• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen ilk önce 10 austos doktor randevunun sonucunu anlat
Sonra o boşu boşuna önceden senden koparılan 1000 euroyu geri iste gynolifeden
Sonra artık önüne bak
Hakikaten sana çok haksızlık yaptılar ve hala yapıyorlar
Görmüyor değilim
Haksizligin krali yapildi canim hemde nasil ona ragmen susuyorum ben bin euromu yatirmis muhasebe-finans bölümü bende hay allah razi olsun diye mesaj attim enis beye oda bana biz kimseyi magdur durumda birakmayiz sizede en kisa zamanda tekrar donus yapacaz yazmis

canlarım bugün Andrey tedavi protokolünü gönderdi 13 üde oradayız 14 ünde yumurta toplama 19 ve 21 transfer 22 yada 23 dönüş hayırlısıyla . hayır dualarınızı benden esirgemeyin nolur.zirkacım listeye eklersin . hayırlısıyla nasip olursa ağustosta giden herkesle tanışma fırsatım olacak diye çok mutluyum. biletleri akşam kesinleştirecegiz
👏👏👏👏👏Hadi bakalım seni orda B bir hayalim var arkadaşımla bekliyor olucaz 🥰🥰ben 11 O 12 Sen 13 😂😂😂ikinizle de transferlerimiz çakışıyor🙏🙏🥰🥰Rabbim emeklerimizin karşılığını versin de bebeklerimizle beraber dönelim evimize innnnşallaaaaaah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Seni de kiev yolcusu yapacagiz🙏
Aynen E Eftalios 😘😘
illallah ettirdiler artiklk Pes yaaa Ben bunlari anlamiyorum gercekten doymuslar paraya baskada birsey demiyorum! kiewe git cnm görüs andrey ile , Allahim yakin zamanda yüzünü güldürsün canimm 🙏🙏🙏

Haksizligin krali yapildi canim hemde nasil ona ragmen susuyorum ben bin euromu yatirmis muhasebe-finans bölümü bende hay allah razi olsun diye mesaj attim enis beye oda bana biz kimseyi magdur durumda birakmayiz sizede en kisa zamanda tekrar donus yapacaz yazmis
Hakkınızda hayırlısı olsun... en kısa zamanda herşey yoluna girer inşallah 🙏

Benim 2. Aşım yok andrey yaptırma demişti ama eşimin aşı kartı var pasaporta da işledik 👍Bu yeterli mi kieve girişte sorun yaşamayalım 😅😅Girerken eşimi çıkarken de beni terletmişlerdi de 😂😂

İlk görüşmede sperme ve rahime bakılıyor
Kanlara bakılıyor
Sonra doktor karar veriyor tedavi protokolune
Bana ilaç verdi ve ilerleyen günlerde ultrason istedi
Bazı kızlarda daha erken başladı
Beyzanur hala tedavide,başlamadı
He valla ben 25 mayistan beri beklemedeyim😊 insallah artik 16sinda hersey güzel olur kontrolde, eylül gibi olur dedi andrey transferi ama bakalim 16 sinda ne dicek elena

He valla ben 25 mayistan beri beklemedeyim😊 insallah artik 16sinda hersey güzel olur kontrolde, eylül gibi olur dedi andrey transferi ama bakalim 16 sinda ne dicek elena
Canımm senin hikayeni bilmiyorum ama çok uzun ve yıpratıcı olduğunu tahmin edebiliyorum 🙈🙈Herşey gönlünce olsun su gibi aksın zaman ve sağlıkla bebeğine kavuştursunn innşallahh🙏🙏❤️

hayateve sıgardan pasaport nosunu girdikten sonra baktim bi degisiklik yok😄nufus mud pasaport bolumundekilere sordum sistem uzerinden görünür dedi.ama biz giderkn herseyin ciktisini almistik elimize.o yuzden sistem uzerinden mi gorduler yoksa elimizdeki ciktidan mi baktilar bilemiyorum.asil havaalanindakiler bilir bunu ama o heyecanla sormak hic aklimuza gelmedi.o yuzden dedim ciktisida olsun elinizde mutlaka
Kuzum çıktıma baktım hep türkce ve tc yazıyor
Oasaport kayıdı göstermiyor
Bunu kiev havalimanı kabul ediyormu

Bin euronu geri iste bitir bu işi

👏👏👏👏👏Hadi bakalım seni orda B bir hayalim var arkadaşımla bekliyor olucaz 🥰🥰ben 11 O 12 Sen 13 😂😂😂ikinizle de transferlerimiz çakışıyor🙏🙏🥰🥰Rabbim emeklerimizin karşılığını versin de bebeklerimizle beraber dönelim evimize innnnşallaaaaaah🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Kızlar transfer sonrası susmayın lütfen
İnşallah güzel haberinizle buralar bayram olsun🤲❤️

Benim 2. Aşım yok andrey yaptırma demişti ama eşimin aşı kartı var pasaporta da işledik 👍Bu yeterli mi kieve girişte sorun yaşamayalım 😅😅Girerken eşimi çıkarken de beni terletmişlerdi de 😂😂
Durubalım pasaporta işletince pasaport no çıkıyormu aşı kartında?

İşte beyza buda onların her kese aynı davranmadıklarına dair sübut
Apar topar tedavi yok bunlarda
Hata kanser geçmişi olanı yalvar yakar almıyorlar

Back