBu gidisle bende gidecem esim ikna olursa islerini auarlarsa kibrisi kesicem kafami attiriyolar az kaldi yollarimizi ayiricam yakinda bir kac gundaha bekliyorum eger aramazlarsa ver elini kievvvvv
çok teşekkürler sadesutlum benim inşallah senin gibi benim de sonuç çok güzel olur. Herzaman aklımdasın nasılsın büyüyormu bizim yeğenler. Döndün mü almanyaya arada sırada bizi haberdar et kendindenCanimmm tüm kalbimle dualarimda olacaksinSu gibi gidip geleceksin
![]()
Olur mu ole sey tavsiyen icin tesekkur ederim bn kiev istiyorum ama esim pek sicak bakmiyor oraya o yuzden kibrista da arastirma yapiorumUmut karışmak gibi düşünme
1 yer kiev
2 yer british
Her zaman diyorum ve diyicem bir kıdemli olarak
Kıbrısta en kaliteli merkez British
Ama Kievde çok güvenilir yer
Yumurta güvenilir
Donör güvenilir
Doktor seni tam tedaviye alıyor
Hata transfer sonrası bile 12 haftaya kadar seni önemsiyorlar
Başarısız olunca araştırmalarını çok beğendim
Ayrıca tedavi içinde ilaç,otel,yeme içme,embrio glue,ivig ve arginin serum
Kalınlaşması zor olan endometriuma ozon
Ben bu kadar donanımlı bir yer görmemiştim
Kuzum senin rahim içi sorun yok değilmiBen de zaten senin paylasimlarindan okumustum zazanin dedigini.
Benim de iptal olan transferlerde kalinlasmayinca kes estrofemi diyorlardi.
Hic progesteron desteginden bahaetmiyorlar
evet zirkacım seninle karşılasacağız vur patlasın çal oynasın kiev akşamlarıTatlım çok sevindim fırsat bulur bulmaz düzeltme yapacağım seninlede karşılaşacağız oley süper
İnşallah hayırlı bir yere gidersin ve sorunsuz ilk denemende gebe kalırsınOlur mu ole sey tavsiyen icin tesekkur ederim bn kiev istiyorum ama esim pek sicak bakmiyor oraya o yuzden kibrista da arastirma yapiorum
Teşekkür ederimKuzum seninde tedavin hayırlı olsun
Vallah ben yaşadıklarımı dile getiriyorum
Kararı siz vericeksiniz
Kıbrısta benim gibi cebelleşenler her kes artık kievde
Mutluyaşamda kieve gitti
Garanti paketine doktor onay vermese almıyorlar
Sen istersin bu konuyu Andreyle konuş