2 tanede bende var6 oldukyok mu arttırann
Zazam bana sivi agri kesici verdi doktor adet sancisi icin suya karistirip icicen dedi aynisinida disci verdi ama bu sivi biildigin tendurtiyot gibi yaaa icemedim adet sancisini cektim bugun icmemekte direniyorum zaten midem sorunlu ben bu arada sikuntidan stresten 4 kilo daha vermisim ben 50 lere dogru giduyorum allah sonumu hayir eylesinHiç bir sıkıntı yok ,vermidon,minoset,parol hepsinin içeriği paracetamol
9 sene once asilama icin hatirladigim kadariyla baya odemistim bende sonuc elde var sifirAşılamanın şansı çok düşük
Direk sperm donasyonu yaptır
Aşılamaya az para almıyorlar bildiğim kadar
Amiiiinnnn amiinnnTüm kalbimle Allahtan şifa istiyorum hastanıza
Sizlerede sabır diliyorum
Allah hastanızada sizede güç versin
Burasida bana cok iyi geliyor insan sıkıntısını derdini unutuyor vallahiiii ilac gibi geliyor vallahiBurda Sizlerle yazışınca kasvetim dağıldı :) Hepinize çok çok teşekkur ederim. Bundan sonra hepimizin yüzü güler inşallah
Canım sağlık herşeyden daha önemli, tedaviye başlayınca bir yığın hormon alacaktın bide seni daha çok mahvedecekti ,duygu durumun iyice bozulacaktı, kafanın rahatlığı herşeyden önemli şu süreçte. Rabbim tez zamanda şifa versin kuzum geçmiş olsun tekrarAmiiiinnnn amiinnntek ihtiyacim olan bu hergun birsattgidip yogun bakimin onunde dua ediyorum. Rabbime . Icimden hicbisey gelmiyor buaralar iyiki ertelemisim yoksa ben bu kafayla kendimi kaybederdim. Basim agriyor kac gündür benimde. rabbim kimseye yasatmasin
Canımmm Allah şifa versin aileneAmiiiinnnn amiinnntek ihtiyacim olan bu hergun birsattgidip yogun bakimin onunde dua ediyorum. Rabbime . Icimden hicbisey gelmiyor buaralar iyiki ertelemisim yoksa ben bu kafayla kendimi kaybederdim. Basim agriyor kac gündür benimde. rabbim kimseye yasatmasin
Mide koruyucunu iç :0 dakika önceden sonra majezik,apranax forte,arveles bunlardan birini içZazam bana sivi agri kesici verdi doktor adet sancisi icin suya karistirip icicen dedi aynisinida disci verdi ama bu sivi biildigin tendurtiyot gibi yaaa icemedim adet sancisini cektim bugun icmemekte direniyorum zaten midem sorunlu ben bu arada sikuntidan stresten 4 kilo daha vermisim ben 50 lere dogru giduyorum allah sonumu hayir eylesin
Cok gecmis olsun Babaniz hızlı şekilde iyileşir ve sağlığına bir an önce kavuşur inşallahAmiiiinnnn amiinnntek ihtiyacim olan bu hergun birsattgidip yogun bakimin onunde dua ediyorum. Rabbime . Icimden hicbisey gelmiyor buaralar iyiki ertelemisim yoksa ben bu kafayla kendimi kaybederdim. Basim agriyor kac gündür benimde. rabbim kimseye yasatmasin
Çok geçmiş olsun. Allah babacığına acil şifalar versinAmiiiinnnn amiinnntek ihtiyacim olan bu hergun birsattgidip yogun bakimin onunde dua ediyorum. Rabbime . Icimden hicbisey gelmiyor buaralar iyiki ertelemisim yoksa ben bu kafayla kendimi kaybederdim. Basim agriyor kac gündür benimde. rabbim kimseye yasatmasin
Aminnnnnn allahim büyüktür insallahhhhCok gecmis olsun Babaniz hızlı şekilde iyileşir ve sağlığına bir an önce kavuşur inşallah
Canimm benim cok saol hemde nasil yasiyorum fakat kafam yok gibiArkadaşım, çok üzgünüm.. duygularını çok iyi anlıyorum; şimdi sen ne yere ne göğe sığarsın.. Rabbim içini ferahlatacak kuvvet versin sana.. Babanıza da “El Şafi” hürmetine şifa diliyorumrabbim yar ve yardımcınız olsun.. Babanızı ziyarete gittiğinizde; şifa niyetine Fatiha süresi okuyun, mutlaka manen her ikinize de kuvvet verecektir. En kısa zamanda herşeyin yoluna girmesini temenni ediyorum
Cok saol canim benim. Amiiin . Iyi oldu boyle herseyde bir hayir vardir. Zaten kafam iyi deildi bu halde hersey tersine donerdi .Çok geçmiş olsun. Allah babacığına acil şifalar versinKafan rahat stressiz olunca embriyoları transfer ettirmen iyi olmuş. Stres direkt olumsuz etkiliyor canım.
AmiiiiiinnnnCok gecmis olsun Babaniz hızlı şekilde iyileşir ve sağlığına bir an önce kavuşur inşallah
Tamam majezik alayim yarin ozaman anca o keserMide koruyucunu iç :0 dakika önceden sonra majezik,apranax forte,arveles bunlardan birini iç
ben gideceğim ama zamanı belli değilŞuan şartlar değişmezse ben dahil 4 kişiyiz bildiğim kadarıyla Gizliden gelenler var mı bilmem
Gizliden ikisi var
Benimle yazışıyorlar
Canimm benim cok saol hemde nasil yasiyorum fakat kafam yok gibi
duygularim alinmis gibiyim. Hergun gidip dua ediyorum rabbime. Aminnnn insallah rabbim kimseye yasatmasin bunu
Teşekkür ederim cevabınız için. 1500 Euro dediler aşılamayaAşılamanın şansı çok düşük
Direk sperm donasyonu yaptır
Aşılamaya az para almıyorlar bildiğim kadar
Ben bu konuyu araştırdım, türkiyedeki doktorumda kıbrıstaki merkezde aşılama için şansın daha düşük olduğunu söyledi. Üstelik fiyatlandırması da neredeyse aynı. Fiyatını bi yana bıraktım aşılama düşünürken amacım fazla ilaç kullanmak zorunda kalmamaktı ama şansı duyunca vazgeçtim direk ben.
Bir de başlıkta daha önce sperm donasyonu yaptıran bir üyeye denk gelmiştim. Önce aşılama denemiş negatif sonuç almış sonra tüp bebekle yanlış hatırlamıyosam 2. Denemede hamile kalmış. O yüzden aşılama fikrinden hızla uzaklaşmıştıAılamayı duymamıştım şans daha düşükse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?