Bu defa her şey çok güzel gidicekHaftaya gidiyoruzzzx canim allah nasip kismet ederse kafam dolu nasil transfer olucam onuda bilmiyorum esim carsamba gidip gelicek ogun bilgi vericekler donor den yumurta toplanacak carsamba insallah bakalim kactane olucak
Maşallah,Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKizlarrr merhabaaaakan sonucum cikti 1172 asirii mutluyumm suan
Ikiside dogal gebelikti tedavi hic olmadim cnm 43 yaşındayımMinecim kızın kendi yumurtandanmı?
Kaç yaşındasın?
Kayb etiğin bebek tüp bebekmiydi
Dualarımız seninle canim. Stres yapma hersey cok guzel olucakkkkKader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım varbiraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem
Rabbim kolayliklar versin insallah pozitiflerini kalp atislarini duymayi ve saglikla kucagina almayi nasp etsin duslarim seninle canimKader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım varbiraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem
Transferin şimdiden hayırlı olsun, Rabbim en güzelini nasip etsin inşaallahKader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım varbiraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem
Doğal gebelikten çok şükür evladın var boş ver tedaviyiIkiside dogal gebelikti tedavi hic olmadim cnm 43 yaşındayım
İnşallah güzel sonuçla dön ve kucağına alKader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım varbiraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem
Asya merve guzel haberlerle dön insallahhh dualarimdasin sende canim su gibi aksın tedavin insallahhKader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım varbiraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem
Cok şükür canim benim bu sefer hersey yolunda gidiyor az bisey daha kaldi dedi doktor rahmim yavas yavas kalinlasiyor ben gidinceye kadar biraz daha olur 5 cm olmus daha 8.5 olunca haber ver dedi murat bey estrofemi arttirdim bugunden itibaren ilk tedavimde 7 olmustu rahim kalinligiBu defa her şey çok güzel gidicek
İçini ferah tut
Rahim kalınlığı nasıl gidiyor
Eftalios kaç gündür estrofemi alıyorsunCok şükür canim benim bu sefer hersey yolunda gidiyor az bisey daha kaldi dedi doktor rahmim yavas yavas kalinlasiyor ben gidinceye kadar biraz daha olur 5 cm olmus daha 8.5 olunca haber ver dedi murat bey estrofemi arttirdim bugunden itibaren ilk tedavimde 7 olmustu rahim kalinligi
Ayy Asya buİnşallah güzel sonuçla dön ve kucağına al
Canim hersey guzel gecer insallah girmeden kalida 41 kere ihlas i oku besmele cek 41 kere oyle gir olur muKader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım varbiraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem
Stres yapacak bişey yok Bugün bebeğini alıp çıkacaksınn inşşKader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım varbiraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem
Dna hasarı düzelmez mi ZazaCanım
siz ilk görüşmeye gittinizmi biotexcoma yoksa son bahar ilk görüşme olucak?
Birde dna hasar varsa o düzelmiyorki
Kuzum ben çok yıprandım artık çare ngs diyorlar onunçin yaptırıcamDna hasarı düzelmez mi Zazaeşimde de vardı Kaan Aydos’a gittik doğal kürler ve klomen ile değerleri iyi çıktı. Düzeldi dedi ve ilacı kesti. Yine de ngs mi yaptırsam ben de?
Bilmediğim için soruyorum. Ngs de sorun çıkmazsa transfer mi oluyor? Rahim de sorun olsa transfer öncesi doktor anlamıyor mu? Doktor Rahim uygun yada değil gibi demiyor mu?Kuzum ben çok yıprandım artık çare ngs diyorlar onunçin yaptırıcam
Unutmayın artık saysız demelerim var
Ve düşükler
Bunun nedeni ya embriyo yada rahim
Bunu tespit etmek için ngs yapılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?