Trans
Transferim gynolife de yapıldı ,5. Gün emriyosu 2 tane.yok arkdasım progestn bugun bakılmadı

İnşallah pozitif olacak moralin yüksek olsun hep bende ikinci transferde öyle olmuştum transfer sırasında doktorun üzerine yaparım diye çok korkmuştum

Trans

Transferim gynolife de yapıldı ,5. Gün emriyosu 2 tane.yok arkdasım progestn bugun bakılmadı
Dr. Murat’ın transferi ezbere 5. güne yapmasını doğru bulmuyorum. Bu standart eski bilgi çünkü her kadının implatasyon penceresi 5. Gün olmayabiliyor. Bunun için önce tahlil yapılıp gerekiyorsa evet 5. Gün değilse 6. Ve 7. Gün transfer yapılmalı. Onun dışında transfer sonrası kullanılan ilaçlar güncel. Sadece transfer sonrası hemen pruloton depot yapılıp haftada 3 kere tekrar edilmeli.

Omayram ama Asyanın transferi freş olduğu için murat bey bence öyle yapmış
Senin dediğinde embriyolar dondurulmalı

Omayram ama Asyanın transferi freş olduğu için murat bey bence öyle yapmış
Senin dediğinde embriyolar dondurulmalı
Evet yazdığım protokol dondurulmuş embriyo transferi için fakat pruloton depot hemen transfer sonrası klinikte vurulup transfer sonrası haftada 3 kere tekrarı yapılmalı

Evet yazdığım protokol dondurulmuş embriyo transferi için fakat pruloton depot hemen transfer sonrası klinikte vurulup transfer sonrası haftada 3 kere tekrarı yapılmalı
Ben bu defa tedavimde senin protokolünle gidicem
Hakikaten fitil ömrümden ömür aldı

Transferin hayırlı olsun canım, inşallah 12.gün engel güzel sonuçlarla bayramın olsun. Kafana hiçbir şey takma embriyoların kalitesi neydi?

Sevgili arkadaşlarım bayram boyunca çok yoğun çalıştığım için maalesef sadece takip edin edip güzel haberlere sevinip olumsuzlara uzulebildim . Yazmaya fırsatım olmadı. Şimdide işten çıkıp bir 3saat yol gidip akraba düğününe katılıp gece geri dönüp yarın tekrar çalışacağım. Herkese ayrı ayrı yazamasamda dualarım hepinizle bunu bilin

Ayrıca bende dün Andrey in talimatıyla diferelin 3.75 iğnemi yaptım. Galiba duruballim ile aynı zamanlara denk gelecek tedavimiz. Ayın 20 sini kadar regl olmamı beklediler ama olmadım. Sonra cumaya kadar olmazsan iğneyi yap dedi. Beni affedin bilgisizliği mi bu iğne ne işe yarıyor. İnternette araştırdım ama pek doğru dürüst bir sonuç bulamadim

Guzel soru :) ben de dun Ukrayna alfabesinin internette karsiligini bulup “diferelin” depot kelimesini cozdum :) , galiba bu Lucrin vs depotlarin turevi .

Evet canımm kuvvetle muhtemel beraberizbende o meşhuuuur iğneyi dün oldumm ve ne işe yaradığını da dün öğrendimm hormonları sıfırlıyormuşş vücut kendi üretmesini engelliyor ve onların verdikleri hormanlarla yönetiliyor yani benim anladığım bu enazındanDaha tecrübeli arkadaşlar açıklama yapacaktır

Canım bende aşağı yukarı öyle zannediyorum da benim şuan regl olmam bekleniyor o zaman o nasıl olacak o zaman. Ya senin için ne bekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…