bak güzelim daha yaşın çok genç bunların hiçbirisi çaresiz dert değil bak biz hala uğraşıyoruz sen neden bu düşüncelerle dengeni bozuyorsun ya tedaviye hiç kabul edilmeseydin ne olacaktı,yada bizim gibi defalarca tepe takla yere çakılsaydın.Yapma Allah’ını seversen İnan senin fsh dermansız dert değil.valla bizim yaşadıklarımızın yanında senin fsh yüksekliğine bu kadar takıldığını duyunca ağzına kürekle vurasım geldiBakalım o zamana kadar ulaşırsam 2 tane seçerim hayat her zaman karşıma kötü şeyler çıkardı eşimde sıkıntı var derken ben de çıktım şimdi bilmiyorum
Kız bizim zamanında çocuğumuz olsaydı senin yaşına yakın olurdu.bak güzelim daha yaşın çok genç bunların hiçbirisi çaresiz dert değil bak biz hala uğraşıyoruz sen neden bu düşüncelerle dengeni bozuyorsun ya tedaviye hiç kabul edilmeseydin ne olacaktı,yada bizim gibi defalarca tepe takla yere çakılsaydın.Yapma Allah’ını seversen İnan senin fsh dermansız dert değil.valla bizim yaşadıklarımızın yanında senin fsh yüksekliğine bu kadar takıldığını duyunca ağzına kürekle vurasım geldiemojilerde kürek bulamadım pompa ile idare et.
Canımmmm aynı gün transferimizzzCanım bende 1 Ağustos ilaca başlıyacam 17 Ağustos transfer tarihi 19 dönüş dedi senin dönüş ne zaman
Pompaa mıbak güzelim daha yaşın çok genç bunların hiçbirisi çaresiz dert değil bak biz hala uğraşıyoruz sen neden bu düşüncelerle dengeni bozuyorsun ya tedaviye hiç kabul edilmeseydin ne olacaktı,yada bizim gibi defalarca tepe takla yere çakılsaydın.Yapma Allah’ını seversen İnan senin fsh dermansız dert değil.valla bizim yaşadıklarımızın yanında senin fsh yüksekliğine bu kadar takıldığını duyunca ağzına kürekle vurasım geldiemojilerde kürek bulamadım pompa ile idare et.
bana daha hiçbir şey yok canım bende sanki bugün yarın olacakmışım gibi bir his var ama benim merete hiç belli olmaz. sadece Andrey adet olunca haber ver dedi okadar bir daha görüşmedik cumadan beri. galiba da biraz stres yapıyorum bu aralar gerginim.inşallah herşey yolunda sizlerin de olduğu güzel hayırlı bol bereketli transferle geçirip güzel anılar biriktiririzBende bugün olacakmışım gibi his var Andreyden cevap geldi adet olunca hevr ver dedi ve ilaçlara da 1/08 de başlıyormuşum transfer tarihlerimde 17 ve 19 ağustosmuş Heyecan yaptımm Senin transfer tarihin belli oldu mu canımm
canım aslnda sen bizden önce oldun biz daha olmadıkki ben de bunu anlamıyorum ama vardır bir bildikleri diyorum. hadi sen adet oldun transferin belli oldu durubalım olmadı onunda tarihi belli bende oda yok bekleyip göreceğiz bakalımAy çok güzel olur inşallah ben sizden sonra adet oldum aslında o yüzden anlamadım bu işi
Kızlar benim fsh dan da kötü olamaz herhalde :)) 500 lerden aşağı inmedi senelerce. yumurta dnasyonu yaptırdım şuan gebeyim çok şükür. kötü düşünmeyin dert veren allah dermanınıda verirFsh yüksekliği donasyonda onemli degil diye biliyorum rahim inceliği icinde ilac kullaniliyo
Aminnnn canımmm inşallahhbana daha hiçbir şey yok canım bende sanki bugün yarın olacakmışım gibi bir his var ama benim merete hiç belli olmaz. sadece Andrey adet olunca haber ver dedi okadar bir daha görüşmedik cumadan beri. galiba da biraz stres yapıyorum bu aralar gerginim.inşallah herşey yolunda sizlerin de olduğu güzel hayırlı bol bereketli transferle geçirip güzel anılar biriktiririz
Aşılamanın şansı çok düşükSperm donasyonunu aşılama ile yaptıran var mı acaba aramızda. Klinikten bilgi alırken söylediler yaşınız 22 daha gençsiniz bu şekilde de yapabiliriz diye. Bilgisi olan var mı acaba
Benim de 12 sin de olmam gerek ilk ikili transfer dedi sonra buraya gelince karar verelim dendi be de dönüşü almadım andrey 19 dönüş dedi ama cesaret edemedimCanımmmm aynı gün transferimizzzayy şahanee birbirimizi dualarla uğurlıycazz Bana 2li transfer yapılacak 17 ve 19 . Sanıyorum ertesi gün döneriz yada 21 inde henüz dönüşü konuşmadım adet olunca bileti alıcam 11/08 de orda olmamız gerekiyormuş
Kız kendi yumurtalarıyla sperm donasyonu yaptırıcak onunçin fsh düşmesi şartKızlar benim fsh dan da kötü olamaz herhalde :)) 500 lerden aşağı inmedi senelerce. yumurta dnasyonu yaptırdım şuan gebeyim çok şükür. kötü düşünmeyin dert veren allah dermanınıda verir
Burda Sizlerle yazışınca kasvetim dağıldı :) Hepinize çok çok teşekkur ederim. Bundan sonra hepimizin yüzü güler inşallahCanım nick çok güzel olmuş öteki çok kasvetliydi
Benim de 12 sin de olmam gerek ilk ikili transfer dedi sonra buraya gelince karar verelim dendi be de dönüşü almadım andrey 19 dönüş dedi ama cesaret edemedimevet birlikte transfere gireceğiz kalabalık olacağız galiba Türkler Kiev e çıkarma yapıyor
Ben bu konuyu araştırdım, türkiyedeki doktorumda kıbrıstaki merkezde aşılama için şansın daha düşük olduğunu söyledi. Üstelik fiyatlandırması da neredeyse aynı. Fiyatını bi yana bıraktım aşılama düşünürken amacım fazla ilaç kullanmak zorunda kalmamaktı ama şansı duyunca vazgeçtim direk ben.Sperm donasyonunu aşılama ile yaptıran var mı acaba aramızda. Klinikten bilgi alırken söylediler yaşınız 22 daha gençsiniz bu şekilde de yapabiliriz diye. Bilgisi olan var mı acaba
6 oldukŞuan şartlar değişmezse ben dahil 4 kişiyiz bildiğim kadarıyla Gizliden gelenler var mı bilmem
Gizliden ikisi var
Benimle yazışıyorlar
Amin canim amin bol bol dua ediyoruz iste hic moralim yok cok şükür rabbime yinede cok tesekkur ederim canim benim.Cok gecmisler olsun Eftalioscum, tez zamanda sifa diliyorum aileneAllah yardimciniz olacaktir.
Hadi insallah guzel haberlerin olsun❤❤❤❤Sağol canım inşallah hakkımızda hayırlısı ile hepimiz güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?