• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dna hasarı düzelmez mi Zaza😢 eşimde de vardı Kaan Aydos’a gittik doğal kürler ve klomen ile değerleri iyi çıktı. Düzeldi dedi ve ilacı kesti. Yine de ngs mi yaptırsam ben de?
dna hasarı düzeliyor tedaviyle ve yaşam tarzı değişiklikleri ile.erkeklerde 72 günde bir yeni sperm yapımı oluyor,o nedenle de tedaviye olumlu yanıt veriyorlar.eşimde şiddetli sperm dna hasarı vardı,şimdi normale döndü şükür🙏

dna hasarı düzeliyor tedaviyle ve yaşam tarzı değişiklikleri ile.erkeklerde 72 günde bir yeni sperm yapımı oluyor,o nedenle de tedaviye olumlu yanıt veriyorlar.eşimde şiddetli sperm dna hasarı vardı,şimdi normale döndü şükür🙏
İnşallah öyledir kuzum
Genel doktorlardan duyduğumu söylerim ben

Bilmediğim için soruyorum. Ngs de sorun çıkmazsa transfer mi oluyor? Rahim de sorun olsa transfer öncesi doktor anlamıyor mu? Doktor Rahim uygun yada değil gibi demiyor mu?
Rahimde sorun görünen bir durum ise kalınlığı polip,kist, sıvı birikmesi vs doktorlar bilir ama altta yatan başka bir sebep ise kolay kolay anlaşılmayabilir.Zaten bu ihtimali ekarte etmek için ultrason takibi istiyorlar.Rahim uygun ise devam değilse tedavi rahim hazır oluncaya kadar erteleniyor
Ngs de sorun olur ise transfer yapılmaz zaten hasarlı embriyonun transferi söz konusu olamaz.Ngs temiz gelir ise transfer süreci devam eder ve planlandığı şekilde tamamlanır.

Bilmediğim için soruyorum. Ngs de sorun çıkmazsa transfer mi oluyor? Rahim de sorun olsa transfer öncesi doktor anlamıyor mu? Doktor Rahim uygun yada değil gibi demiyor mu?
Şimdi ben düşük yaşadımya embriyodanmı rahimdenmi bilmeleei için ngs şart

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim dualarınız için 🙏transferden çıktım 2 tane embriyo transfer edildi bakalım. Ama idrara çok fazla sıkışık girdiğim için çıktığımda biraz fazla sıktım kendimi tuvalete gitmiyim diye ,aglicaktim nerdeyse 😁kötü biseye etki etmez dimi kızlar
Hiç bir şey olmaz kuzum
Hepimiz bu yoldan geçtik
Rabbim çan versin o iki embriyona
Kucağına alasın sağ salim❤️

Hiç bir şey olmaz kuzum
Hepimiz bu yoldan geçtik
Rabbim çan versin o iki embriyona
Kucağına alasın sağ salim❤️
Sağol arkadaşım odada transfer yapilacakken gözlerimi tavandaki ışığa diktigim an dua ettim hepimize ,sana burdaki arkadaşlarıma inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza 🙏

eşimde dna hasar testi kötü çıkmıştı,o nedenle istemiştik.miracle-dr firdevs te yaptırmıştık.
Sağol arkadaşım odada transfer yapilacakken gözlerimi tavandaki ışığa diktigim an dua ettim hepimize ,sana burdaki arkadaşlarıma inşallah hepimiz kavuşalım yavrularımıza 🙏
Transferin hayırlı olsun. 🙌inşallah bebeğini sağlıkla kucaklarsın🙏Transferin hangi merkezde yapıldı? Progesteronun 5. Günü mü yapıldı? Transfer öncesi test yapılıp progesteron seviyene bakıldı mı? K kualalumpur DNA hasarı maalesef düzelmiyor. Ottoimmün hastalık gibi. Tabii düşükleriniz yoksa ngs yaptırmayanilirsiniz. Ngs’e dr.unuzun karar vermesi yerinde bir karar olur. Dr. Firdevs ve merkezi güvenilir bir merkez değil. Bizzat 2 kere deneyimledim. Kimseye tavsiye etmiyorum. Merkezin güncel tedavilere hakim bir ekip ile ve embriyoloji labi ve embriyologu iyi olan imsi kullanan bir merkez olmasına dikkat edilmelidir. Kıbrıs’ta sadece 1 merkezde imsi yapılıyor. Onun dışında yapıyoruz denilen yerler maalesef doğru bilgi değil. Spermde çok ciddi bozukluk yolsa DNA hasarı çok yoğun değilse aslında imsi çok şartta değil. Tecrübeli bir Embriyolog spermin yapısındanda iyi bşr seçim yapabilir. Sanırım siz Kiev’de tedavi olacaksınız zaten. Orada ki ekip Dr. Elena bu konuda iyi bir uZman. Doğru yönlendirme yapacağına inancım sonsuz.

Bende size soracaktim bana bi cok nedeni olabilir demisti doktor enfeksiyon rahim yetmezliği ileri anne yaşı vs saydi . Kesin bu neden diyemeyiz demişti. Birde benim hamileliğimin başından beri ya kahve rengi akinti yada kanamam oluyordu ama kahverengi akinti daha fazlaydi birde doktorumdan da kaynakli diye düşünüyorum önemsemedi riskli gebelik uzmanina gitmek.lazim
Benimde kahverengi akıntım var ve sürekli progestan kullanıyorum korktum şimdi😔

Back
X