• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar Kiev için yeni çipli kimlik kartları yeterli oluyor değil mi??pasaport şart mı??
Aynen kuzum
Kızlar ben 2 sinovac 1biontech aşıları oldum
Aşı kartı olan yurt dışına çıkanlar pcr testi yaptırıyormu?

canlarım bugün Andrey tedavi protokolünü gönderdi 13 üde oradayız 14 ünde yumurta toplama 19 ve 21 transfer 22 yada 23 dönüş hayırlısıyla . hayır dualarınızı benden esirgemeyin nolur.zirkacım listeye eklersin . hayırlısıyla nasip olursa ağustosta giden herkesle tanışma fırsatım olacak diye çok mutluyum. biletleri akşam kesinleştirecegiz

canlarım bugün Andrey tedavi protokolünü gönderdi 13 üde oradayız 14 ünde yumurta toplama 19 ve 21 transfer 22 yada 23 dönüş hayırlısıyla . hayır dualarınızı benden esirgemeyin nolur.zirkacım listeye eklersin . hayırlısıyla nasip olursa ağustosta giden herkesle tanışma fırsatım olacak diye çok mutluyum. biletleri akşam kesinleştirecegiz
Süper cnmm Allah yolunuzu acik etsin yüzünüzü güldürsün insallah😍

Evet canım ya baya kalabalık olacağız orada inş bebişlerlr de dönersek ohh miss 🥰

Tedavinin hayırlı olsunn arkadaşım. Allah yüzünü güldürsün

Canım hayırlı olsun şimdiden 🙏 Güzel haberlerini bekliycez. 🧿🧿 Kaç tane transfer ettirmeyi düşünüyorsun ?

Insallah bulacaklar artik fiziksel ozelliklerinden gectim saglikli olsun yetr diyorum ne zaman bana uygun donor bulunsa bu seferde yumurtasi az oluyor o yüzden artik saglikli bir donor olsun baskada bisey istemiyorum dedim murat beye ilgilenicem dedi
Uzulme kuzum ins en guzeli olsun.Ben de donor dinozor🤣🤪 monor gormus degilim benim resmimi istedi doktor kan grubumu o kadar.Aynen saglikli olsun da napayim yaaa🤔😒

Bir sorum daha olacak;kievde ilk görüşmede ne yapılıyor??ve transfer tarihine neye göre karar veriliyor??
İlk görüşmede sperme ve rahime bakılıyor
Kanlara bakılıyor
Sonra doktor karar veriyor tedavi protokolune
Bana ilaç verdi ve ilerleyen günlerde ultrason istedi
Bazı kızlarda daha erken başladı
Beyzanur hala tedavide,başlamadı

Ayyy heyecan bastı benide😂

Tedavin hayırlı olsun canım❤️🤲

Aynen kuzum
Kızlar ben 2 sinovac 1biontech aşıları oldum
Aşı kartı olan yurt dışına çıkanlar pcr testi yaptırıyormu?
canim esimin aşı karti vardi,pasaporta islettik ayni zamanda ciktisini aldik elimize.ona pcr yapilmadi giriste de cikista da.ben tek aşılıydım ben yaptirmiştim pcr testi.2. dozuda oldum dönerdönmez,14 gun gecince islettim bende hemen pasaporta

Insallah bulacaklar artik fiziksel ozelliklerinden gectim saglikli olsun yetr diyorum ne zaman bana uygun donor bulunsa bu seferde yumurtasi az oluyor o yüzden artik saglikli bir donor olsun baskada bisey istemiyorum dedim murat beye ilgilenicem dedi
Bu sefer bulunacak Allahin izniyle..
sen transfer icin estrofem
Baslamistin degil mi, birakinca kac gun icinde adet olmustun?
Bundan sonra acaba dondurulmus embriyo transferi mi olsa ?
Z Zaza74 sen progesteron kullanimi yapilsin demistin, benim daha oncede iptal olan transferlerimde progesteron hic verilmedi, neden verilmiyor?

Süper cnmm Allah yolunuzu acik etsin yüzünüzü güldürsün insallah😍
Evet canım ya baya kalabalık olacağız orada inş bebişlerlr de dönersek ohh miss 🥰
Hayirli olsun canim ins.Guzel heyecanlar bunlar🥰😘
Canım hayırlı olsun şimdiden 🙏 Güzel haberlerini bekliycez. 🧿🧿 Kaç tane transfer ettirmeyi düşünüyorsun ?
Tedavinin hayırlı olsunn arkadaşım. Allah yüzünü güldürsün
Ayyy heyecan bastı benide😂

Tedavin hayırlı olsun canım❤️🤲
canlarım çok teşekkürler güzel dilekleriniz için umarım bu yolda hepimizin kucakları hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız ile dolar hepinizi çok seviyorum.her biriniz ayrı ayrı dualarımdasınız

Haziran ve temmuz transferleri kievde nerden baksan % 98 pozitiv çıktı
İnşallah austos transferleri 100/100 olsun🥰🤲
Ay amin kuzum inş hepimizin yüzü gülsün 🥰🥰 allah senden de razı olsun senin sayende Kiev tanıdık az biraz biliyorsun çok sıkıntılı bir süreç yaşadıktan sonra Kiev bana ilaç gibi geldi sonuç ne olursa olsun en azından şeffaflar herşeyi açıkça söylüyorlar bu benim çok hoşuma gidiyor bide herkese farklı uygulama burayı okuyunca acaba yanlış mi yaptım diyorum ama herkesin tedavisi ayrı sonu da iyi olur inş 😘🥰🥰

canim esimin aşı karti vardi,pasaporta islettik ayni zamanda ciktisini aldik elimize.ona pcr yapilmadi giriste de cikista da.ben tek aşılıydım ben yaptirmiştim pcr testi.2. dozuda oldum dönerdönmez,14 gun gecince islettim bende hemen pasaporta
Pasaportu hayat eve sığardanmı çıkartınız
Allah razı olsun cevabın için❤️

Back