AminTebrikler sizede... Allah eline almayı nasip etsin inşallah
Tebrikler gözün aydınKizlarrr merhabaaaakan sonucum cikti 1172 asirii mutluyumm suan
Gözün aydın canım hayırlı olsunKizlarrr merhabaaaakan sonucum cikti 1172 asirii mutluyumm suan
Canım ben lucrin 3.75 depot vuruldum ucu içimdeydi göbekten yapmam söylendi ben kendi kendime yaptım önceki tüp bebek tedavisinden alışık olduğum için hiç korkma agrı olmuyor olsa bile katlanırız bizler bu yolda neler yaşıyoruz Farklı bir ucu varsa göbekten yapacaksan en küçük uçlardan alBenim de bugün rahim usg günümdü çok şükür temiz sorun yokİğne yi vurulmamı söyledi andrey de tırsıyorum Reçetesiz hiçbir hastane vurmaz ve hiç tanıdığımız da yok eşim vutacak ta şırıngası içinde değil galiba nasıl bir şırınga almamız gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Sagol canim seninde gozun aydin kac cikti degerin 2 tane mi transfer edildi sanadaGözün aydın canım hayırlı olsun
Ayy cok prdon 1 12345hayat a yaziyorum sandimSagol canim seninde gozun aydin kac cikti degerin 2 tane mi transfer edildi sanada
Kesin çözeceksin canım çok anlamam ben ama senin hamile kalmanda tutunma da zaten bir sıkıntı olmuyor en sağlıklı embriyoyu bulacak ve yavruna kavuşacaksınZaten Firdevs ve ekinine güven yok
Allah size hayırlı kapı açsın yavrunuza kavuşasınız
Bende kievde ngs yaptıracam
İnşallah sağlıklı embriyolarla bu işi çözeriz
Tebrikler, canımKizlarrr merhabaaaakan sonucum cikti 1172 asirii mutluyumm suan
Aminnn canim darisi bekleyen emek veren butun kadinlarimiza olsun insallahTebrikler, canımsağlıkla güzellikle geçsin gebeliğin inşaallah
Canım ben transfer olmadım daha pozitif alan hayat arkadaşımızSagol canim seninde gozun aydin kac cikti degerin 2 tane mi transfer edildi sanada
Canım gözün aydın hayırlı olsun rabbim kucağına Almayı da nasip etsin inşÇok teşekkür ederiz darısı en kısa sürede size olsun
Allah soyletti demekCanım ben transfer olmadım daha pozitif alan hayat arkadaşımız
Bana kalçadan dedi andrey canımmCanım ben lucrin 3.75 depot vuruldum ucu içimdeydi göbekten yapmam söylendi ben kendi kendime yaptım önceki tüp bebek tedavisinden alışık olduğum için hiç korkma agrı olmuyor olsa bile katlanırız bizler bu yolda neler yaşıyoruz Farklı bir ucu varsa göbekten yapacaksan en küçük uçlardan al
Canim kalcadan bu gobekten degil, prospektüse bak zaten gosteriyorBana kalçadan dedi andrey canımmReçetesiz hiçkimse yapmaz andreye yazdım reçete için ama bizim reçete orda geçmez dedi bende ondan haber gelene kadar iğnenin kutusunu açmadım açıldığı için yapmazlar diyee sağolsunn bu süreçte S sadesutlu canımm bana yardımcı oldu özelden bende çok yaptım cnmm göbekten hiç önemli değil acısın acımasınn yeterkii muradımıza erelimm Çektiğimiz acıların yanında iğne acısı ne ki
Ayy çok tatlısın canım benim aminAllah soyletti demekdarisi sana olsun
Amin canım çok doğru yaparsınız kolayca inş kalçadan da sıkıntı olmaz sen içini ferah turBana kalçadan dedi andrey canımmReçetesiz hiçkimse yapmaz andreye yazdım reçete için ama bizim reçete orda geçmez dedi bende ondan haber gelene kadar iğnenin kutusunu açmadım açıldığı için yapmazlar diyee sağolsunn bu süreçte S sadesutlu canımm bana yardımcı oldu özelden bende çok yaptım cnmm göbekten hiç önemli değil acısın acımasınn yeterkii muradımıza erelimm Çektiğimiz acıların yanında iğne acısı ne ki
Gözünüz aydın cnmmmmKizlarrr merhabaaaakan sonucum cikti 1172 asirii mutluyumm suan
Ayyyy maşallah yaaa cok sevındımmmCanım arkadaşım benim de sonucum çok şükür pozitif. Bu yolda emek sarfeden tüm herkesin en kısa sürede anne olması dileğiyle.
Aminn cok tesekkurler darisi sizlerin basina insallahISABELLA1 ve 1 12345hayat kızlar gözünüz aydın çok sevindim. Allah kucağınıza alıp güle güle büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?