Canım ben lucrin 3.75 depot vuruldum ucu içimdeydi göbekten yapmam söylendi ben kendi kendime yaptım önceki tüp bebek tedavisinden alışık olduğum için hiç korkma agrı olmuyor olsa bile katlanırız bizler bu yolda neler yaşıyoruz Farklı bir ucu varsa göbekten yapacaksan en küçük uçlardan al

Zaten Firdevs ve ekinine güven yok
Allah size hayırlı kapı açsın yavrunuza kavuşasınız
Bende kievde ngs yaptıracam
İnşallah sağlıklı embriyolarla bu işi çözeriz
Kesin çözeceksin canım çok anlamam ben ama senin hamile kalmanda tutunma da zaten bir sıkıntı olmuyor en sağlıklı embriyoyu bulacak ve yavruna kavuşacaksın

Bana kalçadan dedi andrey canımmReçetesiz hiçkimse yapmaz andreye yazdım reçete için ama bizim reçete orda geçmez dedi bende ondan haber gelene kadar iğnenin kutusunu açmadım açıldığı için yapmazlar diyee sağolsunn bu süreçte S sadesutlu canımm bana yardımcı oldu özelden bende çok yaptım cnmm göbekten hiç önemli değil acısın acımasınn yeterkii muradımıza erelimm Çektiğimiz acıların yanında iğne acısı ne ki

Canim kalcadan bu gobekten degil, prospektüse bak zaten gosteriyor zoladex gobekten bu kalcadan olan bi igne

Amin canım çok doğru yaparsınız kolayca inş kalçadan da sıkıntı olmaz sen içini ferah tur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…